thoralf

INGEN HJÄLP FRÅN DANMARK!

Av Thoralf Alfsson - 2015-11-06 08:06

”Sverige har selv bragt sig i den situation, det er i nu, ved at føre en ekstrem lempelig udlændingepolitik på alle måder. Det er ikke en løsning at begynde at henvise flygtninge til andre lande. Men kan håbe, at svenskerne er ved at få en lidt mere realistisk tilgang til situationen.”

 

Danmarks utläningsminister Inger Stöjberg är rak och tydlig med att Sverige får skylla sig själva med att de skapat det flyktingkaos som råder tack vare den generösa invandringspolitik som Sverige fört. Danmark kommer inte ta emot några flyktingar från Sverige. Läs artikel i Jyllandsposten.


Dansk Folkepartis partiledare Kristian Thulesen Dahl har också uttalat sig om situationen i Sverige.


”Det er ikke Danmarks opgave at løse de problemer, som Sverige står med som en konsekvens af landets naive indstilling til, at der er plads til alle.”


”Selv den "humanitære stormagt" Sverige kan bringes i knæ, siger Kristian Thulesen Dahl i en skriftlig kommentar til Ritzau.”

 

Kristian Thulesen Dahl föreslår dessutom ytterligare skärpta regler av invandringspolitiken för att bemöta eventuella ändrade flyktingströmmar. Läs artikel.


”Stramningerne bør blandt andet bestå i, at folk der får asyl, fremover huses i statslige centre og ikke integreres gennem kommunerne.

- Dermed understreges, at de kun skal opholde sig i Danmark midlertidigt og ikke kan forvente, at deres fremtidige tilværelse bliver i Danmark, siger han.”


Det vore trevligt om Kristian Thulesen Dahl kom till Sverigedemokraternas landsdagar i Lund i slutet av månaden!


Det är inte utan att man blir lite avundssjuk på danskarna som har en regering och politiker som tar ansvar för sina medborgare och sitt eget land! Jag tror också att det finns ett mått av skadeglädje i våra grannländer när Sverige tvingas ner på knä och måste be andra länder om hjälp, dessutom också ekonomiskt stöd från EU!


Stefan Löfven, Morgan Johansson och Ylva Johansson är en katastrof för Sverige. De måste bort från Rosenbad så fort som möjligt. Helst redan idag!


PS


Har idag suttit på kontoret och lagt sista handen vid ett utskick till alla våra medlemmar i Kalmar län. En skara som sr ut att växa med ca 40 procent under 2015. Tänkte då lyssna till SVT- Debatt som sändes när jag var på Kreta i september. Tyvärr har SVT-play tagit bort det från sin sida men jag hittade det på DR2 i Danmark. Danskarna kan man alltid lita på i invandringsfrågor.


https://www.dr.dk/tv/se/debatten/debatten-2015-09-17#!/


Men Arnstads insats fanns förstås på Youtube. 


 
 
Ingen bild

Hulda mk1

6 november 2015 08:23

Man önskar att Danmarks regering tog över styret av Sverige en tid. Helst fram till valet 2018, då förhoppningsvis SD får regeringsmakten.
Att förtroendet för Löfven och hans regering nu kommer att sjunka än mer i förtroende är självklart. Hela landet knäar av alla asylsökande.
Appropå ålderstester hörde jag en man i gårdagens Ring P1. Läkare som jobbar i Sverige anser som bekant att ålderstester inte är tillförlitliga. Däremot anser läkare i våra grannländer det. Så varför inte ta in norska, danska och finska läkare och låta de utföra ålderstester...

 
Ingen bild

Hacke

6 november 2015 08:41

I ett fritt land med sunt debattklimat skulle den svenska politikeradeln spelat ut sin roll för länge sedan. Ingen annanstans är det möjligt att år ut och år in gå emot den breda folkviljan och sätta andra länders folk före det egna och rasera generationers slit mot en välfungerande välfärdsstat och föregångsland.
Med en fungerande media hade vår situation naturligt legat helt i linje med våra grannländers. Jag håller svensk MSM som huvudansvarig till dagens kollaps och då inte minst det som ska vara garanten för fri och oberoende media, public service.

