thoralf

BESÖK POLITIKERDAGARNA LENA MELLIN!

Av Thoralf Alfsson - 2015-11-03 23:30

 


”Sverigedemokraterna har nämligen valt ut journalister som de tycker ”sköter sig professionellt och som de har förtroende för”. Stalins anda vilar över beslutet. Ta bort alla oliktänkande, bura in dem, förbjud dem så blir världen ett bättre klot att leva på.

 

Men historien visar att det blev det inte. Det blev mycket, mycket sämre.”

 

Lena Mellin på Aftonbladet är sur för att hon inte blivit ackrediterad till Sverigedemokraternas landsdagar i Lund i slutet av november och nu gråter hon ut i en artikel i Aftonbladet.


Det blir riktigt ironiskt och komiskt när hon fortsätter enligt nedan.


Demokrati är något mycket fint. Den innebär inte bara att majoriteten bestämmer. Den innebär också att olika åsikter bryts mot varandra. Att man tar intryck av goda argument. Och tillsammans gör något bättre. Så vill alltså inte Sverigedemokraterna, Sveriges tredje största parti med ambition att bilda regering, ha det. I deras värld ska alla tycka att de står för den enda sanningen och där finns uppenbarligen inte heller utrymme för kritiska frågor.

  

Jag vet inte om jag skall skratta eller gråta. Begriper inte Lena Mellin vilket självmål hon bäddar för! Har Lena Mellin alla hästar hemma? Sedan avslutar hon med detta.


”För Sverigevänner, det är inte så det går till i en demokrati. Det är så det går till i Kina, en enpartistat med ett betydande demokratiskt underskott. Man skulle kunna tro att president Recep Tayyip Erdoåan också skulle vilja att det fungerade så i Turkiet. Bort med alla som inte tycker som vi.”

 

Bort med alla som inte tycker som vi tycks vara mottot för arrangörerna av politikerdagarna i Göteborg som startade idag och pågår under tre dagar, med en rad seminarier. Lena Mellin borde studera programmet över dessa tre dagar och notera vilka partier som är inbjudna att delta i paneler och debatter på de olika programpunkterna.


Om nu Lena Mellin inte orkar med det så har jag gjort en enkel sammanställning över hur många som deltar från de olika partierna. Men då har jag ändå inte räknat inte tjänstemännen från departementen som deltar.


S deltar i 14 programpunkter

FP deltar i 5 programpunkter

M och MP deltar i 4 programpunkter var

C och KD deltar i 3 programpunkter var

V deltar i två programpunkter

SD får inte delta i någon programpunkt

 

Till och med Henrik Arnstad deltar i en programpunkt!

 

Hur var det Lena Mellin skrev? Bort med alla som inte tycker som vi. På politikerdagarna finns uppenbarligen inte plats för kritiska frågor.

 

Det är sånt här hyckleri från Lena Mellin och hennes kollegor som ger mig extra motivation att kämpa för SD mot det politiskt korrekta etablissemanget.

 

Som man bäddar får man faktiskt ligga! Det gäller även för Lena Mellin.

 
 
Lassekolja

Lassekolja

3 november 2015 23:50

Verkligen skrattretande! Precis det som Lena Mellin skriver har ju Sverigedemokraterna kunnat skriva sedan tillkomsten, bara att byta ut Sverigedemokraterna mot "journalisterna" och journalisterna mot "politikerna" så är L.M.´s krokben på sig själv ett faktum!
Faktiskt lika galet som "Vi gillar olika!" Gäller ju varken åsikter eller politiska partier!
Nej Lena, TÄNK FÖRST OCH SKRIV SEDAN! Eller förresten låt bli båda. det blir bara ännu dummare......!

http://www.samtiden.nu

 
Ingen bild

Martin

3 november 2015 23:50

Tack till Toralf som erbjuder oss dessa goda skratt åt gammelmedia. Vi vanliga människor har för länge sedan upphört läsa vad stollan skriver. Hon ropar i skogen, den stackars gamla förvirrade kvinnan.

