thoralf

BARNEN I SIMHALLEN

Av Thoralf Alfsson - 2016-02-07 16:17

Igår fick jag ett sms enligt nedan.


“Idag lördag i simhallen. 20-tal svenskar, 10-tal svenska barn, tyvärr för vår son ingen att leka med. Sen var det ett 70-tal ensamkommande barn (barn Ha!) Dom brydde sig inte om några regler trots att personalen sa till och punktade dom. Om du går vakt se till att ha manligt understöd.  Uppmana folk nu tar vi tillbaka simhallen till familjerna. En pissade i vattnet från en stege! Då gick vi. Fanns inga att tafsa på då det knappt var en kvinna i badhuset. Detta var vid 13:30-tiden.
 
Vi lämnade och tänker aldrig mer besöka badhuset mer. En annan sak vi betalade för två vuxna och ett barn 200 kr. Såg inte någon av dom ensamkommande betala. Skall skriva ett brev till vårt kommunalråd! Är sorgsen.
 
Vi behöver ingen ny simhall!”
 
Läs också Julia Caesars söndagskrönika i ämnet.
 
 
 
Ingen bild

Close to the edge

7 februari 2016 16:35

Krismöte på badhus.

Samstämmiga berättelser gör gällande att badhuset i Strömstad kallat till krismöte. Krismötet handlar om att våldsamma ensamkommande muslimska män sprider skräck och därmed äventyrar hela verksamheten. De muslimska männen uppträder hotfullt, respekterar inte regler och beter sig svinaktigt åt.

Kvinnlig personal respekteras överhuvudtaget inte. De muslimska männen skiter fullständigt i den kvinnliga personalen. Vad den kvinnliga personalen kallas är inte så svårt att lista ut. Att problemet med omfattande sexuella trakasserier också tas upp på krismötet förutsätter jag.

Jag uppmanar föräldrar att förbjuda sina barn att besöka Strömstads Badhus fram tills säkerheten för svenska barn kan garanteras. Det rimligaste är att muslimska män inte tillåts besöka badhuset

Har vi inte snart nått gränsen för vad vi kan och ska tåla?


PS.
Inte ett ord om detta muslimska problem i lokaltidningen STNB. Tidningen har fullt upp med påhittade snyfthistorier om ”flyktingar” som varit tvungna att sälja sina hus och bilar innan flykten till Sverige. Vem köper ett hus i en ”krigszon”? En sådan enkel fråga ställs inte.
DS.

 
Ingen bild

Gigolo

7 februari 2016 16:39

Samma sak i Alvestas nya simhall (90 miljoner) Dom muslimska "männen" tvättar sig med kläderna på. in i bastun med badbyxor vilket är förbjudet men inga tillsägningar hjälper
Till svar får man " Vi är muslimer " I simhallen var det minst 25 kvinnor fullt påklädda som badade FOLK GICK DÄRIFRÅN

 
Ingen bild

Pepparholm

7 februari 2016 17:00

Det finns många strulputtar nu mera. Ett nysvenskt ord från inrikesministern för mordbrännare, rånare och våldtäktsmän.

Regeringen säger att de ska bli brandmän och poliser. 1000 ska ha förtur före svenska arbetslösa och tvingas in i statliga verksamheter.

Man kan inte tro att vi har en gammal LO-boss som statsminister. De flesta svenska arbetslösa har säkert varit anslutna till facket och betalt avgiften troget i förhoppning om förtur. Man har trott att det varit en försäkring. Nu ser de att sossarna, kommunisterna och facket sviker dem. De har gripits av den arabiska sjukan.

 
Ingen bild

Hasse

7 februari 2016 17:02

Det här måste kommuniceras ut till ALL media och till berörd och ansvarig politiker samt den som är ansvarig för badhuset på kommunen.
Ansvariga på boenden måste börja uppfostra slynglarna och ta ett ordentligt ansvar för dem. Vi, samhället, måste börja ställa krav på de här ungdomarna som driver runt vind för våg. dags att ställa det kvinnliga kommunalrådet mot väggen.

 
Ingen bild

Hulda mk1

7 februari 2016 17:09

Vreden över all sk-t som kommer i massinvandringens spår ökar och ökar. Nu när badande och lekande barn och tonåringar, speciellt flickor drabbas, då exploderar svensken. Om ett år kommer vi att se en helt annan invandringspolitik eller en rejäl regeringskris...