 
Ingen bild

Pepparholm

6 november 2015 09:01

Tidigare så har "de som vet bäst" hånat Sverigedemokraterna och Danmarks regering von oben. Nu plötsligt så vill man ha hjälp. Vi kan inte ha en regering med Morgan och Ylva som har en planeringshorisont på ett dygn och med Södermalm som expertorgan.

 
Ingen bild

MP:Ta emot flyktingar i ditt hem få 2000kr

6 november 2015 09:07

– Man kanske kan få ungefär 2.000 kronor i månaden för att inhysa en person hemma hos sig, säger Magda Rasmusson (MP), tillförordnad migrationspolitisk talesperson.

Förutom att lösa bristen på bostäder för asylsökande så räknar Miljöpartiet också med att förslaget – om det blir verklighet – ska spara pengar.

– Många människor inser att vi är i ett allvarligt läge och vill då ställa upp. Om vi får fram 15.000 boendeplatser så skulle man skära kostnader på upp till 1 miljard kronor, säger Magda Rasmusson.
http://www.svt.se/nyheter/inrikes/mp-den-som-tar-emot-flyktingar-i-sitt-hem-ska-fa-betalt

Thoralf Alfsson

6 november 2015 09:16

Den första som gör det är givetvis Magda Rasmusson!

 
Ingen bild

Stefan

6 november 2015 09:13

Ja, det är inte utan att man önskar att något av våra nordiska grannländer fick ta över Sverige ett tag. Problemet är väl bara att de inte är intresserade av att reda ut vårt elände.

Ett sätt kanske vore att Sverige förklarade krig mot t.ex Danmark och sedan omgående kapitulerar och låter dem ta över. Risken finns ju att vi skulle vinna kriget, danskarna skulle nog skratta ihjäl sig om Sverige med sin obefintliga krigsmakt skulle förklara krig...

 
Ingen bild

S-E Karlsson

6 november 2015 09:22

Godhetsapostlarna i Sveriges kommuner har nu ett gyllene tillfälle att få framträda och visa sin godhet fullt ut , chansen är stor att dom får framträda på första sidan i lokaltidningarna !

 
Ingen bild

Nils Dacke

6 november 2015 09:48

Avgå, Avgå, Avgå !!!
En regering som inte vidtar några åtgärder för att ändra inriktning när landet står inför ett sammanbrott är skyldig till fruktansvärt misstag som kommer att påverka vår framtid under lång tid.
Man kan stillsamt undra hur denna regering hade reagerat vid ett väpnat angrepp eller storskalig terrorattack, tillsatt en utredning som blir klar 2017 ?? och hållit en total innehållslös presskonferens och meddelat att försvaret och polisen inte anser det befogat att ingripa ?? , lika frågande bör man vara över den s.k oppositionen (alliansen) totala undfallenhet inför detta förfall av statsmakten som får pågå, jag undrar vad de ”gamla moderaterna” tänker, de måste riva sitt hår i förtvivlan.
Även om Lövfen skulle avgå så finns ingen kandidat eller statsman med tillräcklig integritet och respekt kvar inom socialdemokratin längre, lika illa är det hos nya moderaterna där flummigheten växer och där Kindberg Batra är utesluten pga hennes klantighet med DÖ.
En vädjan bör komma från S och M att Göran Persson tillsammans med Carl Bildt bildar en krisregering för Sverige.

 
Ingen bild

Hacke

6 november 2015 10:14

@ Pepparholm
He, he. Klockren analys i koncentrat.

 
Ingen bild

SM811

6 november 2015 10:37

@Nils Dacke
Persson, nej - tog pensionsfonderna som skulle betalas tillbaka krona för krona. Inget hänt än.
Bildt, nej - rev upp Luciabeslutet.

 
Lassekolja

Lassekolja

6 november 2015 10:55

"Stefan Löfven, Morgan Johansson och Ylva Johansson är en katastrof för Sverige. De måste bort från Rosenbad så fort som möjligt. Helst redan idag!" Helst redan i förrgår!?!?!
Många kloka kommentarer här idag!
Jag har verkligen full förståelse för danskarnas reaktion, med tanke på hur "Fejk-Arnstad" skämde ut Sverige i debattprogrammet härförleden. Hoppas danskarna tar tillbaka inte bara bl.a Halland och Skåne men risken är väl större att dom spärrar Öresundsbron för att stoppa alla, på Sverige besvikna ekonomiska migranter!?!

@Nils Dacke, "En vädjan bör komma från S och M att Göran Persson tillsammans med Carl Bildt bildar en krisregering för Sverige."
Ja, det är nästan att man önskar Juholt tillbaka för värre än så här kan det aldrig bli! Om inte SD ökar kraftigt nu, då är det nog kört på riktigt för barn och barnbarn!?!

http://www.samtiden.nu

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

6 november 2015 11:09

Rädda det som går från det nu sjunkna regalskeppet "Absurdistania". Skåne, Blekinge och Halland tillbaka till Danmark, Bohuslän till rättmätige innehavaren Norge. Riv upp fredstraktatet från Brömsebro 1658. Sverige är nu definitivt ingen stormakt, inte ens en s k "humanitär" sådan. Däremot ett kollapsat rike, vars gammelpartier gav landsförrädarna Reinfeldt och Löfven carte blanche att ruinera och ödelägga ett tidigare fungerande land. Må dessa figurer brinna i den eviga skärselden, för alltid!

 
Ingen bild

Pensionisten

6 november 2015 11:35

Vad nu då Nyheter24? Fotbyte på g?
http://nyheter24.se/debatt/816876-svenska-familjer-ska-inte-nekas-lagenhet-pa-grund-av-flyktingarna

 
Ingen bild

Göta

6 november 2015 11:37

Ett äldre par i min släkt fick för någon vecka sedan ett brev på posten (vet ej om det kom från kommunen eller Migrationsverket), där de erbjöds kr 2000:- per dygn för att ta emot en "flykting" i sitt hem (radhus).

 
Ingen bild

Stefan

6 november 2015 12:14

Man blir ju så oerhört frustrerad av regeringens handlingsförlamning. Landet kollapsar och då tillsätter de en utredning som ska vara klar om två år... Den enda logiska åtgärden (som skulle vidtagits för läääänge sedan) är att strikt tillämpa Dublinförordningen. Kommer en migrant över Öresundsbron eller med färjan från Tyskland så är Sverige bevisligen inte det fösta EU-land de kommit till och vi har därför ingen anledning att ta emot en asylansökan. Eftersom EU’s yttre gränskontroll uppenbarligen inte fungerar så måste Sverige stänga gränsen och införa 100-procentig kontroll av pass/ID. Nu!

 
Ingen bild

Lena

6 november 2015 12:15

"Sverige är ett roderlöst skepp i mycket hög sjö, utan livbåtar, utan flytvästar"/Merit Wager
Läs alla hennes twitter meddelanden;

https://twitter.com/MeritWager?ref_src=twsrc%5Etfw

 
Ingen bild

Per

6 november 2015 12:16

Angående att man skall inhysa en flykning och få betalt. Tyvärr så blir det väl som när Migrationsverket bestämmer vilka som får stanna, muslimer som är handläggare är inte bra. Invandrare som är assistenter åt sina egna släktingar, vilket genererar fusk och ändå mer bidrag, sedan kommer då invandrare som huserar "kompisar" och får bidrag för detta. Ingen kontroll! Mer än vi som betalar skatt får mindre i "bidrag". PUST!

 
Ingen bild

Calle

6 november 2015 12:36

Ylva johansson är ju sambo med Nils Åsbring, fd finansminister som genomförde Novemberrevolutionen i Sverige. Nu har han varit anställd av globala bankfirman Goldman Sachs. så då får man en hint om vem som styr våra politiker.
Carl Bildt är ju kompis med George Soros, syns ju på bilder tillsammans på toppmöten på bla Bildergesmöten.
George har byggt upp en global organisation som med feta arvoden anställer viktiga opunionsbildare i varje land.

således är Sveriges Politiker styrda av bankmaffian som ser att det går att ta över Tysklands och Sveriges tillgångar genom massinvandring.

alla statliga och kommunala verksamheter har blivit aktiebolag som sedan måste säljas, för att försörja alla nya medborgare.

då kommer globala investment banker erbjuda sig att köpa upp dessa statliga och kommunala bolag billigt. sedan får svenska folket betala i evighet.

tacka Danska politiker för de inte styrs av mutor från bankirer. kanske Svenskar kan fly till Danmark när Sverige kollapsar totalt.

 
Ingen bild

Nils Dacke

6 november 2015 12:51

Tack för nedan kommentarer Danmark, idag bör vi alla vara danskar och ni får gärna vinna kommande fotbollsmatcher också för att ge tillbaka på tidigare smädelser och bror duktig kommentarer från svenska regeringen
”Det er ikke Danmarks opgave at løse de problemer, som Sverige står med som en konsekvens af landets naive indstilling til, at der er plads til alle.”

”Selv den "humanitære stormagt" Sverige kan bringes i knæ, siger Kristian Thulesen Dahl i en skriftlig kommentar til Ritzau.”

 
Ingen bild

Hulda mk1

6 november 2015 12:53

Ja, nu springer regeringen, deras handläggare, pk-journalister, Migrationsverkets tjänstemän mfl. som råttor på en het ungsplåt...
Alla kringliggande regeringar och SD kan bara luta sig bakåt och invänta regeringens avgång.
Men att reda ut den katastrof som ökar dag för dag, blir ett digert arbete som kommer att vara under väldigt lång tid.
Vore det inte för att vår och våra efterlevandes säkerhet och livskvalitet står på spel, så kunde man nästan se på detta kaos med humor...

 
Ingen bild

Calle

6 november 2015 13:11

det gör nog det samma om så hela Sveriges befolkning skulle totalstrejka. affärer stänger, bussar och tåg stod still. vägar blockeras, elen stängs av.
för detta sker ju ändå ofta genom besparingar och brister i underhåll.
de 87 procent som röstat på 7 klövern skulle nog acceptera detta, bara tidningar och tv berätta att kaozet behövs för att hjälpa flyktingar.

7 klöverns maktelit kommer aldrig drabbas av den verklighet de utsätter befolkningen för. det finns en stab av flera nivåer i herarkin som supportar dom.

George Soros NGO-er jobbar nu för högtryck och tjänar mycket pengar på asylkaoset. detta har väl pågått i liten skala sedan Kravallerna i Göteborg år 2001. huliganerna då var ju betalda att slå sönder stadskärnan och tom misshandla poliser.

 
Ingen bild

Malte the Swede

6 november 2015 13:18


Apropå Ansvar
Ring Regeringskansliet på 084051000 och kräv svar i ansvarsfrågan om varför denna sk 'flyktingkris' drabbar just Sverige, inte Japan eller Finland?
Ring SVT på 087840000 och fråga om mediernas framförallt SVTs ansvar i att skapa denna kris när de drev Välkomna-kampanjen i samband med en pojkes död på en strand i Turkiet.
Hade dessa medier och journalister arbete, bostäder, skolor, sjukvård, toaletter mm att erbjuda alla dessa horder av invaderare som väller in i landet?

 
Ingen bild

Lewren

6 november 2015 13:26

"Sverige får skylla sig själva med att de skapat det flyktingkaos som råder"

Jag känner inte riktigt att jag kan skylla mig själv för ett problem som jag inte själv skapat eller vet hur jag ska få stopp på. Trots SDs framgång och människor som gör sin röst hörda så fortsätter det att välla in folk. Vi säger ju inte till en människa att denne får skylla sig själv om denne blivit påkörd på trottoaren av en bil, så varför lägga skulden på gemene man? Lika mycket kan jag som person göra mot dessa inflöden av människor. Lika mycket kan jag som person göra för att ändra politikernas jävla sätt.
Vad ska man behöver göra då för att inte 'skylla sig själv'? Mörda våra politiker som förråder oss? Nej det är ju inte hållbart. En sak är säkert, de människor som sitter och bestämmer nu över SDs huvuden borde med all säkerhet bli tagna inför rätten för landsförräderi.

 
Stefan K

Stefan K

6 november 2015 13:27

Så här skrev Johan Westerholm på sin utmärkta blogg Ledarsidorna: "Men kanske det är så att det alla säger är sant. Att Europas sämsta regering bara övertrumfas av en ännu sämre opposition ..."

Han är ändå socialdemokrat och sitter på en gedigen meritlista. Den regering vi ser nu, måste vara den sämsta i modern svensk historia och när man ser personer som Morgan Johansson, Ylva Johansson och statsministern själv uppträda, så måste man undra om det här är allt vad dagens socialdemokrati har att erbjuda?

Peter Hultqvist och i viss mån Anders Ygeman kommer undan med äran i behåll. Övriga framkallar bara en stor huvudskakning och kalla kårar längs med ryggraden.

Danskarna har rätt. Vi får skylla oss själva och har ingen rätt att be om hjälp. När jag skriver "vi" syftar jag inte på alla oss som inte röstat för detta kaos.
Vi kan fortfarande sova med gott samvete, även om vi ser en väl fungerande välfärdsstat avveckla sig själv.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Hulda mk1

6 november 2015 13:57

"Har man tagit Fan i båten, så får man ro honom iland". Det talesättet borde man förhöra varje minister på, varje dag och kontrollera att de verkligen förstått innebörden...

 
Ingen bild

Stefan A.

6 november 2015 14:07

Man påminns om den där TV-debatten där danskar var med, och de svenska PK-figurerna framstod som ufos från en annan planet,
nu har man verkligen fått sina "öppna gränser" när EU,s yttre gräns kollapsade, MSM o sjuklövern borde jubla och dansa på gatorna av lycka, ist. vädjar man skärrade om hjälp från länder man hånar och anklagat för rasism.
Hatsiten expressen har återigen fällts av PON, hur stort tålamod har Bonnierkoncernen med den hatiske chefredaktören?

 
Ingen bild

Granskningsnämnden

6 november 2015 14:28


Från den tredje makten till maktens lakejer

Det var inte så länge sedan regeringschefen Stefan Löfven hävdade att det inte fanns någon gräns för hans generositet och resurser och alla svenska medier gick ut unisont med en Välkomna-kampanj för sk 'flyktingar', i samband med en pojkes död på en strand i Turkiet.
Idag när samma Löfven ändrar sig och säger att det faktiskt finns en gräns och den är nådd, så byter även medierna ton. Inga Välkomna-kampanjer längre. Och nu som då ingen granskning av den vansinniga politik som orsakade krisen.

 
Ingen bild

Lewren

6 november 2015 14:32

Stefan K; Vad spelar det goda samvetet för roll när läget ser ut som det gör? Ett gott samvete en klen tröst i ett fattigt land.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

6 november 2015 14:56

Johan Westerholm skriver:

”Kaplan är sannolikt den som sitter säkrast i sadeln av alla Stefan Löfvens ministrar. Med allt vad det innebär och han vet att han inte heller riskerar ett misstroendevotum då motvapnet, att ett sådant skulle vara islamofobiskt, är tillräckligt avskräckande för att Alliansen skulle våga”

Det har jag misstänkt länge.

Det är sannolikt en sorts utpressning Kaplan håller på med. Löfven vågar inte avskeda den sämsta ministern i sin regering – av rädsla för att Kaplan startar ett eget muslimskt parti. Veronica Palm är särskilt utsedd att ”gulla” och vara ”passopp” åt muslimer som en följd av att Omar Mustafa tvingades bort från VU. S vill rädda kvar väljare helt enkelt.

Undrar vad Sveriges alla ”gråsossar” tycker om den muslimska agendan inom Socialdemokraterna? Jag misstänker att de inte har en aning om vad som pågår.

Johan Westerholm har skrivit vid ett flertal tillfällen att Mehmet Kaplan visat sitt stöd för IS. Detta är en minister i en svensk regering vi pratar om. INTE en irakisk eller syrisk!

Kaplan inväntar sannolikt den kritiska massan han anser nödvändig.

Sedan brakar helvetet lös i svensk politik.

 
Ingen bild

Christer

6 november 2015 14:57

Jag försöker i det dagliga livet att alltid hålla huvet kallt, inte ryckas med i nån känslostorm, utan att först sortera intrycken i den logiska delen av hjärnan. Men idag brast det för mig när jag läste vad den danska integrationsministern Ingrid Støjberg sade, - Vi får skylla oss själva och har ingen rätt att be om hjälp! Det var så vackert och samtidigt så sant att tårarna kom. Jag älskar vårt grannland, mest för att dom alltid håller huvudet kallt, och alltid ser till Danmarks bästa i första hand.
När våra efterkommande i framtiden får läsa historien från början av 2-tusentalet, kommer domen av våra egna politiker att vara hård, medan de danska kommer att framstå som kloka och insiktsfulla!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

6 november 2015 15:18

"–Man kanske kan få ungefär 2.000 kronor i månaden för att inhysa en person hemma hos sig, säger Magda Rasmusson (MP), tillförordnad migrationspolitisk talesperson."

2000:- per månad?

Det får de som plundrar landet PER DAG!!!

Nu är det på sin plats att Schyffert, Ernman, Gardell och Bergqvist m.m visar vilka stora hjärtan med många kammare de har.

Upplåt en av dessa kammare!

Om inte detta görs är det klädsamt om ni håller en lägre profil i framtiden.

 
Ingen bild

Grålle

6 november 2015 15:27

Man ser nu vad kombinationen kris och usel regering kan få för konsekvenser för ett land. Den oduglige svetsarlärlingen Löfven kommer sannolikt i historieböckerna att framstå som den mest inkompetente regeringschefen någonsin i Sverige. När man då betänker att han "till sin hjälp" har en lika inkompetent finansminister och som grädde på moset samregerar med ett sverigefientligt parti fyllt av flummiga virrpannor så blir resultatet det vi idag kan beskåda inför öppen ridå. På första parkett sitter en opposition ledd av en orutinerad och skiträdd kompromiss som absolut inte vill ha med regeringsmakten att göra. Detta inferno med bla kollapsade vårdcentraler och tandvårdskliniker skall svensken tvingas bevittna i all tysthet för annars är man rasist. Tack för kaffet Fredrik Reinfeldt, du som inledde förfallet av detta land.

 
Ingen bild

Calle

6 november 2015 16:23

nu finns det inte plats för 22 miljoner riktiga flyktingar från Jemen.
för asylbluffare som även landat med privatjetplan i Sverige har fått asyl. jo sant 1 ggr i Landvetter och 1 ggr på Arlanda enligt media.
http://www.friatider.se/humanit-r-kris-i-jemen-efter-amerikanskt-saudiskt-krig

nu borde amerikanska pentagon ta emot dessa 22 miljoner, när dom skapat kriget

 
Svensson

Svensson

6 november 2015 16:33

Bra Danmark stå på er,jag har spelat på att Danmark vinner fotbollsmatchen 14 november.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Pepparholm

6 november 2015 17:12

För första gången så hoppas jag att Danmark vinner i fotboll och att Löfven sitter på läktaren.

 
thojuh

thojuh

6 november 2015 17:36

Att först slå sej för bröstet som "den humanitära stormakten"
peka finger mot andra EU-länder om att ta "ansvar"?
Och sedan när totalhaveriet är ett faktum be samma länder
som nyss utpekats som rasistiska och ännu värre saker
om hjälp är bara så ynkligt.

Vi har dom fegaste och ynkligaste politikerna i hela Europa
och som bara övertrumfas av en ännu ynkligare opposition (SD undantaget).

http://thojuh.se

 
Ingen bild

Larjoh

6 november 2015 17:46

Har Sverigedemokraterna krävt eller gjort någon konsekvensbeskrivning av massinvandringen. Vad betyder det ex. för Sverige 2019 om befolkningen ökats till 4 milj. invandrare, huvudsakligen muslimer. Vad finns konsekvensbeskrivningen av denna befolkningsökning hos stat,landsting och kommun. Vad betyder detta ekonomiskt,kulturellt och politiskt? Var finns planeringsbyråkratin gällande massinvandringen ? Finns riskbedömning av för ett inbördeskrig i framtiden?

Thoralf Alfsson

6 november 2015 18:38

Den konsekvensbeskrivningen har ju Reinfeldt gjort! Öppna era hjärtan!

 
Ingen bild

tonton

6 november 2015 17:50

Va!, vill inte danskarna ta del våra helylle fredsbejakande islamister vilka dessutom utgör en enorm investering för nationens framtid tillika feministivrare och synnerligen högutbildade analfabeter -hur tänker dom egentligen..?

 
Ingen bild

Demokratur

6 november 2015 17:52

Heja Danmark!!!!!!!!!!!!!!!!

 
Ingen bild

World Traveller

6 november 2015 19:32

Vet inte om ni följer internationella nyheter så mycket. Det verkar inte skrivas mycket i Sverige om det ryska passagerarplan som kraschade i Sinai. Jag sa direkt till min fru att det var payback från CIA för att ryssarna bombar ISIS.
Nu anställs även contractors av amerikanarna för ''träningsjobb'' i Syrien. Riktigt fulspel om ni frågar mig. Ryssarna är inga änglar de heller, men hellre ser jag att de bombar bort ISIS än att USA bombar bort Assad och hjälper ISIS. Sen kan ryssarna hålla sina händer borta från Baltikum och Ukraina.
Jävla stollepolitiker vi har i vartenda land idag, förutom i Ungern och några få före detta Öststatsländer.

 
Ingen bild

Skånepåg og konen

6 november 2015 19:36

Den här Henrik Arnstad är den mest otrevliga människa jag någonsin sett in "action" på ett bra tag. Han är ta mig f-n inte riktigt klok och jag ryser av obehag efter att ha sett videon.

Vi har i dag fått Sd:s reklam ang Upprop för folkomröstning om invandringen och Sveriges framtid. SMS från alla i familjen är inskickat enligt informationen i bladet, och jag hoppas att många andra gör samma sak.

 
Ingen bild

OT

6 november 2015 20:30

Apropå - "vilka var sozzarna - de djävlarna" - "Who were the Nazis - those bastards": https://www.youtube.com/watch?v=kAOLPGs5xL8

Ett konstaterande. Hur illa vi än tycker att vår situation är; så är vi så mycket lyckligare än de judar som utrotades under 2:a världskriget; då vi fullt medvetna går in i vår egen förintelse. "Can I Play with Madness": https://www.youtube.com/watch?v=g-_p6pwm1s8

Vad är det nu amerikanarna säger, är det inte? "Trick me once; shame on you! Trick me twice shame on me!"

P.S: Vitbok: https://janmilld.wordpress.com/vitbok/

 
Ingen bild

S-E Karlsson

6 november 2015 20:48

Uppropet om folkomröstning gick med vändande post !

 
Ingen bild

Christer

6 november 2015 20:50

Nytt ämne: Har läst kommentarerna från PK-Eliten angående SD:s kongress i Lund den 27-29/11 och bokning av Scandic Star Hotell. Dessa människor som "gillar olika" visar prov på den grövsta intolerans som går att skåda. Hatet och invektiven mot de som har en annan syn på asylinvandring är skrämmande.Ingen försonlighet är att vänta. Fick dessa människor driva igenom en lag om att samla presumtiva SD:demokrater i ett läger så skulle dom göra det, med fradga i mungiporna. "Vän av ordning" skulle nog också föreslå att det i barackerna längst bort mot skogen också skulle det finnas duschar med Zyklon B. Det vore den ultimata "lösningen" mot "ohyran" som vågar tänka annorlunda.

 
Ingen bild

Göta

6 november 2015 20:52

Nils Dacke skrev 09:48: "En vädjan bör komma från S och M att Göran Persson tillsammans med Carl Bildt bildar en krisregering för Sverige."

Helst inte! Om vi ska blanda in "USA-oligarkernas nyttiga idiot" Carl Bildt i den här soppan, som både han och Fredrik Reinfeldt med stor frenesi har varit med om att skapa, så lär förhållandena knappast bli bättre.

Jag uppmanar alla att läsa vetenskapsmannen Lars Berns klargörande information på sin blogg Anthropocene!
Under sex kapitel med huvudrubriken: "KLIMATMÖTET COP-21 HANDLAR INTE OM KLIMATET", beskriver Lars Bern i sex olika kapitel
den angloamerikanska oligarkins strävan att ELIMINERA nationalstaterna och istället skapa en ny världsordning,
"där de stora multinationella företagens ställning (oligarkins) stärks på nationalstaternas bekostnad och FN får en mer central roll som 'världsregering'.” !!!

Min direktlänk nedan leder till del III i Lars Berns "serie" och behandlar bl.a Carl Bildts medverkan i denna pågående GLOBALISERINGSPROCESS, men jag rekommenderar att läsa del I och II innan, för att få ett bättre sammanhang.

http://antropocene.se/2015/october/klimatmotet-cop21-handlar-inte-om-klimatet-del-iii.html

 
Ingen bild

Nils Dacke

6 november 2015 21:34

Göta, jag förstår din skepsis men någon lösning måste till snarast och med respekt mot valresultat 2014 så måste en annan politik vara i samarbete med S och M men med andra namn än Löfven och Batra.

Ett annat spörsmål efter senaste dagarnas stegrande väg mot sammanbrottet så är både Löfven och Batra helt tysta vilket är märkligt. Vad är det som pågår i det dolda ?

 
Ingen bild

Tyskland skärper-Bara ettåriga uppehållstillstånd

6 november 2015 21:40

Tyskland skärper sina asylregler. Asylsökande från Syrien ska inte längre få treåriga uppehållstillstånd som flyktingar utan bara ettåriga tillstånd utan möjlighet till familjeåterförening.

Löfven Sverige och därmed svenskarna står kvar med svartepetter!
http://www.dn.se/nyheter/varlden/tyskland-infor-ettariga-uppehallstillstand-for-syrier/

 
Ingen bild

Gerth

6 november 2015 22:29

TACK THORALF!

Fredagsmys med Ove Thörnqvist.
youtube ove törnqvist/sverigebesöket.

 
Ingen bild

Jovi

6 november 2015 22:33

Ett dröm utopia där alla i världen är ett enda gemensamt folk utan gränser eller fienden kan bli svårt att uppnå. Men man ska aldrig säga aldrig. För att det skall fungera måste nog religioner suddas ut. För min del funkar kristna hinduer buddister och vissa andra religioner utmärkt. När det kommer till muslimer och islam är det tvärstopp!! Det tar bara emot.

Här en gammal farbror. som vill säga sin mening. En klassiker.

https://www.youtube.com/watch?v=7QdjWy1puMs

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Skapa flashcards