thoralf

WE WANT OUR COUNTRY BACK

Av Thoralf Alfsson - 2015-11-21 07:45

Igår lyssnade jag på något av de bästa tal jag lyssnat på av en politiker! Nigel Farage har hållit ett tal efter terroristdådet i Paris. Det handlar om islamiska Daesh, Saudi Arabiens roll med ekonomiskt stöd till moskéer och EU.


Det är ett måste att lyssna på talet. Jämför sedan med statsminister Stefan Löfven och ni förstår vad som skiljer en riktig statsman från en medioker politiker och LO-fackpamp.


Avgå Löfven och ta hela regeringen med dig ut från Rosenbad! Stora delar av det svenska folket vill inte ha dig! 


Hur många kommer ihåg Sverigedemokraternas slogan/kampanj "Ge oss Sverige tillbaka". De är med de orden Nigel Farage avslutar sitt starka tal.


 
 
Ingen bild

Larry Hogman

21 november 2015 09:08

Ett lysande tal! Så talar en statsman och den nivån kommer Löfven aldrig att uppnå.

 
Ingen bild

Demokratur

21 november 2015 10:02

Sjuklövern med Miljötalibanerna i spetsen har bäddat för krig i Sverige.

 
Ingen bild

Pensionisten

21 november 2015 11:09

Hört ryktesvägen att Sverige, inte jag, har en statsminister som heter Löfven som kallas svetsaren. Han har fått för mycket slagg i roten så allt faller isär. Roten är den första svetssträngen som läggs i en V-fog, V-fogen verkar vara V. Så har vi en vice statsminister som inte är vise statsminister utan en dam vid namn Wallström. Hon har iaf enat Saudi-Arabien och Israel i en fråga! Båda tycker hon är en idiot.
Otroligt att regeringen samlat ihop en hop som består av islamisten Kaplan, en framtidsminister som påstår sig har levt i två tidigare liv och så en "rådgivare" vid namn Arnstad. Man bävar över detta som man samtidigt bävar över medlöparna i Alliansen, som verkar inte finnas längre. Björklund som gärna vill sitta i nästa regering ihop med S och så Batra som lämnar samma svar på alla frågor från politik till väder. På tal om väder så hoppas jag att det blir lika kallt och frostigt som 7-klöverns arrogans emot SD är för då blir det en jäkla kall vinter.
Nu talas det om ansvar isf rasism, främlingshat och andra epitet som SD utsatts för när nu regeringen inför den politik/varningar SD framfört.
Helt klart så kommer SD att bli det parti som får talmannens fråga om regeringsbildning vid nästa val. Nu blir det väl ändringar i det lika snabbt som våra grannländer kan besluta om åtgärder för att inte ta emot "lyxflyktingar" och "ensamkommande barn" i överflöd. SVT håller sin linje som propagandakanal med att utse personer med positiva åsikter om invandring, SD-hatare och islamister för att förstöra populära program och högtider som jul o nyårsfirande.
Dom storkäftade, som styr detta land har nu fått bita i det sura äpplet. Blir svårt att inte få dom i sinnet när det är dags för julbordet om den traditionella grishuvudet med ett äpple i munnen är framställt. Undrar hur mycket av den goda julmaten som ska tas bort för att inte störa "dom som ska rädda Sverige"?

 
Ingen bild

Göta

21 november 2015 12:41

"SVERIGE MÅSTE KUNNA SÄGA NEJ TILL FLYKTINGAR"...
är titeln på en debattartikel i SVD av en forskare och lärare i statsvetenskap på Lunds universitet och Linnéuniversitetet.

Citat från artikeln:
"Olika regeringar har i över tjugo års tid nu aktivt försökt med integration från vänster till höger till mitten och tillbaka så många gånger att det börjar likna Albert Einsteins definition av vansinne: 'att prova samma sak om och om igen och förvänta sig olika resultat'."
[...]
"Tänkande människor har för länge sedan insett att gapet mellan vad arbetsmarknaden kräver och vad många i utanförskapet kan erbjuda bara kommer att växa..."

http://www.svd.se/sverige-maste-kunna-saga-nej-till-flyktingar

 
Ingen bild

joffe

21 november 2015 12:42

Det borde vara obligatoriskt att varje svensk politiker lyssnade på vad denne kraftfulle kunnige politiekse talare Nigel Farage har att säga - och med vilken karisma och pondus han förmedlar sitt klara vettiga budskap.

- Svenska politiska ledare av idag saknar det som krävs av just LEDARE dvs LEDARSKAP. - Undra på att omvärlden skrattar och hånler åt Sveriges fullstända handfallenhet och feghet i en alltmer för befolkningen hotande värld idiotiska politiker skapat.