 
Ingen bild

Holtz

7 februari 2016 17:39

Detta är bara början. Med bättre och varmare väder, kommer rörligheten bland alla asylsökande öka kraftigt. En del kommer oxå skaffa sig egna fordon, att inte ha körkort betyder inget. Detta bör innebära att problem m inbrott kommer att öka märkbart, ökad otrygghet för ensligt boende mm.

För att anknyta till ovanst så är jag övertygad om att badhusproblemen" kommer att förekomma och accelerera på allmänna badplatser, lekplatser m fl. Midsommarhelgen, studentfirande t ex är andra tillfällen som kommer drabbas på olika sätt.

och badplatser som öppnar kommer dessa problem att öka och inte heller lättare att kontrollera.

 
Ingen bild

GB

7 februari 2016 17:45

Dags kanske att göra som i Göteborg, där slängde en vän av ordning i en ensamkommande ung man i bassängen. Ganska effektivt då de sällan kan simma, nu räddades den här unga mannen av badvakt men han kanske fick sej en läxa.

 
Ingen bild

Hasse

7 februari 2016 18:06

Idag gick brandlarmet i simhallen, någon hade lagt en badhandduk på bastuaggregatet. Kvarglömd knappast, allmänfarlig vårdslöshet ja. Nu undrar jag bara vem eller vilka som gjort detta illdåd.

 
Ingen bild

crille

7 februari 2016 18:55

För 10 år sedan när min dotter var runt 11-12 år, så frågade hon någon gång då o då. Pappa! Får jag oc mina kompisar åka till badhuset o bada? Själklart! Ta det lugnt bara sa jag ju. Är ju naturlig fråga, men visste ju att de skötte sig o tog det lugnt.
Skulle aldrig kunna tänka mig att någon gör så idag.

 
Ingen bild

Tony

7 februari 2016 18:59

Det nya frälset gör som dom behagar,eldar upp polisbilar,
slår sönder Ambulanser under tiden som personalen hämtar
en sjuk patient, man pissar i bad som är till dör allmänhet,
man kan till och med säga att dom pissar på Sverige som land,
och vid sidan om står en handfallen regering och ser inget,
Vet inte vilka som är ynkligast, dom som utför handlingarna,
eller dom som låter det ske utan att bry sig?

 
Ingen bild

Rune

7 februari 2016 19:19

Det här är ju underligt? De som bär sig illa åt kastar man ju ut och portförbjuder för något år framåt.
Hur enkelt som helst att åtgärda! Så gjorde man ju förr på restauranger och folkparker. Man vet ju hur man skapar ordning.

 
Ingen bild

World Traveller

7 februari 2016 19:24

Tony, en nationell skyddsstyrka för att skydda våra kvinnor, barn och gamla är enda lösningen. En skyddsstyrka i varje by och stad som samarbetar och har en gemensam ledning och underrättelsetjänst och viktigast av allt - att den står utom inflytande från staten. Staten och polisen har ju tagit ställning och de står inte på svenska folkets sida. Det finns ingen anledning att vi ska tillåta 7-klöverns importerade röstboskap och fotsoldater att våldföra sig på våra svagaste.

 
Ingen bild

Pippi på foto

7 februari 2016 19:31

Aftonbladet är som vanligt! Bara letar skit o skrivet skit. Demonstrationen är nu på tapeten och där krävs att det ska bannlysas personer i en öppen demonstration. Snart dags för blaskan att se sig om efter riktiga nyheter men dom är väl snart tillbaka till dom där rören som kommer fram när inget annat finns att tillgå. Dom är väl snart uppslitna lika mycket som blaskans hjärta blev när det blev frikännande i skattemålet. Undra vad media kommer med när vi närmar oss valåret? SVT håller ju dagligen på med snyft och hjärntvätt. Kanske dom kunde sända upplysningsprogram om hur dom nyanlända ska följa för regler som gäller i Sverige. En snubbe som kommer från Afrika och varit här i över 25 år tycker att omskärelse är OK, har inte lärt (inte vill lära) sig någon form av folkvett. Tyvärr är dom för många av samma sort så att hoppas för någon anpassning från dom är nog att hoppas för mycket. Svenskarna alltså inte "svenskarna" bör nog snarast att rösta rätt nästa gång om det bara ska bli "svenskar" kvar i det här landet. Som en ålderstigen man med en uppväxt där riktig solidaritet betydde något så är jag skrämd över medias syn på solidaritet i dagens samhälle. Det samhälle mina barn och barnbarn har framför sig vågar jag knappt tänka på. Jag ska iallafall inte sitta här tyst och "gilla läget" utan försöka medverka till att framtiden förhoppningsvis kan ändra på den inriktning "dom goda" driver.

 
Ingen bild

Demokratur

7 februari 2016 19:39

Sverige ha blivit en latrintunna. Ska bli härligt att lämna detta land bakom sig. Men svensken tiger. All is well med andra ord...

 
Ingen bild

Hulda mk1

7 februari 2016 19:44

SVT Rapport. Nu ett inslag om våld och vandalism på asylboende. Det går inte att hemlighålla verkligheten..

 
Ingen bild

Kurtan

7 februari 2016 19:44

Finns ett enkelt, effektivt samt kostnadseffektivt sätt att komma tillrätta med detta och andra "flykting" relaterade problem.

Halvera bidragen för samtliga invandrare i t.ex sex månader. Därefter halvera bidragen ytterligare i t.ex sex månader. Därefter halvera bidragen i t.ex sex månader...
Ja, ni förstår jargongen.

De som inte lämnar landet självmant och som övergår i ren kriminalitet tas fast och utvisas omgående...

Slut på tramset, fram med de rättvisa "hårdhandskarna"!


 
Ingen bild

S-E Karlsson

7 februari 2016 20:01

Försök att få in en kritisk insändare som gäller invandring i Barometern/OT ,helt omöjligt jag har försökt gång på gång , får bara svaret att redaktionen beslutat att inte ta in den ! Skittidning !

 
Ingen bild

Lena

7 februari 2016 20:12

Rapport fredag 5/2 om nya flyktingar som väntar vid gränsen till Turkiet, de kommer från Aleppo. Men vet vi vilken sida de stod på i inbördeskriget? Lyssna på inslaget, ca 4.40 en man skriker ut: var är ni alla muslimer? Var finns hjälp? Saudi? Turkiet? Qatar? Var är ni? Syriens folk dör. Men vilka är de? Klart att det finns mängder av oskyldiga i ett krig, framför allt barnen.
Man kan bara konstatera att krig är frukansvärt. men tyvärr, deras "egna" hjälper inte. Inslaget börjar vid ca 3.30

 
Ingen bild

hjärtat

7 februari 2016 20:25

De tar snart över hela Sverige,och vi svenskar får allt flytta på oss.
Jag hade blivit helt vansinnig om jag såg en som stod och kissade i
vattnet.Hade man nu sagt till då hade man fått hela släkten efter sig.

 
Ingen bild

Sune

7 februari 2016 23:46

@ World Traveller
Oberoende nationell skyddsstyrka som du föreslår är det enda raka! Svenska folkets säkerhet och frihet måste självklart försvaras och upprätthållas! Angående det ursprungliga sms:et till Thoralf och en mängd andra liknande incidenter ovan: Detta är givetvis helt OACCEPTABELT!!! Ställ KRAV på ansvariga (ordet finns fortfarande) politiker i kommuner, landsting och riksdag att återupprätta ORDNING och REDA - likaså chefer för fritidsförvaltningar, simhallar, gym, skolor, stationer (!!!!!) etc, och glöm inte att ANMÄLA till Polisen......använd media, facebook, demonstrera!!!!!!!! Kommunerna måste SLUTA dela ut gratiskort till simhallar pga situationens allvar - allmänhetens säkerhet kan inte garanteras.......Kan inte tro det är sant att detta är Sverige?????? Det gäller att STOPPA denna misskötsel av landet - NU !!!!!

 
Ingen bild

Kalle

8 februari 2016 03:03

""Dagspressen fortsätter att tappa läsare. Flera tidningar har nu rekordlåga räckviddssiffror för sina printupplagor. ""

http://www.medievarlden.se/nyheter/2016/02/reckordlag-rackvidd-for-flera-tidningar

Nu får pappersmedia tidningsköparnas dom!!!

 
Ingen bild

Odalbonde

8 februari 2016 05:41

Skillnaden mellan medias bild av flyktingar och vardagens möten med dessa är skarp. Media är propaganda bestående av ideologi och romantik mot kulturkrock och nyktert tvivel. Inte konstigt att SD ökar.

 
Ingen bild

Demokratur

8 februari 2016 06:05

Nyttja våra simhallar, det kan inte vi svenskar längre. Men betala, det ska vi. Sverige, en dekadent nation i fritt fall. Vänsterliberaler söndrar på 30 år vad som tog 1000 år att bygga.

 
Ingen bild

Ludvig

8 februari 2016 07:24

Nu ser vi hur samhället kommer att bli framöver, när alla dessa ska ha förtur överallt och bete sig som dom vill.

 
janne

janne

8 februari 2016 07:35

Har sagt upp pren på skittidningen barometern,
som håller inne med sanningen och mörkar all
skit som har kommit till vårt samhälle som
är på väg mot botten med god fart.

http://Wordpress

 
Ingen bild

S-E Karlsson

8 februari 2016 07:46

Utanför ämnet : Inte rasist men realist : IRMR.

 
Ingen bild

GB

8 februari 2016 09:13

Utanför ämnet, Gotiakoncernen befinner sej i fritt fall om man läser tidningsstatistik(TS). Barometern har tappat 800 prenumeranter och Östran
1 200. De får betala dyrt för sina mörkningar.

 
Ingen bild

SM811

8 februari 2016 10:23

Kostnaderna för invandringen finns det inget tak för.
"Diskrimineringen fortsätter: Ensamkommande får gratis busskort"
http://korta.nu/Yrd

 
Ingen bild

Jan, SD-väljare

8 februari 2016 10:29

Svenska folket har inte tid att bada.

De har fullt upp med att arbeta ihop skattepengar och gå i skuld till banker för att finansiera den Humanitära Stormakten.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

8 februari 2016 10:55

GB : Gotakoncernen får väl se över hur mycket bla redaktör Blunks mörkningar får kosta

Odalbonde : Smålandsnytt är några hejjare på att belysa det positiva med vinstlotterna, programmet borde få ögonen på sej mera

Gubben o Gummans senaste möte med ensamkommande över gränsen, skedde på Rasta i Kalmar i lördags ,4 barn i åldern 20-35 tillsammans med sedvanliga svenska tjej runt 21 år, som personal, satt vid ett bord.

En i stort sett fullsatt foderbod således , plötsligt hörs ett primalskriv ,som när någon verkligen är i nöd eller fruktar för sitt liv, samtliga lättade nog 1 decimeter från stolarna .

"Alla skall veta vem jag är " lyder det som vrålas ut, personalflickan skrattade nervöst, och lyckades med lite list att få ut alla 4 från krogen utan att dom förstod varför.

Dom hade just gjort sej ovänner med hela krogen ,och ordnat 15-25 nya SD röster.

Barnen stod sedan direkt utanför entren och lät Svenne Banans skattepengar gå upp i rök ,där även Gubben o Gumman ställde sej på 1 meters avstånd och integrerade.

Det kan nog bli lite cirkus i nya simhallen som skall byggas ihop med nya integration(s)skolan "Wa(s)asundsskolan" vid brofästet.
Ett för övrigt helt döfött projekt, hur många föräldrar på södra området skickar sina barn dit allrahelst döttrar.

SD kan väl lägga in en motion om friplåtar till alla kommunalråd med barn till simhallen, funkar inte det så betala åt dom ?
Runt 500 nya SD röster kan det nog bli där när skolan slagit upp portarna , bra jobbat Joehan mfl keep up the good work , låt aldrig SD:s snabba tillväxt i Kalmar stanna av

Äventyrsbadet har verkligen växt i sitt gamla namn, tänk bara att få uppleva ett mordbrandsförsök i bastun, "någon hade glömt en handduk på bastuaggregatet", jo tjenare

Får denna utveckling fortsätta i Kalmar ,så har många Kalmarbor lämnat staden om 5-10 år, Läckeby har växt till Nybros storlek, och kan bilda egen kommun
Priset på en villa i Kalmarsundsparken ligger på 350000kr, som i Bäckebo idag ungefär.

Vi får väl kanske räkna med ett kommunalt beslut om att Kalmar slott inom kort byggs om till moskee, lokalerna på Storgatan måste ju snart vara för små

 
Ingen bild

Nils Dacke

8 februari 2016 11:07

Att tidningar som mörkar och sprider lögner minskar i upplaga är väldigt positivt, innebär ju att svensken börjar få upp ögonen för desinformationen, återstår att folk även inser att propagandaministeriet (SR/SVT) sprider och själv ligger bakom denna desinformation.
När det gäller badhus och simhallar blir man ju bedrövad att läsa om eländet och jag skulle inte heller släppa iväg mina barn ensamma. Dags för kommunerna att stänga dessa anläggningar tills vidare och sedan vid nyöppning inte släppa in dessa människor.

 
Ingen bild

Lars-Olof

8 februari 2016 11:58

Den person som skickat SMS bör nog höra av sej till simhallen, de förnekar att det hänt något sådant.

Thoralf Alfsson

8 februari 2016 12:04

Var förnekar de detta?

 
Ingen bild

Lars-Olof

8 februari 2016 12:53

Vid förfrågan!

Thoralf Alfsson

8 februari 2016 13:29

Vad var det dom förnekade? Stök? Ensamkommande barn? Pissande i vattnet? Att man punktade vissa personer?

 
Ingen bild

Kalmarbo

8 februari 2016 14:08

Härligt! Ni har jag sagt upp min prenumeration på den lokala SKITTIDNINGEN! Värre än så. Faktum är att den inte ens är värd att torka sig i arslet med .....

 
Ingen bild

Lena

8 februari 2016 14:49

Annat Ämne:
Så här behandlar fransk polis en f d, äldre fransk general när han talade inför en PEGIDA-demonstration i Calais.

http://blueshift.nu/ett-polisovergrepp-for-mycket-franska-framligslegionens-forre-ob-gripen-och-fornedrad-under-demonstration-i-Calais/

 
Ingen bild

Lars-Olof

8 februari 2016 16:14

Susanne Gryfelt chef på äventyrsbadet svarar inte annat än ja eller nej på skriftliga frågor men det går bra att ringa men chansen att hon ska ge ett ärligt svar till en för henne okänd person är nog minimal så jag avstår
.

 
Ingen bild

pg

8 februari 2016 16:53

Även Eriksdals badet i Stockholm har drabbats med liknande plus kvinnoförtryck. Badet har portat många.

 
Ingen bild

Hartman

8 februari 2016 22:50

Fullkomligt vedervärdigt! Varför tillåter vi detta att ske?

 
Ingen bild

DDR2

9 februari 2016 22:52

Inte lika illa i Sundbybergs Simhall, men fortfarande alldeles för många utlänningar som duschar och bastar med badkläder/kalsonger på.

 
Ingen bild

Fredde

10 februari 2016 07:37

Man knivskars i mage och hals.En ung man i tonåren misstänks ha attackerat en 32-årig man med kniv på ett flyktingboende i Västervik och skurit honom i magen och halsen, skriver kvällstidningarna.
32-åringen ska vara allvarligt skadad och vårdas på sjukhus. Den misstänkte gärningsmannen greps, misstänkt för mordförsök, och kommer att förhöras av polisen.
Både den skadade mannen och den gripne tonåringen ska bo på flyktingförläggningen där attacken ägde rum.

-Är det vår nya "berikade" vardag?

 
Ingen bild

S/S Jupiter 26/4 1954

10 februari 2016 13:53

De som pissar och skiter i en svensk simbassäng ska omedelbart förpassas till närmsta gräns , det är vi svenska skattebetalare som betalt våra simbassänger !

 
Ingen bild

Soja 92

13 augusti 2016 11:24

Är bosatt i Frankrike. Här är det obligatorisk att bada bastu med baddräkt.
Det duschas mest med baddräkt. Om någon är naken i duschen är det iallmänhet en utlänning.
I simhallen tillåtes endas baddräkt, inga långa fladdrande shorts el liknande.
Badvakterna kollar folks uppförande

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards