thoralf

DISKUSSIONER UNDER JULHELGEN

Av Thoralf Alfsson - 2015-12-05 09:20

    

Klicka på bladen för att läsa.


Om några veckor är det jul och många familjer, släktingar och vänner träffas för att umgås. Jag gissar att många kommer diskutera det som kallas flyktingkrisen, massinvandringen, den krackelerande välfärden och inte minst opinionsmätningar där Sverigedemokraterna hela tiden växer. Men också vilka negativa effekter detta kommer få på det svenska samhället i framtiden och för kommande pensionärer och generationer. Jag gissar att detta kommer bli det vanligaste samtalsämnet under helgerna! Men även att en muslim, Gina Dirawi kommer vara julvärd i SVT under julafton. Det kommer säkert trigga debatten efter lite glögg, julöl och kanske en snaps.


Vore det då inte alldeles perfekt att ha mitt infoblad med fakta om massinvandringen tillgängligt vid dessa tillfällen? Jag har nu uppdaterat infobladet med Migrationsverkets statistik från november och skickat den nya versionen för tryckning.


Det ekonomiska stödet har varit stort för infobladet så jag har beslutat att sänka priset för bladen men också bjuda på portot för försändelser upp till 2kg. Den som beställer 10st eller 25st får dessa infoblad helt utan kostnad.


Jag har också skaffat Swish efter önskemål från flera läsare av bloggen som vill köpa infoblad eller bara stödja kampanjen ekonomiskt.


Nya ”prislistan”.

10st  0 kronor

25st  0 kronor

125st  75 kronor, nytt pris  25 kronor

250st  120 kronor, nytt pris 50 kronor

500st  200 kronor, nytt pris 100 kronor


Den som vill ha mer än 500st infoblad får mejla mig för mer information om kostnaden.


Skicka mig ett mejl med adress och antal infoblad som önskas. Vill du stödja eller beställa 125st eller fler infoblad kan du antingen använd Swish till 072-5179099 eller sätta in pengar på konto.


Konto

Thoralf Alfsson

Clearing nr.  83931

Konto nr.  2530030291


Nu hoppas jag på många givande diskussioner under de kommande helgerna, där mitt infoblad kan vara en ögonöppnare för den vansinniga invandringspolitik som bedrivs i Sverige!


Ett stort tack till er alla som köpt infoblad eller som har bidragit ekonomiskt. Utan er vore det inte möjligt!


PS


På måndag har vi öppet hus som vanligt i partilokalen Kalmar, mellan 15:00-20:00 Vi bjuder på lussebullar och pepparkakor och alkoholfri glögg. 






 
 
Ingen bild

UncleBob

5 december 2015 13:45

Det skulle vara intressant att få lite feedback på hur flygbladen bör distribueras eller överlämnas för att få största möjliga effekt.
Mitt råd är att alltid ta med några flygblad när du träffar släkt och vänner. Låt gärna några ex ligga framme i fikarummet och fyll på när de förcvinner.
När du talar med någon random människa som är intresserad så är det bra om du fokuserar på fakta och är väl påläst. Fråga t.ex om vad personen tycker om invandringens nivå och vad den får för konsekvenser.
Är det rimligt att erbjuda de välbeställda "flyktingarna" till Sverige en levnadstandard som vida överstiger de flyktingar som stannar i närområdet?

 
Ingen bild

Lotta

5 december 2015 13:52

Fina det någon statistik på hur många av de sk ensamkommande som precis efter de fått PUT som alldeles ensamma i hela världen helt mirakulöst hittar hela tjocka släkten? Dessa kan efter ett tag återförenas i Sverige med den alldeles innan enda överlevande sonen. Detta missbruk måste få ett slut anser jag. Det kan inte vara tanken att skicka en son till Sverige på falska grunder för själva lura sig till PUT som anhöriga. Även om PUT utdelas till den förstkommande skall det dras tillbaka pga bedrägeri och den ensamkommande utvisas tillbaka till sitt hemland. Hur det än är så är ju de egna föräldrarna det bästa för barnen.

 
Ingen bild

World Traveller

5 december 2015 14:44

Off Topic. Mina irakiska kollegor sade idag att turkisk militär gått in i Mosul i norra Irak och att irakisk milis förbereder sig på att strida mot både turkarna och ISIS.

 
Ingen bild

Jakob

5 december 2015 15:04

Du verkar totalt ha missförstått julens mening och symbolik med att dela med sig, till och med soldater under första världskriget tog ett eldupphör för att hälsa på sina motståndare. Bara att beklaga vilken tråkig jul du och de du firar med verkar få, hoppas verkligen att du inte lever som du lär utan unnar dig och de dina lite värme och kärlek istället.

Thoralf Alfsson

5 december 2015 15:10

Jakob

Om du skickar din adress så ordnar jag lite infoblad även till dig.

 
Ingen bild

World Traveller

5 december 2015 16:33

Jakob, de Europeiska soldater som slogs under de båda världskrigen var betydligt mer civiliserade än de fega kräk som krigar idag. Speciellt de som du verkar stödja.

 
Ingen bild

Demokratur

5 december 2015 16:36

Sallan har val en jul kants mer oinspirerande an i ar... Sverige fordarvat av PK-folket och en muslim som julvard. SVT vet verkligen hur de ska forolampa svenskarna. Hoppas att fa fira framtidens jular pa behorigt avstand fran Sverige. Mina kanslor for det landet saknas numera. (Jag har redan rationaliserat bort de svenska tecknen :-) )

 
Ingen bild

Hulda mk1

5 december 2015 16:39

@Jakob. I det fallet firades Jul på båda sidor i skyttegravarna på Västfronten. Läget idag är något helt annat..

 
Ingen bild

Larre67

5 december 2015 17:50

200:- skickat som stöd för info packet via Swish

 
Ingen bild

Lärare

5 december 2015 19:22

Ska också beställa. Nu är det full fart framåt som gäller!
Varför stängs inte gränsen omedelbart?
Vilken tur att vi har Thoralf som vill, vågar och kan!

Tack Thoralf, jag återkommer med en beställning.

 
Ingen bild

C-Danielsson

5 december 2015 20:08

Vad man häpnar över efter att tittat igenom många youtube klipp är att Svensken är rasist för att svenskarna inte vill ha hit muslimer!? Politiker vill det av olika dumma skäl eftersom dom inte förstår eller känner till historia!Varningarna kom redan för 25 år sen och längre tillbaka att islam skall ta över världen. Islam är ingen ras det är en religion som inte hör hemma i norden!? Vi ska inte ha fler moskeer här.

Första gången Ingvar Rydqvist ringde in. Förra gången jag länkade var hans andra ring p1. Jag tror att många som förstår allvaret med islamiseringen av Sverige är lika rädda som Ingvar Rydqvist

https://www.youtube.com/watch?v=Fe5qbEQ428w

 
Ingen bild

Rättvis

5 december 2015 20:25

Bra kommentar
https://www.youtube.com/watch?v=xuJH5uSkbck

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

5 december 2015 22:10

Så Jakob, du ser på det hela som ett krig?
Varför är du emot information?

 
Ingen bild

calle

5 december 2015 22:33

folk kommer nog diskutera varför Julkonserten ställdes in i Örebro, staden som har flest rekryteringar till IS.

sång konsert ställs in pga säkerhetsskäl, tur att det blåser 25 mil bort. för vad skulle de annars skylla på. det kan väl inte finnas andra hot mot platser där folk samlas ?

http://na.se/nyheter/nyheter/1.3335140-o-helga-natt-stalls-in

 
Ingen bild

C Andersson

5 december 2015 23:14

"Jag tycker att det är skandal att public service inte har en beslöjad kvinna i tv-rutan, att tv-rutan domineras av vita människor och att avsaknaden av ett tydligt normkritiskt perspektiv lyser med sin frånvaro."
Roxana Ortiz (V)
http://www.svt.se/tittarservice/tyck-till/dialog/999794

”Vägra bära slöja i Iran”
”Varför skall en kvinna som representerar Sverige bära den politiska uniformen - uppträda som något annat än det hon är? Det är att godta och anpassa sig till den könsapartheid som finns i Iran”
Amineh Kakabaveh (V)
http://www.svt.se/opinion/kakabaveh-om-iran

 
Ingen bild

Jakob

5 december 2015 23:45

Thoralf du har ju humor! Har du sett Absolut svensk på SVT, mycket intressant! Hoppas att du kan dela med mer av den humor som skapar värme än polarisering som föder aggression som delger.

 
Ingen bild

Jakob

5 december 2015 23:49

Man använde inte gas under första världskriget? Jo det gjorde man. I alla krig blir människor monster, finns inga civiliserade krig. Rätta mig om jag har fel!

Thoralf Alfsson

6 december 2015 00:38

Du glömmer en viktig poäng. Det är sannolikt ett land som startar kriget och anfaller. Ett annat land som försvarar sig mot en angripare.

 
Ingen bild

matspp

6 december 2015 00:17

Jakob,

Du kan väl berätta hur många Svenskar som blivit dödade, våldtagna eller rånade av invandrare, flyktingar eller vinstlotter?

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

6 december 2015 01:27

Nej, Jakob alla krig gör inte alla till monster men den del gör vissa till monster. Gasen utvecklades för att få slut på kriget men gjorde det bara värre.

Om man skall avgöra nivån av civilisation så får man titta på hur man behandlar sina fångar, civilbefolkning och folket i de besegrade länderna. Titta tex på vad som hände på respektive sidor järnridån efter andra världskriget och framförallt vilka som byggde upp igen.

 
Ingen bild

Tony

6 december 2015 07:24

Demokratur:

SVT har haft goda förebilder i Fredrik Reinfeldt och
Mona Muslim när det gäller att förolämpa Svenska folket,
det enda folket på jorden som det är fullt legalt att
Smäda, utan påföljd!

 
Ingen bild

Tony

6 december 2015 07:39

Jacob:

"Finns inga civiliserade krig" Nej allra minst inom
din religion kommunismen, det visade dom under andra
V.K när dom avrättade 3000 Polska officerare med nackskott
på grund av att Polackerna var bättre soldater än Ryssarna!

 
Ingen bild

Pär Green

6 december 2015 09:29

Stämmer inte kartan med verkligheten är det kartan som gäller!

Åsa Romsons (MP) egna ord: ”Vi tvingas TILLFÄLLIGT anpassa oss efter VERKLIGHETEN”! Det säger väl egentligen allt om det partiet...


http://nwt.se/asikter/insandare/2015/12/03/kort-om-asa

 
Ingen bild

Hacke

6 december 2015 09:45

Mycket bra initiativ i jultider Thoralf. En beställning kommer från mig för att sprida bland omgivningen. Främst till de som inte har möjlighet att skaffa sig information utanför de källor som kontrolleras av regimmedia. Det finns ett enormt sug efter detta har jag märkt när jag kopierar material och delar ut till folk.

 
Ingen bild

Jakob

6 december 2015 10:16

Vore det inte mer relevant och intressant att diskutera det faktum att Svensk ekonomi går så bra, SCB har statistiken. Hur kommer det sig att Svensk ekonomi går så bra i dessa tider med en så pass hög invandring? Analysera det i stället för val av tv-hallåa på julafton.


Thoralf Alfsson

6 december 2015 10:32

Jakob

Om svensk ekonomi går så bra tvistar de lärda. Att staten vräker ut pengar på massinvandringen ökar givetvis på BNP-siffrorna och vinsten för Bert Karlsson. Men till och med du borde veta att det inte går att låna pengar hur längs som helst för att hålla upp välståndet.

Finansdepartementet publicerade i fredags en annan rapport som inte var särskilt uppmuntrande. Den har tyvärr knappast uppmärksammats i media och jag förstår varför!

http://www.regeringen.se/contentassets/6a0373dacf97488d8aae6b5785e46583/migration-en-aldrande-befolkning-och-offentliga-finanser-sou-201595

 
Ingen bild

Kverulantus

6 december 2015 10:52

Hej Toralf!
Du har rätt som vanligt.
Julfirandet växer i år.
Nu när Sossarna driver SDs politik.
De som kommer hit skall legitimera sig.
Annars är vi tillbaks till ruta ett igen......
Politik bedrivs långsiktigt.
Det tar tid.
Nu har idioterna i riksdagen insett att SD hade rätt.
Därav regeringens politik nu...
Julotta i Ramdala kyrka......
Mvh Kverulantus.

 
Ingen bild

Jakob

6 december 2015 10:57

Enligt SCB har vi en låg statsskuld i jämförelse med andra länder, Är rikare än någonsin, har en växande ekonomi, har ett välstånd som överträffar alla ekonomiska förväntningar!

Visst är det ofattbart!

Thoralf Alfsson

6 december 2015 18:24

Kan du då också förklara varför så många kommuner behöver höja skatten! Och varför SKL i sin prognos fram till 2019 räknar med att kommuner och landsting i genomsnitt behöver höja skatten med 2 kronor.

Vem tror du mest på? SKL eller SCB?

 
Ingen bild

Hulda mk1

6 december 2015 11:00

@Jakob. Att laga vandaliserade blåljusfordon och bussar som stenkastande invandrarungdomar skadat med stenar och handgranater ökar också på BNP.
När personal i sjukvården för jobba övertid med skadade från gängskjutningar i förorterna, ökar det också på BNP.

Men blir Sverige ett bra land när dessa faktorer på verkar BNP?

 
Ingen bild

S-E Karlsson

6 december 2015 11:14

För många år sedan så var det en dam från Gamleby som skrev en insändare i den lilla trevliga veckotidningen Kvällsstunden om just invandringen , om Gud hade velat ha mörkhyade här i kalla norden så hade han placerat dem här , mångkulturen är ett påhitt för att få många röster i vissa partier ! Mörkhyade ska vara i de länder som har mycket sol och värme det klarar dom bäst likväl som vi i Norden klarar kylan och vintern bättre !

 
Bengt

Bengt

6 december 2015 12:16

Har du läst rapporten Thoralf?
”För alternativen med hög sysselsättning visas återigen att invandringens omfattning inte är avgörande och i den mån den är väsentlig, följer att en högre invandring på längre sikt ger ett något större överskott i de offentliga finanserna. Undantaget är för de
allra första åren 2015-2018. I stora drag, givet en högre sysselsättning visar figur 5.15 på ett mönster där nettot på lång sikt är positivt.”

http://bengtoalmstedts.blogg.se

Thoralf Alfsson

6 december 2015 18:31

Nej, jag har inte läst rapporten men jag hörde en sammanfattning i P1 av den. Slutsatsen var att om inte sysselsättningen bland utrikes födda ökade från dagens nivåer skulle Sverige få stora underskott i finanserna under flera decennier framöver, kanske så länge som till 2040.

 
Ingen bild

Dille

6 december 2015 12:43

Nä, när staten har tryckt för mycket sedlar förlorar folk förtroende för pengarna.I Tyskland efter kriget användes cigaretter som valuta.
I Rumänien kunde ett bräde, som ryckt bort från en vägg användas som betalningsmedel.

Det är alltså en fruktansvärd kris som regeringen bäddar för.

 
Ingen bild

Lena

6 december 2015 13:39

Annat ämne: en släkting till mig, som ibland är ute på s k inneställen, berättade att nyligen besökte han ett sådant ställe i Västerås. De spela hög musik och efter ett tag sänktes musiken och ägaren kommer fram och talar i högtalaren (han är invandrare) och så eggar han upp publiken att göra "one-tecknet", dvs ett finger i luften som hyllning till den ende guden Allah (just så som jihadisterna gör). Och det gjorde HELA publiken som var en blandning av svenska yngre människor och folk med utländskt utseende.

Så jihadisterna måste vara extremt duktiga på propaganda på nätet, eller?

 
Ingen bild

Lena

6 december 2015 14:04

Greenpeace grundskapare, Patrick Moore sågar FN,s klimatlögn.

http://www.youtube.com/watch?v=RkdbSxyXftc

 
Ingen bild

Göta

6 december 2015 15:24

Här en typisk vardagsskildring som du inte vill läsa från en typisk akutavdelningen på ett typiskt svensk sjukhus av idag.

https://jonisen.wordpress.com/2013/12/04/en-text-om-akutsjukvarden-du-inte-vill-lasa/





 
Ingen bild

Maja Dacke

6 december 2015 15:33

Tack, Thoralf, för regeringsfilen! Man kan alltid börja på sidan 99 för att få en sammanfattning och sen ...

En utmärkt dag att läsa ... Här på västkanten påstås det vara mer eller mindre storm eller orkan medan alla vädergubbar kallar det bris av något slag. Blåser gör det, men man önskar att somliga ska åka på rejäla blåsningar någon annanstans.

Intressant att någon som Amineh Kakabaveh kan vara V och ha förnuftiga tankegångar ... Men hon härstammar ju från Iran som 'sänt' många förnuftiga människor till Sverige ...


 
Ingen bild

Stefan A.

6 december 2015 16:07

En rulle silvertejp i klapp
till vår utrikesminister så rapp
att applicera på lämpligt ställe
när mellanöstern kommer upp vid nästa tillfälle...

 
Ingen bild

Bara ut utan Put eller Tut helt resolut

6 december 2015 16:11

Ett Julrim som jag bjuder på!

"I förhör från Boda-målet sägs att 26-åringen vid flera tillfällen och till andra sagt att han vill utvisas, att han var beredd att döda för att kunna återvända till Syrien."
http://www.olandsbladet.se/oland/syrienkrigare-anhallen-efter-rosenfors-attack/

PS
GOD JUL
Jakob

 
Ingen bild

World Traveller

6 december 2015 18:52

Jakob skriver att Sverige är rikare än någonsin. Ändå måste skatten höjas. Ändå har vi fler hemlösa än någonsin. Ändå har vi inte råd med vård och bostäder åt våra gamla. Ändå läggs sjukhus efter sjukhus ned. Ändå har vi inte råd med ett försvar. Ändå....
Listan kan göras hur lång som helst men det har ändå ingen verkan på såna faktaresistenta verklighetsfobiker som Jakob.
Undrar om han tillhör de som räcker upp ett finger i sympati med islamisterna.

 
Ingen bild

Hulda mk1

6 december 2015 19:11

Det har inte kommit något från Julia Caesars skarpa tangentbord på ett tag. Någon som vet varför. Hon behövs mycket i dessa dagar...

Thoralf Alfsson

6 december 2015 19:28

Hon har tagit i paus i skrivandet. Sedan är hon sysselsatt med att förändra sin tillvaro.

 
Ingen bild

Kalle

6 december 2015 19:18

Greklands kris.
""Bland annat skärs det ner på pensioner och inom försvaret, samtidigt som det blir kraftiga skattehöjningar.""

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6319373

Så måste krislandet Grekland göra. Tycker det påminner om sverige med straffskatt på pensioner, nedskuret försvar och höga skattehöjningar.

En stor likhet med krislandet Grekland. Sverige tycks OCKSÅ vara ett krisland!!??

 
Ingen bild

Jakob

6 december 2015 19:21

World Traveller

Jag säger sanningen enligt SCB, vilken sanning lutar du dig mot?

Thoralf Alfsson

6 december 2015 19:31

"Baserat på det underlag som ges av SCB:s befolkningsprognoser och Finansdepartementets långsiktiga beräkningar framkommer ett underskott i de offentliga finanserna fram till mitten av 2040-talet."

Det handlar om ett underskott 30 år in i framtiden. När skall du förstå Jakob. Det är din framtid det handlar om!

 
Ingen bild

TRIDENT

6 december 2015 19:30

Thoralf! Såg på Twitter att du fått inte rasist men.., i hasorna. Ta detta som en komplimang för det är betyg på att du och din blogg börjar bli en maktfaktor. LO och dess avlönade lakejer på inte rasist men börjar nog bli lite desperata av den fakta du sprider:-)

Keep up the good work!

//TRIDENT

Thoralf Alfsson

6 december 2015 19:38

IRM har uppenbarligen svårt för humor ;-)

 
Ingen bild

World Traveller

6 december 2015 20:01

Jakob, svara då varför skatten höjs och alla nedskärningar sker. Det vore mycket intressant att höra din sanning.

Thoralf Alfsson

6 december 2015 20:15

Han har nog inte tid just nu! Han ser säkert på Allt för Sverige i SVT ;-)

 
Ingen bild

Lars johansson

6 december 2015 21:54

Trist att ha och göra med sådana "knäppskallar" som Jakob som inte har den minsta uppfattning eller förståelse för ekonomi

 
Ingen bild

Demokratur

7 december 2015 06:12

"Jakob" är nog miljöpartist eller kommunist.

 

Thoralf Alfsson

7 december 2015 12:11

"För tolvmånadersperioden som avslutades i november i år blev det ett underskott på 34,9 miljarder kronor."

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Skapa flashcards