 
Ingen bild

larjohbvmu

21 november 2015 13:00

Göteborgsposten första sida idag: Alice Teodorescu:
"Kära politiker, Ni har inte varit naiva. Ni har varit fega, inkompetenta och ansvarslösa". På ledarsidan : Naiv kan Du vara Själv Stefan Löfven ! SD är dock undantaget gällande denna naivitet men omnämnes givetvis inte på ledarsidan

 
Tobbe S

Tobbe S

21 november 2015 13:21

Utrikesminister Margot Wallström har blockerat ledarsidorna.se på twitter

http://https://www.facebook.com/marcus.birro/posts/106785

 
Ingen bild

L.C.

21 november 2015 13:25

Vi skall öppna våra hjärtan sa Reinfeldt. Det måste gälla även terrorister för alla har ju lika värde och vid gränsen går det ej att skilja dem åt.

Vi skall öppna våra gränser sa Åsa Romson, och så gjorde man det.

Vi har varit naiva säger nu Stefan Löfven.
Det är så dags nu, när femtio tusen skapar kaos, hur skall det då inte bli när det kommit fem hundra tusen? De kommer att integrera oss.
Det sägs att det finns ett parti som inte varit naivt, undrar vilket det kan vara?
Det vi åser är ett intellektets konkurs.

Ingen tycker att korv och senap kan man hälla i tekoppen och röra om. Nä, men med olika kulturer kan man bära sig åt så - om man är naiv.

 
Ingen bild

Göta

21 november 2015 13:32


Ett oerhört mäktigt tal av Nigel Farage! Det bästa jag har hört hittills. Så fruktansvärt RÄTT alltihop!


 
Ingen bild

Hood

21 november 2015 14:23

Pensionisten@ Du har pejlat läget i landet ungefär som jag.Det blir fler och fler som inser att de ha blivit förda bakom ljuset av DÖ-politikerna och MSM (Main stream media) .Det blir svårare och svårare för regeringen och MSM att ljuga om musliminvällningen och skönmåla den.Verkligheten och fakta kommer alltid ifatt.En talare som Nigel Farage kan man bara beundra,till skillnad mot våran stakande och svamlande (jag vill helst inte skriva det,usch) statsminister.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

21 november 2015 17:01

Det finns en person som njuter av att landet splittras och ödeläggs. Den personen är Fredrik Reinfeldt. Han är den mest ondskefulle, hänsynslöse och sadistiske politikern Sverige någonsin haft.

Det är Fredrik Reinfeldt som är den ondskefulla hjärnan bakom det kaos Sverige idag upplever. Hans ”öppna-era-hjärtan-tal” var inget annat än ett sätt att låsa Löfven vid en dödlig invandringspolitik. Så agerar en sadist! Fredrik Reinfeldt är ingen empatisk person. Han är en elitist med liten eller ingen förmåga till empati.

Han är mycket obehaglig.

Avslutar med vad bloggaren Han Li Engnell anser om landsförrädaren Reinfeldt:

”Politiker som beter sig så här ansvarslöst förtjänar inte folkets förtroende. De förtjänar vårt förakt. En del av mig önskar faktiskt att Fredrik Reinfeldt fortfarande var statsminister. Det som nu sker i Sverige är nämligen i hög grad hans verk. Han kunde gott ha fått hantera effekterna av sin politik."

 
Ingen bild

Tony

21 november 2015 17:34

När får vi se och höra en sjuklöverpolitiker eller
en Journalist på Media uttala att SD har haft rätt
hela tiden i flyktingdebatten?? Förmodligen aldrig,
ty till det krävs det mod, och det är en bristvara
hos dessa ynkryggar. Trots att allt det som SD har
påstått, och blivit förlöjligade för, så genomför
regeringen med stöd av skämtet oppositionen i stort
sätt det som SD krävt i åratal!
Det är verkligen gott om syltryggar i Sverige som
är så otroligt fega och ynkliga att dom inte kan ge SD
kred för att dom sett och påpekat det som regeringen
nu tvingas att utföra?

 
Ingen bild

calle

21 november 2015 18:01

Nigel Farage är ju en riktig Politiker som tar sitt uppdrag på allvar och förtroende att skapa en bra tillvaro för sina väljare.


7 klövern lurar Svenska folket igen. ministrar pratar om gränskontroller i sina 7 klöverstyrda medier. Men i verkligenheten finns ingen kontroll alls. se själva här:

http://www.exponerat.net/inga-granskontroller-vid-oresundsbron-igar-20-november/

Hoppas nån bygger en kartongattrapp som ser ut som en luftvärnskanon och ställer på en släpkärra eller på flaket av en pick-up. Och kör fram ch tillbaka genom gränskorollen. och lägger upp på Youtube. då visar man hela Världens Youtuber vilket fejk Svenska 7 klövern är. vars ända mål är att leva gott på Svenska skattebetalare, detta håller vä på tills landet rasar ihop av alla år av AVVECKLING.

 
Ingen bild

Lärare

21 november 2015 21:23

Fantastiskt tal av Nigel Farage!
När ska regeringen vakna? Varför fortsätter denna massiva invandring dag ut och dag in. Det är väl bara att sätta stopp, STÄNG GRÄNSERNA NU!
Håller med Cosmik Debris ang Fredrik Reinfeldt, det är nämligen denne usle figur som ställt till det för Sverige med sitt tydliga hat gentemot SD. Det lyste hat ur hans ögon. Hans överenskommelse med MP tillkom endast för att inte SD skulle få ngt att säga till om ang invandringen. Han satte sitt hat före Sveriges väl. Skandal är vad det är, men så gick han med svansen mellan benen ut bakvägen också!
Vad värre är att nästa slätstrukne ledare, vid namn Löfven fortsätter i samma gamla Sverigehatande ledarstil.

SD har haft rätt hela tiden, i punkt efter punkt. De har varit det enda parti som vågat tala om konsekvenserna av denna enorma invandring. Och nu får de inte vara med när problemen ska diskuteras! De vill inte erkänna att det är SD som haft rätt hela tiden, nu låtsas man som om de inte finns, trots att de ökar och ökar. Snart når vi över 30 procent.

Jag funderar hur det ska gå med Sverige.
Låt oss säga att 160 000 personer kommer i år. Ca 70% får PUT, (hemska tanke, kanske fler), multiplicera det med fem (anhöriginv) så har vi summan.
Var ska alla bo?
Vad ska alla arbeta med?
Vem/Vilka ska försörja dessa? De har väl inte med sig ngr miljarder?

De sägs att alla dessa asylplatser bara är tillfälliga?
Hur länge?
Vad ska hända sedan?
Skickas tillbaka, eller var finns alla dessa lägenheter?
Vi har många svenskar som behöver lägenheter, svenskarna ska naturligtvis ha förtur till lägenheterna! PUNKT, SLUT!

 
Ingen bild

C Andersson

22 november 2015 00:29

Att ha en muslim som julvärd i SVT är lika tokigt som om ärkebiskopen skulle ha hand om det nattliga orgierna under Ramadan.

 
Ingen bild

OT

22 november 2015 01:29

@Politikoja med dessa vill jag inte skoja... "Rysk vädjan till Europas folk": http://avpixlat.info/2015/11/20/rysk-vadjan-till-europas-folk/

Men som sagt precis som ni brojlerpolitiker drivit oss väljare i armarna på SD; så driver ni nu oss i armarna på Ryssland. Vem vid sina sinnens fulla bruk skulle ens fantiserat om detta för ett år sedan? Vem skulle överhuvudtaget kunnat tänka tanken, då vi för inte så längesedan tillsammans övade enträget mot den lede fi.

Ryssland har på ett fåtal veckor lyckats med vad "västmakterna" fittat runt med i över ett år eller mer. Stafettpinnen eller skall jag säga världspolisbatongen har tydligen överlämnats till Ryssland; och som laglydiga medborgare skall vi väl följa polisens anvisningar?

P.S: Snart sparkar vi in dörren med 37% eller var det 73%? - "Bohemian Rhapsody by Porkka Playboys": https://www.youtube.com/watch?v=irLsjBDPe5c

 
Ingen bild

OT

22 november 2015 02:04

Apropå "WE WANT OUR COUNTRY BACK" det får mig av någon anledning att tänka på "Max Manus": https://www.youtube.com/watch?v=M8RPdzrSKXE

Det finns många sätt att få vårt land tillbaka vi kan t.ex

* Sjunga "...we shall overcome...": https://www.youtube.com/watch?v=mQakZce3GhQ
Vi vet alla numera att det inte fungerar så bra.

* Eller så kan vi nynna till denna melodi "Ta det tillbaka": https://www.youtube.com/watch?v=5RvR-rvtUBQ
Fungerar inte heller, då det är vänstern som ger bort allt som inte är deras och mer därtill. Notera noga att vänsterns plånbok aldrig öppnas (det är lätt at vara liberal med andras pengar och konservativ med de egna pangarna).

* Vi kan också (som jag tror är det bästa) genom röstsedeln, klart och tydligt ta landet tillbaka.

* Och tänk på att man alltid kan rösta med fötterna om så behövs; lämna skiten helt enkelt, kasta in handuken, lämna dårhuset (du är ju trotts allt bara en besökare).

 
Ingen bild

Cosmik Debris

22 november 2015 04:00

Vreden och avskyn inom mig har växt till orkanstyrka senaste dagarna. Pratade med en person som varit på något större möte för representanter för kommuner. Det skall vara fullständig panik i kommunerna i Västra Götaland. Odugliga människor som Ullenhag och Fridolin drabbas INTE/ALDRIG av det kaos de ställer till med. Det plågar mig allra mest.

Leif GW beskrev Fridolin som en liten självupptagen och opålitlig orm.

Han har rätt.

Dick Erixon:
"Tyvärr är det ju inte dessa politiker som får betala. De gömmer sig bakom säkerheten i riksdagshuset. Det är svenska folket, och i synnerhet de minst bemedlade, som får ta smällarna för vansinnigt utopiskt lyckotänkande."

http://erixon.com/blogg/2015/11/tre-exempel-pa-politisk-oduglighet-i-tiden/

 
Ingen bild

Interasistmen.se kan inte definiera rasism

22 november 2015 05:22

Publicerades den 24 okt. 2015

Oklippt version finns här: http://granskningsverige.info/?page_i.
I dessa tider när rasism kontinuerligt är på tapeten ringer Erik Johansson, efter tips från en lyssnare, rasistexperten Henrik Johansson på interasistmen.se. Samtalet blir en surrealistisk upplevelse där man inser att Henrik är passionerat engagerad i fråga han har problem att definiera.
https://www.youtube.com/watch?v=WxAqkSBSpq0

 
Svensson

Svensson

22 november 2015 09:07

Stefan Löfven kommer tvingas erkänna att Sverigedemokraterna hela tiden hade rätt,när han inte får något arbete i EU, för hans engelska är alldeles för dålig,kraven i EU är inte höga,men riktig engelska måste man kunna.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Tony

22 november 2015 09:13

Återigen ser vi en tillrättalagd Sifo undersökning,
enligt denna så ligger S och M ungefär kvar på sina
tidigare allt för höga procent,trots allt det kaos
som inträffat, samtidigt får SD i stort sett 10%
under vad både Sentio och Yogov kommit fram till i
sina mätningar?
Vem tror på Sifo? Jag gör det i vart fall inte!

 
Ingen bild

Brandmannen

22 november 2015 09:57

Nu har Sifo kommit ut med sin senaste mätning. Det skiljer nästan 10 procentheter mellan dem och senaste mätningen från yougov. Dessutom ligger S och M på höga siffror. Hur är detta möjligt? Antingen är det manipulation av siffrorna eller också är svenskarna hjälplöst förlorade.

 
Ingen bild

Sanningen?

22 november 2015 10:35

@Brandmannen, de använder bara fasta telefoner för utfrågningar. Vilka har det?

 
Ingen bild

Martin

22 november 2015 12:42

Fast Farage argumenterar ju bara för att alla kolonisatörer skall fås att bete sig mer brittiskt. Vilket är ett ännu säkrare sätt att tränga undan den brittiska ursprungsbefolkningen än att låta människor vara olika.
I praktiken, vad gäller undanträngning av europeer, så har mångkulturalisterna lagt upp bollen till smash och såna som Farage slår in den. Problemet är inte islam. Det är muslimerna. Vad bryr jag mig om vad utänningar tycker och tänker? Det är inte min ensak. Svenskarnas fortsatta existens är vad jag bryr mig om.

 
Ingen bild

N

22 november 2015 16:10

Sverigedemokraterna växer så det knakar men svartmålas i media och ses fortfarande av den stora massan som ett "rasistiskt" parti. Jag har funderat på vad som behövs för att ni ska kunna växa mer och få en mer nyanserad bild i media och ökat anseende från folket. En kampanj som "Sverigedemokraterna - för demokrati i Sverige" med syfte att genomföra personval är mitt förslag till er på en lösning. Politiker behöver känna att de har folkets stöd och att de har fått sin position för att de har förtroende från folket och folket behöver känna att de kan påverka mer, att rätt personer siter på rätt positioner. Detta hade varit ett stort steg för ökad demokrati i landet! Den allmänna synen på sd hade kunnat bli mer nyanserat eftersom att "sd står på svenska folkets sida" och de andra partierna (främst socialdemokraterna) hade fått sig en rejäl dänga efter behandlingen av ert folkvalda parti och DÖ.

 
MetalHeadViking

MetalHeadViking

24 november 2015 23:24

Jösses vilket grymt tal!!! Tror faktiskt att det var hans bästa tal som jag någonsin hört! Han är i fin form den där Farage.

http://detopaverkadesinnet.blogspot.com

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Skapa flashcards