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

4 november 2015 00:09

Rödvins-Bag-in-box ligger nog på mer än en treliters per dag för Lena Mellin numera. Plufsigheten, rödfejsad, igensvullna ögon, och alltmer sviktande tankeverksamhet är vittnesbörd nog. Aftonbladets journalister har alltid varit ökända för sin höga dagliga alkoholkonsumtion, jag känner en f d personalchef som gav mig inside om detta sörplande journalisthärke. Att inte ackreditera henne betalar sig på flera sätt för SD, bjudnotan för rödvin blir märkbart lägre under politikerdagarna... ;)

 
Ingen bild

Thor

4 november 2015 00:20

Man får komms ihåg att Mellin skriver för Aftonbladets läsare varav 99% inte tänker själva,då sväljs alstren . Om läsekretsen var alerta, intelligenta och ifrågasättande skulle det inte gå. Möjligen som en tafflig provokation.

 
Ingen bild

Enligt GP pudlar SD

4 november 2015 01:02

Sent på natten till onsdagen skickade SD ut ett pressmeddelande där de ber om ursäkt och väljer att ompröva sitt beslut.

"Alla journalister, precis som tidigare år, som sökt ackreditering är således välkomna att närvara och rapportera om Sverigedemokraternas landsdagar", skriver de.
http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.2885324-journalister-portas-fran-sd-s-landsdagar

 
Ingen bild

SD 2002-?

4 november 2015 01:22

Ja du store tid, att det finns en så otrolig person som Lena Melin ! Om man ska eller kan skratta eller gråta över henne kan vara värre att sia om i förväg, men någon sorts obehaglig känsla infinner sig lätt vid åskådan av hennes litterära alster.

Vän av ordning undrar naturligtvis varför tanten gnisslar. Hon tycker ju uppenbarligen så illa om SD så man tycker kanske att hon skulle uppleva det som en befrielse att få slippa SD:s Landsdagar. Måhända att det kan vara ett livselexir för henne att få vara på plats och hata.

 
Ingen bild

Eddy Karlsson

4 november 2015 02:04

Hej Thoralf!
Jag måste bara tacka dig för att du skriver på din blogg! Sverige är på väg att urarta. Eller har redan urartat? Det här fina landet, vart är det på väg?

 
Ingen bild

realisten

4 november 2015 03:15

Verkar ganska ologiskt att utestänga Melin eftersom alla här delarerar att de aldrig läser AB.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

4 november 2015 03:25

Läste ”Goodbye Södermalm” på Avpixlat

"När det går för långt så går det överstyr och då vägrar de som betalar och inte blir behandlade på lika villkor att vara med längre. Det finns klara tecken på detta redan och det accelererar fort nu."

Jag håller med.

Själv har jag helt slutat att vara en ”lydig” medborgare. Jag slänger allt i hushållssoporna, precis allt som får plats. Elskrot, kemikalier, batterier, ja allt åker i hushållssoporna.Varför skall jag sköta mig när inte ens regeringen sköter sig?

Barnsligt? Nej, snarare praktiskt.

Dåligt samvete? Knappast!

Samhällskontraktet är ensidigt uppsagd av Sveriges regering och gäller ej längre.

En bra början är att ni som betalar TV-licens ”gör er av” med TV:n
Ring: 0771-91 00 04

http://avpixlat.info/2015/11/03/goodbye-sodermalm/

 
Ingen bild

SN

4 november 2015 05:41

I Skånestaden Eslöv utnyttjas nu ett hotell för "ensamkommande flyktingbarn".

Sju partier i kommunfullmäktige var inbjudna att underteckna ett gemensamt uttalande. Det gjorde (S), (M), (C), (MP), (FP) och (V). Även ett litet lokalt parti, Nya Kommunpartiet Eslöv var inbjudna men företrädaren valde att INTE underteckna något upprop.

Dock så var ett parti INTE INBJUDET att skriva under uppropet. Gissa vilket parti - jo, (SD).

http://www.skd.se/2015/11/03/del-av-stensson-blir-fjarde-flyktingboende/

 
Ingen bild

andersj

4 november 2015 05:52

Jag håller inte alls med dig Thoralf. Att SD skall börja anamma de övrigas dåliga beteende är fel. Föregå istället med gott exempel. Sänk er inte till motståndarnas låga nivå.

Thoralf Alfsson

4 november 2015 06:45

Var det fel att uppmana Mellin besöka politikerdagarna?

 
Ingen bild

andersj

4 november 2015 06:15

SD verkar nu tagit sitt förnuft till fånga och ger ackreditering till alla journalister. Fattar inte hur man kunde ta sitt barnsliga tidigare beslut. Uppenbarligen behövs mer utrensningar i partiet. Fattar man inte att öppen, fri debatt och mediabevakning är ytterst viktigt har man inget i partiet att göra.

Thoralf Alfsson

4 november 2015 06:46

Anser du att media står för en öppen och fri debatt?

 
Svensson

Svensson

4 november 2015 06:35

Lena Mellin är bara sur för att Sverige går så dåligt nu,så hon försöker börja prata om annat,istället för att ta ansvar för regeringens politik som hon hyllar.

http://htpp://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Tompa

4 november 2015 06:38

Herregud vilken människa. Att en sån får sitta som megafon i en av de största tidningar är obegripligt.

Lena Mellin borde ringa Nobelkommitten och ta dem i örat. Att bjuda in diktaturer samtidigt som Jimmie Åkesson förvägras delta kan väl inte Lena tycka är okey?
Har ännu inte heller sett Lena Mellins tidning agera mot en av den värsta näthataren Theodor Stig-Matz eller ska vi tolka tystnaden som ett medgivande?
http://nyheter24.se/nyheter/kronikor/816290-jag-brukade-vara-stolt-over-att-komma-fran-sverige

Tanten kastar stora stenar i sitt glashus.

 
Ingen bild

World Traveller

4 november 2015 06:53

Andersj, jag är trevlig not folj som är trevliga tillbaka. Beter de sig så illa som Mellin så behandlar jag dom lika ilka tillbaka. Det tycker jag är förnuftigt. Håller du inte med?

 
Ingen bild

Tony

4 november 2015 08:14

Att hon får sitta som Megafon för Aftonbladet
är inte konstigt, för alla dom andra Megafonerna
där är lika korkade och inskränkta. Ta bara sådana
som Daniel Swedin och Oisin Cantwell, samma inteligens
som Lena Melins!

 
Ingen bild

Hacke

4 november 2015 08:53

Inte ofta jag haft anledning till kritik mot sd men det här var synnerligen klantigt skött. Antingen portar man det värsta avskrädet till "journalister" och står upp för det. Inte som nu skylla på och trassla in sig kring "platsbrist" och annat tjafs. Eller också låter man dörrarna vara öppna vilket jag tycker skulle varit självklart från början. De värsta hatarna som Mellinskan med anhang avslöjar sig själva med sina stinkande alster.
Det gäller för sd att vara extra föredömliga i dessa sammanhang och inte uppföra sig lika illa och odemokratiskt som etablissemanget. Det kan kosta på för stunden men är det enda hållbara i längden.
Sd har den ojämförbart bästa politiken och majoriteten bakom sig i landets största ödesfråga, då kan man också hålla huvudet högt och visa att man är mera vuxna uppgiften än patrasket inom politiker-/tjänstemanna-/medieetablissemanget.

 
Ingen bild

Hulda mk1

4 november 2015 09:16

Tydligen har SD nu backat och släpper in Tant Mellin mfl. Om det var rätt eller fel, får framtiden utvisa. Men en bra markering mot journalister som inte sköter sitt jobb på ett neutralt sätt.

OCH... När Tant Mellin skriver sina märkliga alster så ger det säkert SD ännu fler sympatisörer...
Några få år till och hon går i pension och problemet är löst!

 
Ingen bild

Lena

4 november 2015 09:26

Visserligen är det länge sedan jag läste Lena Mellins artiklar och även Aftonlögnen (endast enstaka artikel som någon referat till), och mitt minne säger mig att det är för att det är på den nivå som Thoralfs blogginlägg visar.

Men när jag tänker efter så är det ganska roande, och inte minst visar det VEM HON ÄR som person. Det är så här hur hon uppfattar sin läsekrets, så mycket underskattar hon vår intelligens, så visst finns det sorg i det konstaterandet också.
Uppenbarligen tycker Aftonlögnen att den här nivån räcker för "folket".

Däremot tycker inte jag som somliga att SD:are ska bär sig barnsligt åt och på alla nivåer "inte ta ansvar" och förstöra för andra som inte delar våra åsikter. Ska man demonstrera den ska man pricka rätt, framför allt ska det vara de som sitter på makten. I det här fallet är det alldeles rätt av Thoralf att skriva "ner" henne.

 
Ingen bild

Tony

4 november 2015 09:42

Tycker inte alls att SD behöver be Aftonlögnen om
ursäkt för att dom från början inte blev inbjudna.
En blaska som har som uppgift att bara skriva skit
om ett parti behöver man inte krusa för, för ingen
har väl hört AB beklaga sig över att SD hålls utanför
allting annat som rör samhällets viktiga beslut??

 
Ingen bild

SD_numera

4 november 2015 10:11

Läser din blogg varje dag, är numera en omvänd gammal sosse, men
SD måste rensa upp mer i sina led, finns tyvärr alltför många knäppa uttalanden från lokala SD politiker runt om i Sverige.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

4 november 2015 11:00

Lena Mellin kommer säkert göra som de flesta dvs jobba tills hon är 75 år = att ta jobben från våra unga !

 
Ingen bild

Antiresistent

4 november 2015 11:09


'Tiggarna är hemländernas ansvar'; säger Stefan Löfven, Sveriges statsminister.

Uttalandet bevisar utan minsta tvivel att den gamla svetsloppan Stefan Löfven är
Rasist
Fascist
Nazist
Främlingsfientlig
Högerextremist
Högerpopulist
Antiziganist

Ja visst!

 
Ingen bild

Här har de beslutat om höjd skatt 2016

4 november 2015 11:38

Kommun – höjning i öre:

Hallsberg – 50

Hörby – 60

Järfälla –15

Lomma – 40

Malung-Sälen – 50

Motala – 50

Norrköping – 50

Oskarshamn – 75

Staffanstorp – 35

Stockholm – 22

Uppsala – 30

Vadstena – 125

Vindeln – 50

Värnamo – 40

Örebro – 50

Källa: SVT Nyheters enkät som besvarades av 265 av 290 kommuner.

 
Ingen bild

Stefan A.

4 november 2015 11:53

Man får en klump i magen numera när utrikesministern kallar till presskonferens, skall man tvingas ut i krig nu när man är 60+ ? beroende lite på vilka länder hon har skymfat den här gången.
Går inte att titta på SVT längre, för vem var inte där i morse om inte allas vår Anders Lindberg aftonslasken, en ytterst obehaglig person som verkar vara anställd av SVT så ofta som han framträder där numera.

 
Ingen bild

Kalle

4 november 2015 12:31

""Sverigedemokraterna har skickat ut en ny annons till en rad tidningar. Men många av dem beslutade sig omedelbart för att inte publicera den.""

http://www.friatider.se/tidningar-bojkottar-sds-annons

Media bojkottar SD. Är dessa tidningar välkpmmna på Landsdagarna??? De visar ju redan att de är emot SD. Kommer de att rapportera neutralt???

SD bojkottas överallt i politiska möten och sammankomster.

SD välkommnar alla media.

Allas vän är ingens vän.

 
Ingen bild

Ibbe

4 november 2015 12:55

Utrikesminister har tyvärr ett stort hack i sin bedömningsförmåga som också inkluderar omdömet.

 
Jocke

Jocke

4 november 2015 14:13

Aftonbladet tjänar pengar på att de säljer sina ägares världsbild. Även om själva tidningen går förlust går ändå ägarna med vinst om folk köper "sanningarna".

http://https://sverigeselit.wordpress.com

 
Ingen bild

Christer

4 november 2015 14:58

Kan inte undslippa mig en kommentar om vår fina statsminister. Han skall nu ta alla övriga EU-länder i örat, och tvinga dom att ta sitt ansvar ännu en gång. Denna gång gäller det den flyktingkvot på 160-tusen som hittills fördelats med 1300 personer. "Sverige har tagit ett orimligt stort ansvar" och vill nu vara en del i ett omfördelningssystem som för över flyktingar från Sverige till övriga EU-länder. Ja detta kan ju Löfven drömma om. Inget EU-land bryr sig ett förbannat skit i vad Sverige tycker! Även om så skulle ske, att några fick finnas sig att överföras till ett annat land, så finns det ingen lag som hindrar att de snabbt söker sig tillbaka till Sverige. Dessutom om Sverige skulle få för sig att skicka tillbaka asylsökande, så skulle vi nog få se åtskilliga prov på den tacksamhet som de skäggiga unga männen visade på sin resa upp genom Europa.

Och till dig Stefan skulle jag vilja säga : Tänk om ett tomt huvud skulle vålla sin ägare samma bekymmer som vad en tom mage gör.

 
Ingen bild

Granskningsnämnden

4 november 2015 15:15


Otaliga program om Hitler på SVT, inte ett enda om Muhammed

Ring det fega, partiska och förljugna SVT på 087840000 eller mejla till svt@svt.se alternativt Myndigheten för radio och tv 0858007000 som egentligen ligger i maskopi med SVT och det politiska etablissemanget och endast är ett spel för galleriet och kräv att de gör ett program om islams grundare Muhammeds liv och leverne, framförallt om hans sexuella umgänge med barn.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Aisha

Det är högtid att informera svenska folket om vad det var för figur vars anhängare i hundratusentals invaderar Sverige idag.

Kräv även att SVT informerar svenska folket om att Sverige idag har fått en minister vid namn Mehmet (turkiska för Muhammed) Kaplan som är anhängare till just denna pedofilsekt.

 
Ingen bild

Kalle

4 november 2015 15:31

""Under gårdagen publicerade Sverigedemokraterna kritik mot det statliga fastighetsbolaget Jernhusen som äger tågstationer i Sverige. Anledningen är att partiet fått nobben för en annonskampanj som var tänkt att synas på fem olika tågstationer.""

http://nyheteridag.se/stopp-for-sd-kampanj-pa-tagstationer-vi-vill-minimera-risken-for-motdemonstrationer/

SD nobbas av statliga bolag.

Det snälla SD nobbas överallt. Framträdande SD-are nobbas av SD-partiet.

""Dan Kareliusson , SD:s gruppledare i Stockholms stadshus har inte längre något förtroende för Rickard Wall, som hamnade i rejält blåsväder efter sina uttalanden om ”tjusiga tiggarkvinnor”.""

http://www.dn.se/sthlm/sd-tar-avstand-fran-uttalandet-om-tjusiga-tiggarkvinnor/

Hur skall detta sluta för SD med alla nobbanden både externt och internt???

 
Ingen bild

Hulda mk1

4 november 2015 16:05

Annat ämne. Kostnaden för saneringen av zigenarlägret i Malmö kommer att bli hög. Upp mot 2,5 miljoner enligt SVT. När jag läste artikeln, fick jag några bilder i mitt huvud.
De som går på marken måste säkert använda gummistövlar. För vad riskerar de att trampa i..?
Alla maskiner måste troligen också saneras rejält efteråt.

Då tillåts det mesta, men här på landsbygden bland oss svenskar, kollas varje avloppsanläggning nu. Stora kostnader är att vänta för varje hushåll...
Nej, man skulle kanske bli tiggare... ;-)

 
Ingen bild

Göta

4 november 2015 16:23


"FLYKTINGBARN" VARNAR FÖR ATT SVERIGE ÖVERSVÄMMAS AV KRIMINELLA
Enligt Ahmed, f.d "ensamkommande flyktingbarn", ljuger en stor del av invandrarna om sin ålder och bakgrund för att lättare få asyl och bidrag i Sverige. Sedan arbetar de svart och bedriver maffiaverksamhet.

"Jag har träffat massor av människor som kommer från Dubai, men till myndigheterna säger de att de kommer från Syrien eller Irak. Varför ska de ha rätt att flytta till ett annat land? Alla vet om det här, men om vi säger det till myndigheterna så svarar de att vi inte ska lägga oss i det" berättar Ahmed för Danmarks-tidningen Berlingske.

Precis som SD anser även Ahmed att Sverige måste stänga sin gräns.
Han säger att: "Det finns massor av farliga människor i Malmö. När de kommer från länder med krig kommer de att fortsätta slåss mot varandra".

Läs mer:
http://www.friatider.se/ensamkommande-ahmed-sverige-m-ste-st-nga-sin-gr-ns

 
Ingen bild

Tiketike

4 november 2015 17:36

Kan man kommentera på Lena Melins artikel? Knappast... Hur var det med demokratin?
"I deras värld ska alla tycka att de står för den enda sanningen och där finns uppenbarligen inte heller utrymme för kritiska frågor." säger Lena.
Ok, genom sig själv känner man andra sägs det. Lena vill inte ha mothugg...
Synd bara att folk köper skitblaskan!

 
Ingen bild

Lena

4 november 2015 19:25

Tycker att hennes artikel väl stämmer överens med vad vi sett från SVT bl.a o andra vänsterliberala medier, grova angrepp på SD och alternativ media.

Ett måste är att läsa Mats Dagerlinds krönika "SVT kom på besök" som handlar om ökningen av denna smutskastning och varför den kommer nu. "Från vänsterliberalt håll har desperationen ökat rejält i takt med att Sverigedemokraterna etablerat sig som ett av landets största partier, i några opinionsundersöknarar som det största". "Massinvandringen och de övriga sju övriga partiernas oförmåga att hantera situationen och styra landet har nu också nått sådana absurda nivåer att man inom etablissemanget inser att det inte går att vinna den politikska debatten om invandringspolitiken med sakargument."
Det är en lång artikel men mycket läsvärd. Anledningen är att man i framtiden vill släcka ner och förbjuda alternativmedia helt och hållet.
Nästa steg är att kalla oss kriminella.

 
Ingen bild

Lena

4 november 2015 19:40

Glömde länken:

http://avpixlat.info/2015/11/04/svt-kom-på-besök/#more-159311

 
Ingen bild

Lena

4 november 2015 19:45

Hotfull asylökande tvingade tv-kanal att avbryta direktsändning, måste ses, det är ju det här vi upplever vi som lever i verkligheten:

http://avpixlat.info/2015/11/04/hotfull-saylokande-tvingade-tv-kanal-att-avbryta-direktsandning/

 
Ingen bild

Stefan A.

5 november 2015 07:00

En till SD-hatare som fodrar att bli behandlad som en kunglighet, när hon pratar om demokrati vet man inte om man skall skratta eller gråta, vidrigheterna staplas på varandra av denna "kunglighet", i alla förtroendemätningar som görs ligger just denna yrkeskår i botten... märkligt.. eller egentligen inte...

http://www.st.nu/opinion/ledare/mirjamsdotter-sverigedemokraterna-forsvarar-for-journalister-och-ogillar-demokrati

 
Ingen bild

s29

5 november 2015 16:59

Sverige är nog det enda landet i världen där man måste nypa sig i armen varje morgon för att kolla om man lever i verkligheten.

 
Ingen bild

Bo Hofvander

6 november 2015 15:05

Man tar sig för pannan! Hyckleriet och fräckheterna från den etablerade politiska eliten och dess hantlangande journalister avlöser varandra stup i ett.
Att de inte ens har vett att skämmas när de så uppenbart visar att det är totalt bortkopplad från den verklighet som alla vi andra lever i dagligen?
Tala om enpartistat?? Det är ju precis vad vi har med alla dessa "allianser" och "blocköverskridande överenskommelser.
Tror Lena Mellin och hennes kollegor att vi svenskar är så korkade att vi inte lägger märke till att man avsiktligt och under många år gjort allt för att marginalisera, skandalisera, svärta ned och stämpla samt stänga SD ute från alla politisk makt? Det sa ju redan Fredrik Reinfeldt och det lär de s k grävande journalisterna också ha märkt - och inte minst applåderat!
Vilka sabla förrädare! Man kan bara hoppas att "silkessnöret" snart kommer att både vara långt och mycket passande för deras halsar så att de får känna på det som de sått och nu kan få skörda.

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Skapa flashcards