thoralf

GONATT SVERIGE

Av Thoralf Alfsson - 2015-09-08 23:17

Precis som jag förutspådde igår kommer ingen i pk-media rätta vetenskapsmannen och professorn Hans Roslings felaktiga uppgifter i SVT Aktuellt igår. Det är minst sagt skrämmande!

Jag har idag intervjuats om den påstådda svängning i opinionen när det gäller svenska folkets inställning till att ta emot ”flyktingar”. Det är inget annat än en psykos inom media!


Jag är dock helt övertygad om att SD lyfter i opinionen. De reaktioner jag möter är att många anser att media helt enkelt inte är riktigt kloka. Den ena journalisten efter den andra försöker överträffa varandra. Eller så tittar man på antalet besökare på min blogg som ökat med ca 50 procent de senaste veckorna. Om opinionssiffrorna ökar med 50 procent också blir det riktigt spännande under hösten ;-)


Nyligen var vår EU-parlamentariker Kristina Winberg på besök på den grekiska ön Kos och träffade ansvariga myndigheter och borgmästare. De uppgifter som framkom tyder på att 1-2 miljoner människor väntar i Turkiet på att kunna forslar över till en grekisk ö i en gummibåt. Idag har vi kunnat läsa att bara på något dygn har 15000 – 20000 kommit till den grekiska ön Lesbos. Enligt media finns det idag minst 30000 på grekiska öar. Grekland bara skickar dem vidare till norra Europa och Sverige.


Stäng Öresundsbron!


En av de personer som under många år kommenterat på min blogg och som jag även känner till hans identitet är ”WorldTraveller”. Han har informerat mig om sitt arbete under flera år men samtidigt varit försiktig med att inte röja sin identitet offentligt. Jag har dock fått en hel radav foton från hans arbetsplatser i krigszoner som aldrig visats i svensk media. Jag har inte det minsta tvivel över de uppgifter han lämnar till bloggen. Därför publicerar jag några av hans kommentarer från den senaste veckan på bloggen.”Innan "administratören" stänger av denna sajt för oss här så kan jag meddela att två av mina irakiska kollegor har gett sig av till Sverige som "ensamkommande flyktingbarn". De är i sena tjugoårsåldern och har antagligen varit medlemmar av Mahdi Army vilket flera av våra kollegor varit, men det är ju inget hinder för att få asyl som "barn" i Sverige.”

”Lite nya fakta från Irak om den pågående invasionen av Europa. De senaste två månaderna har 1,2 miljoner män lämnat Irak för att ta sig till Europa. Målet i första hand är Sverige, i andra hand Tyskland och i tredje hand Storbritannien. Dessa män har ofta välbetalda jobb (som några av mina före detta kollegor som stuckit) och bor i egna hus som är betalda kontant. De flesta har tillhört olika milis eller terrorgrupper beroende på hur man ser det. Kostnaden för att åka till Västeuropa och få livstids försörjning är nu endast 2000 dollar för en flygbiljett till Turkiet. Där hjälper turkiska myndigheter och muslimska ambassader och hjälporganisationer till med att smuggla in dom till Europa. Detta är endast från Irak.

Liknande invasionsstyrkor kommer från Afghanistan, Pakistan, Syrien, Marocko, Libyen, Nigeria och andra länder. Om jag vore en svensk kvinna så skulle jag bli rädd. Nu säger alla mina kollegor rakt ut att det kommer att bli krig. Det ser inte bättre ut än att våra politiker och journalister har sålt ut oss.”


”Johan, en kollega till mig som kommer från Barbados men som varit soldat i brittiska armen bröt idag med alla sina vänner som sympatiserar med media och går på flyktingbluffen. Mina två kollegor som tagit sig till Sverige ingick i hans team här och han är mäkta förbannad på dom. Fattar du vidden av vad som pågår? På två månader har 1,2 miljoner irakiska MÄN lämnat Irak för att ta sig till Europa (Sverige i första hand) och fler väntas. Två ur mitt team pratar nu om att ansluta sig. De har bra och välbetalda jobb här och det går ingen som helst nöd på dom. De har egna hus och fina bilar (vanligast nya Chrysler Charger eller Chevrolet Camaro). De säger rakt ut att de inte vill arbeta och de vill till Sverige ''för där får man hög lön och behöver inte arbeta''. Lägg sen till lika många från varje muslimskt land. Ser du fortfarande inget problem? Lägg då även till att mina kollegor tidigare ingick i grupper som Mahdi Army och har stor vana av att ta livet av folk. Ser det fortfarande bra ut? Det är män som kommer, män i vapenför och sexuellt aktiv ålder med stor vana att använda våld. Hur tror du svenska kvinnor och flickor kommer att känna sig? Eller tror du att de kommer för att bidra till vår välfärd och vill bli mönstermedborgare? Jag kan tala om för dig att de har inget som helst intresse av det. De VILL parasitera och ta över vårt land.”


Grattis Sverige! Eller rättare sagt Gonatt Sverige!

 
 
Lassekolja

Lassekolja

9 september 2015 00:12

Mitt i all "hetshjärntvätt" av MSM, gjorde en kvinna mig åter glad. Det var Kristina Winberg, som försvarade Sverige och svenskarna i ett samtal med galenpannan Anna Hedh(S) och den ännu galnare Cecilia Wikström(FP) på SvT-Forum. Kristina Winberg spred så mycket klokskap att de övriga gång på gång avbröt henne, ty det blev för svårt för dem att höra sanningen bl.a om den lille Aylan och omständigheterna kring samt om vad som föregick att han hamnade på stranden.

Betr. World Traveller har jag förstått att han vet vad han talar om, eftersom han rapporterar på plats i de värsta oroshärdarna. Jag är inte särskilt förvånad över farhågorna World Traveller redogör för. Undrar just när MSM & DÖ-kartellen skall vakna om dom nu gör det? Vem hinner först? SD eller inbördeskriget? För egen del är jag som pensionär inte så orolig men barn och barnbarns framtid i Sverige ser ju inte så bra ut.....
F Ö R B - - - A -D E 7-klöver ! ! !
D J Ä - - - L A L A N D S F Ö R R Ä D A R E ! ! !

http://www.samtiden.nu

 
Ingen bild

Tor Rusk

9 september 2015 00:35

Riktigt skrämmande.

 
Ingen bild

bta inlägg som väcker upp

9 september 2015 00:44

blir kanske att Ryssland skickar fredsbevarande Miltärpolis till Sverige. bara för dom att ta färjan över i civila kläder.
övriga EU kommer inte hjälpa Sverige och Nato får nog inte sätta sin fot i Sverige och förstöra Bilderbergs och 7 klöverns öppna ditt hjärta politik

 
Ingen bild

Eric H

9 september 2015 00:57

Intressant med WT:s inlägg.
Jag skrev något liknande alldeles nyss på på en annan sajt (JW) där jag uttryckte min förundran över den höga procenten av unga män som ankommer, män i "militär ålder".
Är vi under invasion? Eller inte?

 
Svensson

Svensson

9 september 2015 06:40

Nu försöker svensk massmedia hjärntvätta oss svenskar,medicinen mot det är att läsa alternativ media,då slipper ni bli hjärntvättade och sjuka.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Ludvig

9 september 2015 07:21

Mycket intressant information, som behövs nu när så många öppnar sina hjärtan. Det kanske inte är så många som media påstår.

 
elisibeth

elisibeth

9 september 2015 07:26

Löfven och hans anhang gör allt för att trampa ner svenska folket. Vi får inte ha egna åskiter om det som händer i vår
omvärld. Det är ett skräckcenarium som rullar för våra ögon
i våra medier.De som flyr hit är inga goda människor de har
för avsikt att ta över hela Europa. Vad har vi att sätta emot
vi har inte en möjlighet att försvara oss. När vi ser dessa horder de flesta män hur de bär sig då förstår man att där har
vi ingen barmhärtighet att vänta. Skam över de som ställer till
detta elände för oss som har haft ett gott land att leva i förut.
m

http://u92132842

 
Ingen bild

X

9 september 2015 07:27

Kom ihåg vad som stod i telefonkatalogen förr under "om kriget kommer" att man aldrig skaa lita på massmedia då fienden kommer att använda det för att få oss svenskar att kapitulera!!!! Gott folk kom ihåg vi är under attack och allt media nu säger är falskt. (Tyvärr ejslla halenskaper)

 
Ingen bild

Martin

9 september 2015 07:44

Hej

Har du nån länk till diskussionen mellan Kristina Winberg och Anna Hedh ?

Tack på förhand

Thoralf Alfsson

9 september 2015 08:05

Har hittat programmet.

http://www.svt.se/nyheter/svtforum/flyktingkrisen

 
Ingen bild

Martin

9 september 2015 08:13

Tack

Det var intressant.

 
Ingen bild

Tony

9 september 2015 08:16

Varför benämna dem som journalister när dom jobbar
som desinformatörer? Journalister är sådana som söker
sanningen för att folket ska få reda på vad som händer
i samhället, men dessa figurer ljuger öppet för att
vilseleda läsarna. Desinformatörer är rättare namn,så
Journalistförbundet blir istället Desinformationsförbundet!
Sveriges i särklass mest avskydda yrkesgrupp!

 
Ingen bild

Bo

9 september 2015 08:28

De som öppnar sina hem i Sverige kan lätt råka ut för desamma som de som besökte IKEA

 
Ingen bild

Hacke

9 september 2015 08:32

Ja, så har då media med public service i spetsen tagit steget fullt ut till att bli ett propagandainstitut för massinvandringen på heltid.
Nu slipper man ifrån all övrig besvärande information om andra sidan av myntet i form av mord, våldtäkter, bildbränder, tiggeri, åldringsbrott, skolraset, väldfärdssamhällets förfall och andra oväsentligheter. Det drabbar ju ändå bara de dom betraktar som pöbeln, det vill säga folket utanför medieisolaten.

 
Ingen bild

Doktor Pork

9 september 2015 08:38

Vill du har lite utländska källor på temat så är ju t.ex följande artiklar bra som handlar om att vi uppenbarligen skickat ut signaler efter de senaste veckorna som säger kom hit. Det stödjer ju att det börjat lämna mycket människor i Irak men inte att de kommit ett visst antal. Oavsett vilket är riktningen solklar och vi landar väl där för eller senare ändå.

http://www.nytimes.com/2015/09/09/world/middleeast/iraq-migrants-refugees-europe.html?_r=0

New York Times har en liknande artikel i dagarna som fokuserade mer på just Irak:

http://www.nytimes.com/2015/09/09/world/middleeast/iraq-migrants-refugees-europe.html?_r=0

Vad gäller pass och fejkade identiteter är det här en bra artikel från en Nya Zeeländsk tidning. Avpixlat klantade bort den här artikeln när de tog upp den ihop en annan artikel och inte belyste de intressantaste delarna, men läser man hela texten finns det väldigt mycket oroande information:

http://www.nzherald.co.nz/world/news/article.cfm?c_id=2&objectid=11509101&ref=NZH_FBpage

Liknande uppgifter om att t.ex irakier eller andra nationaliteter slänger sina papper finns även hos New York Times:

http://www.nytimes.com/2015/09/08/world/europe/europe-migrant-crisis.html

Det här kommer att landa i ett migrationskaos som inte liknar något annat vi sett under de senaste åren, den saken är säker. Det måste till en stängning av europas gränser väldigt fort för att inte det här ska gå helt över styr. Inte minst måste ju regeringen se till att vi inte ger PUT till alla Syrier så fort det bara går, helst imorgon. Det kommer vara helt ohållbart att driva den linjen under det här asyltrycket, men är det någon som på fullt allvar tror att den tomma kostymen Löfvn är mogen den uppgiften?

 
Ingen bild

Martin

9 september 2015 08:39

Tack

Jag har inte heller varit med om någon liknande hysteri. Det som kommer närmast är nog massvaccinationen av svininfluensa 2009.

 
Ingen bild

hummelstadskarin

9 september 2015 08:53

Det är med professorer som med präster - somliga är alltid till salu.

 
Ingen bild

Tony

9 september 2015 09:02

Typiskt när SD har någon med som debatterar så måste
motståndarsidan ha två, dom måste tydligen känna sig
underlägsna mot den lugna och sansade kristina Winberg!
Sossen Hedh tror nog hon har tolkningsföreträde när andra
pratar eftersom hon hela tiden avbryter, kort sagt en
odräglig och obehaglig person!

Sen tycker jag det är konstigt att det aldrig förutses
att dom stenrika oljeländerna inte på något sätt ska
hjälpa till? Varför ska dessa komma undan, dom är ju
för f-n närmsta grannar till Syrien . Skrota hela EU!

 
Realist

Realist

9 september 2015 10:33

Sverige kommer totalt förändras och aldrig mer bli vad det var om inte vansinniet stoppas nu.

Sverige blir ett nytt Mena-land. Enda skillnaden är ruiner efter en modern civilisation och att det är mycket kallare. Snart får massorna söka sig vidare när de tömt Sverige.

Gör något kära svenskar!

http://www.nyanserat.se

 
Ingen bild

Matts

9 september 2015 10:58

Är dom som styr över oss så förbannat naiva eller är detta en välplanerad agenda? Jag är helt säker på att det är det senare.

Så vad gör vi för att stoppa detta? GÅR det att stoppa? Eller ska vi låta denna invasionsstyrka komma innanför våra gränser? Vad blir konsekvensen?

Min reflexmässiga reaktion är att bunkra mat, vatten och ammunition (en jävla massa ammunition). Snart kommer det bränna till ordentligt i det här landet och då kommer varken polis eller militär kunna hjälpa oss svenskar.

 
Ingen bild

Lena

9 september 2015 11:52

Läser i gratistidningen Magazin 24, där Jan Kallenberg, bördig från mina hemtrakter, skriver underbara krönikor som går utanför boxen. Denna vecka en berättelse när han för ett år sedan var i Kanada och kom i samspråk med en man från Mellanöstern. mannen berättade att han var där för att förbereda att ta dit familjen också. Jan frågar då (utan at röja att han är svensk) varför de inte flyttar till Sverige eller Norge. Han svarar: "att Sverige är helt ointressant eftersom om man åker dit får man bostad, de pengar man behöver för att klara sig och räkningarna betalda, men han ville mer än bara få allt betalt - han ville starta företag och vara sin egen herre. Sedan tillade han att ett svenskt pass kan alla få - om han skulle ändra sig är det bara att åka dit och få ett." Där ser man vad de som har lite större visioner har för tankar om Sverige.

Dessutom så skriver dokumentärfilmaren och tillika kommunisten Nahid Persson Sarvestani i sin biografi "Alltid i mitt hjärta", att flykten från Iran gick via Dubai. Det var polisen i Dubai som ordnade falskt pass åt familjen för ville bli av med alla flyktigar i landet.

 
Ingen bild

World Traveller

9 september 2015 12:54

Lena, Dubai (UAE) betala dessutom stora summor pengar till IS för att de ska låta bli att ställa till med någonting där. Bra att veta.

 
snoffsan

snoffsan

9 september 2015 14:35

Skrämmande läsning, men ack så sann. Dessa tecken kunde vi redan se för många år sedan. Vi som varnade för dessa blev ofta kallade paranoida eller domedagsprofeter, eller målade fan på väggen.
För ganska så exakt fyrtio år sedan, var jag på ett kalas som hölls av släkten. Jag var bara femton år på den tiden.
De vuxna pratade oroligt om invandringen på den tiden, fast då behövde vi den, p g a vi hade en blomstrande industri och hamn.
Samtalen gick kring om att vi tog hit för många kanske jobben inte skulle räcka till svenskarna. De var även oroliga hur dessa kunde påverka svenska samhället negativt.
En äldre man i släkten småskrattade åt resonemanget och sa - Ni skall inte vara oroliga för turkar, jugoslaver och finnar, dessa jobbar hårt, det ni skall vara oroliga för är muslimerna.
Jag satt som ett frågetecken, och undrade vad är en muslim? Visst hade vi läst i skolan om olika religioner, men inte hade lärarna varnat oss för muslimer. Varför var dessa farliga, fast den äldre mannen sa ingenting mer om detta.
Idag fyrtio år senare vet jag bättre. Inte alla muslimer, utan de 80% som vill förslava världen, genom en religion, en politik och en gud,
genom våld och kaos , som vi aldrig skådat,samma politik som EU förespråkar idag. En politik, en ekonomi och en ledare.
EU är inget annat än en ond sekt, ur detta kommer inget gott.De lurade människor att rösta på dem, genom att skrämma dessa att tro att om Europa inte går samman, genom trygg ekonomisk politik att länderna skulle gå under. Under denna villfarelse röstade dessa glatt, för sin egen undergång, utan att tänka på vilka konsekvenser EU skulle komma att få.
Allt som EU rört vid har fallit samman i kaos, ekonomier kraschar, folks nationaliteter rasar, mer våld och kaos än innan. Det värsta är att dessa länder kan inget göra åt sin egen situation, utan att EU förbannar dessa , med olika former av mer hot och sanktioner.Gör ni inte som vi säger så skall vi krossa er.

I bibeln finns alla dessa varningar, att den yttersta tiden nu går mot sitt slut och följs av denna mörka tiden.Den mörka tiden är ovanligt kort och kommer att vara i sju år.
Men dessa sju år kommer innehålla så mycket fasor, våldsamheter vi aldrig trodde fanns. Att varje sekund och minut kommer kännas som evigheter.
Jag är inte speciellt troende, men tagit del av andras åsikter kring bibeln. Hur man tolkat det som händer utifrån vad bibeln säger.
Den säger också att de som inte tänker lika kommer att förföljas, misshandlas och dödas. I bibeln är de de kristna, men i vår värld är hetsjakten på SD och andra som väljer att gå mot strömmen.
De falska profeterna, prästerna i kyrkan i Sverige, bjuder in vargen i sin kyrka, en varg som väntar på rätt tillfälle att bita sin välgörare i halsen, när tiden är kommen.
Det finns mycket utav att läsa om detta ute i det fria, det enda fria vi har kvar idag.


http://media.bibelfokus.se/docs/yttersta tiden1.html
http://www.ingahopplosa.com/bibelundervisning/att-vakta-p%C3%A5-det-falska


http://7wm2zu47tn

 
Ingen bild

Christer

9 september 2015 21:54

Östra Småland har på en undanskymd plats en artikel där Nasim Malik(S)kommer till tals. Han är själv muslim från Pakistan, men bott i Sverige i 30 år. Jag vill inte kommentera honom i övrigt, men i fråga om kriget i Syrien är han ganska klarsynt. Han beskriver bakgrunden på ett sätt som aldrig kommer fram i MSM. Konflikten mellan Iran och Saudiarabien (shia och sunni dessa båda fredsälskande grenar av islam), samt hur Ryssland och Assad hade kunnat stoppa kriget i inledningsskedet. Men USA, England o Frankrike började stödja olika rebellgrupper med vapen. Inte för att dom ville starta ett inbördeskrig i Syrien, det var Ryssland man ville åt, och nu ser vi resultatet. Inte för att det hjälper oss nu, men att känna vissa fakta är aldrig fel.
Han säger att Europa aldrig kan bringa fred i Syrien, flyktingströmmarna kommer att öka, och i Sverige kommer vi snart att ha mängder av arga unga(skäggiga)män. Han säger också mellan raderna att det bästa Sverige kan göra är att hjälpa på plats. Något som SD sagt hela tiden, och som också förklarar varför artikeln inte sågs som särskilt viktig av Östra Småland. Men den är ett koncentrat för den som vill ha någon fakta bakom kriget.
För övrigt tror jag att Europas makthavare själva börjar bli ordentligt oroade över vart detta kommer att ta vägen, Inte sett endast till flyktingarna, utan till den destabilisering av hela den Europeiska befolkningen som håller på att ske.
Det är inte lätt att backa när det inte finns nån manual tillgänglig!

 
Ingen bild

Catharina

11 september 2015 05:33

Ja, PK-media har försökt piska upp en masspsykos, och till viss del lyckats. Men långt ifrån alla har gått på det, läser man på motståndssidor så är det många färska kommentarer där från människor som är både arga och oroliga över det som väller in här nu...

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar