thoralf

MITT LAND

Av Thoralf Alfsson - 2015-10-18 12:21

Jag är fruktansvärt upprörd och ledsen över att se hur mitt land förändras! Jag mår faktiskt riktigt illa när jag tänker på vilka negativa konsekvenser den rödgröna regeringens politik innebär för mitt land. Den rödgröna regeringen är en katastrof för mittland.


Hur har man lyckats manipulera en så stor andel av befolkningen i mitt land? Vi vet alla svaret! Svensk media med Wolodarski, Helin och Mattsson fortsätter bara med det som deras föregångare startade, nämligen undanhålla sanningen för sina läsare.


Svenskarna är det mest naiva folket i hela Europa, kanske i hela världen! Befolkningen låter inkompetenta och svenskfientliga politiker nedmontera mitt land. Uppenbarligen förstår man inte konsekvenserna av sitt eget handlande.


Men det som skrämmer mig allra mest är att så många svenskar inte vågar berätta vad man har för åsikt om invandringspolitiken. Man vågar inte berätta för familjen att man sympatiserar med SD, Man vågar inte berätta för sina arbetskamrater att man sympatiserar med SD, man vågar inte berätta det för sin arbetsgivare att man sympatisera med SD, företagare vågar inte berätta att man sympatiserar med SD.


Det har gått så långt att företagsledare som sympatiserar med SD går ut i media, på eget initiativ och uttalar sig positivt om dagens invandringsnivåer för att de är så rädda om sitt företag/organisation och  att förknippas med SD.


Så länge som alla dessa människor inte vågar stå för sina åsikter och om vårt land, kommer det bara gå nedåt för mitt land. Det som nu pågår kommer skattebetalarna få betala om inte landet skall gå i konkurs. Varenda krona kommer vi tvingas betala genom alla typer av skatter!


Det har uppenbarligen inte ca 80 procent av befolkningen förstått i mitt land!

 

Kent Ekeroth talade i Trelleborg igår. Kents tal börjar ca 24:30 in i klippet. Han pratar på samma tema!


 
 
Asatemplet

Asatemplet

18 oktober 2015 12:30

Det svenska folket är otroligt fegt och ynkligt. Det är nästan så att vi förtjänar det vi får...

http://Asatemplet.wordpress.com

 
Ingen bild

TB

18 oktober 2015 13:14

I andra europeisiska länder protesterar man mot islamisering av Europa medan i Sverige gnäller man över utlänningar som plockar jordgubbar.

 
Ingen bild

Lasse T

18 oktober 2015 13:33

DDR2 är dagens verklighet.

 
Ingen bild

Rickard

18 oktober 2015 13:33

kul att moderaterna tar tag i tiggeriet,det lönar sig att göra reklam i tunnelbanan.

 
Ingen bild

Göta

18 oktober 2015 13:36

Det stämmer Thoralf. Alltför många av oss är rädda och fegar ur inför de ständiga och vidriga attackerna från hela det gigantiska falska och lögnaktiga mediala och politiska etablissemanget i Sverige.

Men vi är inte rädda för egen del, utan för våra barn och barnbarns skull, precis som till exempel den duktiga och hedervärda skribenten "Julia Caesar", som också önskade vara anonym.

Det absurda i sammanhanget är att detta egentligen är kontraproduktivt, eftersom ju längre det vansinniga folkutbytet får pågå genom vår "offentliga tystnad", desto hårdare kommer det att drabba de barn och barnbarn, som vi nu försöker skydda.

Som SD-ledningen också har förstått, så är det en kapplöpning med tiden om Sverige ska hinna räddas. Min uppfattning är att SD-ledningens hårda "utrensningar" är ett försök att få fler människor att våga ta till sig och bli delaktiga i SD:s SANNA politik samt att våga "komma ut" som sverigedemokrater trots det svenskfientliga etablissemangets vidriga vinklingar och förvrängningar av SD och av den bistra verkligheten.

 
snoffsan

snoffsan

18 oktober 2015 13:52

Känner med dig Thoralf, vartenda ord, ledsen och uppgiven. Tror du att svenska folket är manipulerat? Själv tror jag på lådviner och fredagsmys, tänk så bra vi har det, som kan unna oss detta. Sitter där trygga och halvlulliga i sina soffor, tittar på den ena dockhus såpan efter den andra. I en värld som vi andra inte lever i.
Jag vet inte vad dessa tänker på, om de över huvud taget tänker alls. Har svårt att se en enda aktiv liten hjärncell, utanför den värld alls.

Att tidningar och TV får lov att hålla på att uppenbart ljuga folk i ansiktet varje dag är för mig en gåta. Att det inte finns ett enda ställe där man kan anmäla dessa människor är också obegripligt. Detta är en samhällsfara utan dess like. Att inte skriva sanningen om den katastrof som nu finns här bland oss. Istället läser man enbart om någon stackars kändis som gått upp några kilo i vikt, någon partner som varit otrogen, kom i form till semester eller frossa till julen osv.

Inte ett ord om vad som händer, inga våldtäkter, ingen misshandel,inga skjutningar, inget om bluffen med ensamkommande, inte ett ord om vad som egentligen händer alls.

Läste på Avpixlat om att Tant Melin blivit upprörd angående förbud mot tiggeriet nu. Själv tycker denna tant att tiggarna tillhör stats bilden. Men vad tanten inte riktigt fattat är faran med dessa tiggare. Lastbilschaufförer vågar längre inte stanna vid rastplatser, då dessa är ockuperade utav just hennes tiggare. Chaufförer som inte kan stanna för laglig vila, är trötta och farliga på vägarna, dessa kan också få sina körkort indragna. Vad händer om dessa går ut i strejk nu? Vem skall köra mat och andra nödvändigheter till våra affärer ?

Tant Melin med resten av det hjärndöda folket, verkar inte har några som helst hjärnceller som räcker utanför det skyddsområde de lullar omkring i. Inte se konsekvenserna utav det som händer. Gulligt med tiggare utanför affären de handlar i, men tänker inte hur dessa tiggare påverkar de områden som de ockuperar.

Löven är en vandrande katastrof, en människa utan vare sig tänkande eller handlande. Läste på Fria Tider att Sverige var ett av länderna som inte ville att Kroatien skulle sätta upp taggtråd och stänga sin gräns. Då detta skulle stoppa flödet av illegala invandrare till oss. Bara detta säger allt om hur denna man fungerar. Eller inte fungerar alls.

Löven gör människan kriminell i landet just nu. Precis som du säger Thoralf, vågar ingen prata öppet sin åsikt, istället brann två skolor ner senaste dagarna. Skolor som byggts om för nyanlända. Någon har alltså drivits så långt att man börjar med kriminella handlingar, detta p g a Löven och sådana som just Tant Melin. Människor som börjat få nog utav det som händer runt omkring oss.

Svenska folket med sina lådviner och fredagsmys, kommer inte vakna förrän någon knackar på deras dörr och ber dem om nyckeln, och inser att de står på gatan utan sin soffa och utan sin lilla trygga område. Den dagen då är det försent för dessa att vakna upp. Försent för oss andra också, vi som hela tiden påpekat faran, som blivit kallade både det ena och andra.

Vi får trösta oss med att vi som tänkt och vi som sett faran,kommer klara oss bättre, en plan för att hantera situationen finns nog lite varstans hos oss misstänker jag.

http://7wm2zu47tu

 
Ingen bild

lars cornell

18 oktober 2015 14:11

https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/s720x720/12141499_10205242638333114_1073287514982754317_n.jpg?oh=950b5f84f651eeecde06af359b27f4b4&oe=56931595

 
Ingen bild

Karl

18 oktober 2015 14:11

Ord och inga visor, Tack Kent.
Skulle inte fotografen behöva en liten kurs i foto ?

 
Ingen bild

Mattias

18 oktober 2015 14:52

@ Thoralf
Tror inte ett ögonblick på att folk "blivit manipulerade". Du får nog acceptera att väldigt många tycker väldigt annorlunda än dig och sd. Tack och lov ser större delen av Sveriges befolkning inte dessa upphåsade domedagsprofetior som du och ditt parti basunerar ut som annat än nonsens. Medmänskligheten är viktigare för sådär 87%. En siffra som troligen kommer att öka till nästa val då flera partier reformerar om sin politik nu.

Thoralf Alfsson

18 oktober 2015 15:01

Mattias

Du tillhör de obotligt naiva svenskarna som inte ens vaknar när sharialagarna är ett faktum. När du döms till 350 piskrapp för att du haft en vinflaska i bilen.

Frågan är om du ens vaknat efter 349 piskrapp eller om du hunnit avlida innan dess.

Men om du nu har islam som din religion så förstår jag att du inte vaknar utan tycker det är väldigt positivt.

Dina 87 procent har dock sjunkit till ca 75 idag och de lär sjunka än mer i framtiden.

 
Ingen bild

Demokratur

18 oktober 2015 15:26

@Mattias
Du tycker alltså att det är bra att de övriga partierna anammar SD's politik med tanke på avslutningen i ditt inlägg...? :-)

Thoralfs förtvivlan, som jag delar, beror helt och hållet på att Sverige numera i praktiken är en totalitär stat med tystade medborgare.

 
Ingen bild

Tony

18 oktober 2015 15:27

Mattias@
"en siffra som kommer att öka till nästa val då
flera partier reformerar om sin politik nu"???

Jaha, varför det då? Den som varit så rätt? Och
varför använder dom stora delar av SD s politik
till denna reformation, den som enligt dig varit
så fel?

 
Ingen bild

Pierre

18 oktober 2015 15:35

@ Mattias det ska bli kul att se hur det går med en folkomröstning gällande landets vansinniga migrationspolitik då folk i sin desperation nu även begår brott och bränner de boenden kommuner ska nyttja till de nya bosättarna.

Jag kan lova att en folkomröstning innebär en restriktivare migrationspolitik då måttet nu redan är rågat, det vill till mycket för att Sossar och Moderater ska hoppa över till SD med tanke på att det fortfarande finns fjollar som tror invandring från Mena skulle vara positivt för ett land.

Hur som helst omröstning eller inte så är det nog redan kört för detta kommuniststyrda land där alla är i mitten och ingen sticker ut på högersidan inte ens SD som för den politik S gjorde 20 år tillbaka.

 
snoffsan

snoffsan

18 oktober 2015 15:35

Vill bara säga ett stort grattis till Mattias, du har just blivit manipulerad.
Lådviner och fredagsmys, har den inverkan. Läst om någon stackars kock igen? Istället för kvinnan som blev mycket svårt våldtagen igår? Läst om din idol, hur det gick för denne ? Istället för att våra chaufförer inte kan vila enligt lagen, då romer ockuperat deras viloplatser? Läst om den stackars filmstjärnans viktuppgång ? Istället för att skolorna brinner i landet ? Läst om det bästa vinet till fredagen ? Istället för hur ISIS kommit på en nytt roliga sätt att ta död på sina offer, släpar dessa efter bilar genom gator och torg, finns på petterssonnsgörskillnad ? varnar för mycket starka bilder Mattias, var ingen vacker syn, det lilla som blev kvar efter dem.

Men läs du AB och GT, eller vilka tidningar som passar dig bäst.Uppvaknandet kommer göra ont för dig, tror mig.

http://7wm2zu47tu

 
Ingen bild

Demokrat

18 oktober 2015 15:38

Mitt land. Ja det är mångas land. I mitt land är det inte alls så besvärligt som det verkar vara i de flestas land av de som skriver på denna sida. Så fort någon är kritisk till det som skrivs här så beskylls man antingen för att vara kommunist eller islamist eller allt vad ni nu häver ur er. Ni har väldigt lätt för att döma andra människor. Jag tycker att ni borde sansa er i debatten och inte piska upp en stämning som inte alls har med verkligeheten att göra.

 
Ingen bild

Putte

18 oktober 2015 15:48

Familjen Bonniers mediaimperium ligger bakom majoriteten av massinvandringspropagandan. De äger ju DN, Expressen, Kvällsposten, TV4 m.fl Man kan undra varför en judisk släkt är så engagerade i att islamifiera Sverige.

 
Ingen bild

Skånepåg og konen

18 oktober 2015 15:48

@ Thoralf och kommentatorer. Bry er inte om att lägga tid på faktaresistenta personer som Mattias och liknande. Det enda som är intressant är hur dessa personer tänker (?) och kan praktiskt jämföras med att man trots hundratals försök, inte lyckas att skruva en vänstergängad mutter på en högergängad skruv!

 
Ingen bild

Maja Dacke

18 oktober 2015 15:59

Idag kommer stora avslöjanden hos Johan Westerholm om socialdemokraterna som ingen får missa. Och glöm inte läsa kommentarerna som ger ytterligare info.

http://ledarsidorna.se/2015/10/dockmastaren/

Nu förstår man lite bättre varför Löfven alltmer börjat likna Karlsson på taket på foton och teckningar. Johan trodde dessutom tidigare i år att Löfven försökte hitta ett skäl att ta sig ut ur labyrinten.

 
Ingen bild

Tommy

18 oktober 2015 16:52

@thoralf
Svensk media manipulerar alltså svenska folket. Varför gör de så? Det är väl inte så att de vill att Sverige ska gå i konkurs?

 
Ingen bild

Biggan

18 oktober 2015 16:53

Läste i går en blogg där en skriver att det bästa för Sveriges fortlevnad vore att spränga tidningshusen och betongbunkern på Gärdet. Efter ett sånt dåd skulle vi kanske få en media som rapporterar det som verkligen händer.
Nu tror jag inte på en sån "virrpanna" men bara att läsa ett sånt inlägg är ganska skrämmande.

 
Ingen bild

Lena

18 oktober 2015 17:04

@Mattias 14.52
"Tror inte ett ögonblick att "folk blivit manipulerade"."
Ditt resonemang är ren ynkedom, eftersom du uppehåller dig på bloggen så måste du ha fått info om MSM i Sverige, hur de undanhåller viktig information för vanligt folk. En stor del av vår befolkning är så stressade av sin egen situation med alla möjliga "måsten" (förutom arbeten och barn)att de inte hinner läsa bloggar/alternativ media.

Vad har det parti du håller på? och vilka lösningar på Sveriges "utmaningar" har de? Bostadsbrist, arbetslöshet, kriminalitet som bara ökar och ökar, en budget som inte håller vad politikerna lovar, 225.000 fattigpensionärer som inte kan unna sig något, och inte minst omsorg om VÅRT EGET FOLK - DET ÄR FAKTISKT VI SOM BETALAR.

Det du propagerar för är ren och skär Bolibompapolitik - ni har ingenting riktigt att komma med för oss. Skulle dessutom tro att du i hemlighet går och när en dröm att det ska bli så pass kaotiskt i Sverige en dag att vänstern kan uppmana till Revolution!

Vi vill ha Folkomröstning snarast - då ska vi få se var folk egentligen står. Antalet människor som önskar mer kaos är inte så stort som du inbillar dig eller som MSM gör gällande.

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

18 oktober 2015 17:23

Håller med dig till 100 procent Thoralf!

Indoktrineringen börjar med "Bollibompa" och sedan upp till nyhetssändningarna. Jag brukar kalla det "en förlorad" generation och kanske snart två förlorade generationer som växt upp med denna massindoktrinering från framförallt SVT och SR som påstår sig vara "politiskt oberoende". Att dagstidningar och kommersiella TV- och radiokanaler kör sin politiska agenda är en sak, men SVT och SR är roten till det onda i att inte beskriva verkligheten.

Sen när det gäller att tala om att man sympatiserar med Sverigedemokraterna kan vara tufft. Jag känner flera som är medlemmar, men inte "vågar" komma på medlemsmötena, ännu fler som sympatiserar men inte ens vågade komma och lyssna på Jimmie Åkesson när han talade på Stortorget i Karlskrona. "Tänk om någon fotograf från någon tidning är där och jag kommer med bild" var den vanligaste bortförklaringen.

Sen givetvis känsligt när det gäller familj och arbete och det var väl några hårda "duster" på den tiden jag blev aktiv, men det är länge sedan nu och idag är troligen Sverigedemokraterna Sveriges största parti, så det blir mer och mer accepterat.

Så jag tycker alla ska ta steget ut och tala om vad man tycker i verkligheten och mister man enstaka "vänner" på Facebook eller får man synpunkter på det så är det ju bara att försöka förklara verkligheten för dessa personer. Sen att det är omöjligt i vissa fall där den massmediala hjärntvätten gått för långt måste man tyvärr stå ut med.

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Lärare

18 oktober 2015 17:43

Kent Ekeroth är helt suverän. Hoppas han åker land och rike runt nu i kampanjen. Det var ord och inga visor det!
Tack Kent!

 
Ingen bild

Hacke

18 oktober 2015 19:01

Har alltid gillat Kent Ekeroth skarpt och han tycks bara bli bättre och bättre. Som torgtalare är han lysande, en riktigt folkets man. Cirka 500 Trelleborgare väntade en timme i regnet. Imponerande, och deras väntan var ju knappas förgäves. Det var så stämningen nådde rakt genom datorn och man skulle helst velat vara där. Vilken succéupptakt på den nya kampanjen. Nu gäller det att vi var och en drar vårt strå till stacken efter bästa förmåga. Kenth har angett tonen.

 
Ingen bild

sarak

18 oktober 2015 19:01

Intressant att se att alliansen kommit på hur man ska bli av med SD......genom att inse att det mesta av SD:s politik är bra...en ny allians om man ska vara ärlig :-)

 
snoffsan

snoffsan

18 oktober 2015 19:15

Kent är fantastisk. Sätter huvudet på spiken. Den som inte förstår Kent när han är ute och pratar, borde egentligen få röstförbud. Han talar klarspråk, inga krångligheter, bara rent och enkelt.
Han är en stjärna och kommer bli en viktig person för SD i framtiden.
Men vad kameramannen sysslar skulle jag gärna vilja få reda på. Ingen koll alls vad han sysslar med.
Själv har jag i många år påtalat för nära och kära, om just detta Kent talar om. Ni kan ju själva gissa att nära och kära har krympt i antal genom åren.
Blivit kallad för det mesta antar jag också på vägen. Fast som det gamla ordspråket säger - Kärt barn har många namn.

http://7wm2zu47tu

 
Ingen bild

Skånepåg og konen

18 oktober 2015 20:56

@ Snoffsan

Kent har en sak om han borde ändra på och det är att han talar för fort. Lätt att förstå när man "brinner" för det man vill ha framfört, men hade varit bra om han försöker att dra ner på tempot en aning och tänker på detta framöver! F.ö ett mycket bra framförande och ingen tvekan om att detta måste ge en och annan en rejäl tankeställare.

 
Ingen bild

Lotta

18 oktober 2015 22:37

Minst 14000 ekonomiska lycksökare i veckan ger 728 000 om året. På varje asylsökande sägs minst 2 anhöriga ansöka om uppehållstillstånd. Då är vi uppe i 2 184 000.

Befolkningen i Sverige sägs april 2015 vara 9,8 miljoner varav 21,5 % utlänningar

7 693 000 svenskar

2 107 000 utlänningar.

5 586 000 fler svenskar än utlänningar.

Hur många år kommer det med dagens totalinvandring ta innan vi, det svenska folket är i minoritet i vårt eget land?

 
Lassekolja

Lassekolja

19 oktober 2015 00:10

Trots allt Thoralf, så inger det visst hopp när vi är så många, som har nsett vart vi är på väg och vill göra nå´t åt det.
Jag såg en kommentar på Exponerat, som jag lade på minnet. Den är lika kort som den är bra, tycker iaf jag:
"Tyskland och Sverige kompletterar varandra i asylkaoset, Tyskland är krigsskadat och Sverige är fredsskadat."
Tyska ledningen har dåligt samvete efter WW2 och svenskarna har aldrig på allvar behövt kämpa för att bevara demokrati och välfärd.
Jag har inte hunnit se & höra klippet med Kent, däremot hade jag nöjet och glädjen att lyssna på Kent när han idag (söndag) besökte SD-Göteborg´s lokal i Högsbo ind.-område Kent lät oss åhörare (full lokal!) välja mellan invandringspolitik och kriminalpolitik. Då frågade någon i publiken; är inte det samma sak? till allmänt skratt! Fick även nöjet att träffa den trevlige Jörgen Fogelklou.
Beträffande brinnande asylboenden, jag försvarar absolut inte att dom blir uppeldade men att det sker visar ändå den frustration, som några känner när lokalpolitiker vägrar lyssna på sina väljare utan istället kör över desamma. Jag anser dock att brinnande bilar är ett värre problem, eftersom det drabbar helt oskyldiga privatpersoner!
Nu kommer givetvis "Kräk-Danne" (Rikspolischefen) att prioritera inte enbart hatbrott utan även lägga resurser på bevakning av tänkta asylboenden!
SD senast 2018 ! ! !

http://www.samtiden.nu

Thoralf Alfsson

19 oktober 2015 00:26

Att bilar brinner varje dag är numera en icke nyhet i svensk media. Kan det kanske bero på var dessa bilar brinner?

 
Ingen bild

Klas Johansson

19 oktober 2015 11:39

Jag känner en oerhörtd oro över hur Sveriges framtid kommer att te sig. Än värre oro när jag tänker på vilka som sitter i Rosenbad och fattar beslut om vår kommande framtid.. Jag börjar så sakteliga förlora mitt framtidshopp, det jag nu kan göra är att sätta mitt hopp till är att alltfler får sitt uppvaknande från mångkultur och den pågående totala nedmonteringen av Sverige. Allt jag känner är bara förakt inför de styrande (politiker) i landet och en slags tomhet inombords när jag ser och läser om den fullständiga våldtäkt på Sverige som pågår. Ni Sverigevänner, ni Sverigedemokrater är mitt enda ljus i det näst intill totala mörker just nu.

 
Ingen bild

Ola

19 oktober 2015 12:00

När SD kom in i riksdagen då stärktes den svenska kronan. Jag driver själv företag och det är väl ganska självklart att SD hade gjort ett bättre jobb än alla dom andra partierna. Vi behöver utbilda det svenska folket och inte ta in lågutbildade människor. Av princip anställer jag bara svenskar, dom behöver all hjälp dom kan få.

 
Ingen bild

Bo Hofvander

20 oktober 2015 14:23

Det som också upprörde mig när SD hade sin manifestation i Trelleborg, var att kommunen och några andra större arbetsgivare i stan hotade sina tjänstemän, sin personal med, att var det så att någon besökte denna SD-manifestation så kom de att omedelbart bli uppsagda, få sparken!
Så långt har det gått med den förmenta demokratin och åsiktsfriheten i det här landet.
Det som också är upprörande är att när regeringen Löfven bjuder in till konferens om "utmaningarna" med den pågående massinvandringen så bjuder man avsiktligt inte in SD. Det är nu andra gången som detta har skett.

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards