thoralf

VILKA HYCKLANDE IDIOTER

Av Thoralf Alfsson - 2016-07-01 19:21

Har lyssnat på ett inslag från dagens Studio Ett. Välkommen till verkligheten. Samtidigt blir jag förbannad när jag lyssnar och det skall jag ge utlopp för nu.


Tänk om dessa idioter (7-klövern) lyssnat till Sverigedemokraterna redan 2010 när vi kom in i riksdagen. Jag kommer ihåg hur socialdemokraten Fredrik Lundh Sammeli mässade i talarstolen i kammaren. Jag mår illa när jag hör karln undvika svara på frågorna i Studio Ett. Hycklande idiot!


Som idioterna bäddat får idioterna också ligga!

 

Mats Gerdau i Nacka är en riktig Fredrik Reinfeldt-moderat. Jag hade en dispyt med honom 2011 om hur han och moderaterna agerade i socialutskottet. Läs kommentarerna till blogginlägget.


När det gäller den afghanska medborgare som beklagar sig över att hans far inte får någon lägenhet i Sverige utan sitter fast på ett asylboende så tycker jag att sonen borde låta sin far flytta hem till honom. Sedan kan hans far ställa sig i bostadskön som alla andra svenskar. Idiot som uttalar sig i Sveriges Radio! Men det borde bara reta upp desto fler om de tänker efter lite, frågan är dock hur många som gör det?


Och till sist stockholmaren som anser att invandrare som får gå före i bostadskön åker på en räkmacka. Det är ni stockholmare som åkt på en räkmacka i många år medan avfolkningskommuner som Högsby, Hultsfred och Borgholm i mitt län och många andra småkommuner har fått ta emot enormt många asylsökande.


Det är fucking Stockholm som åkt på en räkmacka under många år. Det är dags för alla feminister och miljöpartister i fjollträsk  och på Södermalm att ta sitt ansvar. Nu får ni den verklighet som ni i så många år önskat alla andra landsdelar i vårt land. 


Lyssna på inslaget i Studio Ett och hör politikerna hyckla och slingra sig!

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1637&artikel=6465544


 
 
Ingen bild

w-son

1 juli 2016 20:03

Mats Gerdau, det finns finfina grönområden i närheten av din bostad som säkerligen kan svälja ett stort antal modulbostäder - för du motsade ju inte Reinfeldts "öppna era hjärtan" under alliansregeringen - eller hur? Att nu skylla läget i landet enbart på sossarna är väldigt magstarkt. Ni i 7-klövern är alla skyldiga!
Det finns säkert utmärkta platser för modulbostäder även i Fredrik Lundh Sammelis bostadsområde.
Seså ut med er alla 7-klöverpartister + alla ni som gillar utvecklingen och integrera er!

 
Ingen bild

Pepparholm

1 juli 2016 20:09

Jag hörde just på Rapport om det ogiltigförklarade presidentvalet i Österrike. Där finns enligt reportern en högerpopulistisk kandidat och en miljöpartist. Är inte miljöpartisten populistisk? Han vann ju med 30 000 ogiltiga röster?

Hur är det i Sverige med medias ordförråd? Här finns tydligen bara högerpopulister, men inga sossepopulister, centerpopulister, kommunistpopulister, mailjöpopulister o s v.

Vi borde varje gång som någon utnämns till populist i media bombardera med frågor som kräver en exakt definition.

 
Ingen bild

Å

1 juli 2016 20:27

Delar Thoralfs känslor fullt ut.
Skönt att inte tillhöra de 87% som röstade för Sveriges undergång.

 
Ingen bild

AWSvensson

1 juli 2016 20:46

Ja alla dessa Nymoderater som talade sig varma för öppna hjärtan o annat fantasifullt fjärran från beprövat sunt tänkande o idag med byxorna nerdragna o helt oförstående inför den verklighet de med öppna ögon kunde förutse, OliverRosengren ett praktasle av vår tid.

 
Ingen bild

Mia K

1 juli 2016 20:55

Hej Toralf! Nu, när kommunerna blivit "beordrade" att ta emot varierande antal migranter, köper kommunerna upp attraktiva fastigheter i "hittills" attraktiva områden, vilket naturligtvis leder till oro hos befintligt boende, inte minst för fastighetsvärden! Staten arbetar endast för att föra över så mycket av kostnaderna för den tillämplade invandringspolitiken till oss skattebetalare ute i kommunerna. Tyvärr!

 
Ingen bild

Hacke

1 juli 2016 21:12

Och så det där förbannade mantrat om att "inte ställa grupp mot grupp" så fort man avkrävs minsta besked.
Har man inte ens fattat att detta är politikens själva kärnverksamhet så har man naturligtvis inte i politiken att göra. Och de är väldigt många idag som borde vara någon helt annanstans, så långt bort från ansvar och makt som det bara går.

 
Ingen bild

ruben

1 juli 2016 21:17

Ja det är symtomatiskt att flyktingar daltas det med och det får kosta vad det vill samtidigt som man utnyttjar vårdpersonal till bristningsgränsen. Lägger ned akut-vården i Sollefteå t.ex Så skamligt att ens få uppleva.
http://www.expressen.se/kvallsposten/27-barnmorskor-har-sagt-upp-sig-i-helsingborg/
Hela Sverige håller på vändas upp och ned. Allt genomsyras från riksdagens ovilja att ge Svenskar och deras vårdande människor värdiga förhållanden, alla resurser från skatten tycks läggas på asyl-sökanden. Upprörande minst sagt. Det blir väl nyval snart? Vill någon ta tag i kaoset vid ev. nyval förresten? Historieböckernas dom kommer att bli hård och skoningslös.

 
thojuh

thojuh

1 juli 2016 21:34

Lyssnade på programmet i bilen på hemväg från Ölands sjömarker.
Efter en skön dag i naturen blir man återförd till verkligheten i "det nya spännande Sverige". Kulturberikarna närmar sej huvudstaden och det finns inga lägenheter. Hoppsan Nacka! det visste ni inte?

Inte ställa grupper mor varandra var mantrat. Men om nu en massa "nyanlända" (finns det ordet i andra länder?) ska få
förtur till bostäder, medan svenska ungdomar tvingas bo hemma
långt in i vuxen ålder, vad är det då man gör?

Det jag tror och hoppas är att SD vid nästa val blir betydligt starkare i Stockholmsområdet.

http://thojuh.se

 
Ingen bild

Lars johansson

1 juli 2016 23:00

Det finns så mycket att klaga på men vad händer? SD sover tydligen en djup sömn! SD måste försöka väcka det sovande folket och visa på hur allt nu försämrar för vanligt folk! Själv så ger jag ut lappar till folk om vad som händer här i landet!Vad gör du?

 
Ingen bild

Cosmik Debris

2 juli 2016 01:58

Otäckingen Fredrik Lundh Sammeli är en otroligt bisarr figur. Han låter för det första som om han har munnen full med kött och en visselpipa i mungipan. För det andra är Fredrik Lundh Sammeli den typen av politiker som gör och säger precis vad som helst om partiet kräver det.

Fredrik Lundh Sammeli säger att vi bygger för få bostäder??? Det är vansinne att bygga bostäder som sedan skall fyllas med bidragsberoende människor från tredje världen. Det är galenskap på steroider och kommer att ruinera Sverige.

Mats Gerdau i Nacka säger: ”man kan ju inte trolla med knäna”

Hur människan har MAGE att obstruera när han VET att det är psykopaten och ”den store ledaren” Reinfeldt som skapat kaoset? Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Det blir problem när den vidriga invandringen från muslimska länder och tredje världen når medelklassen. Det kommer att bli ett helvete.

Dessutom skyller Mats Gerdau på Ylva Johansson.

Politiker är den lägsta formen av existens.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

2 juli 2016 02:38

Vi får hoppas att svenska staten inom en snar framtid kan klargöra rättsligt när politisk vald person går från demokratiskt arbete till kriminalitet, och att lämpliga straffskalor , med helt nya inriktningar kan införas såsom tex kontotömning ,enkel utresa, halv ålderspension, kollektivt boende på norra Fårö, släktböter , deltidsutbildning ,nedsläkt rösträtt ,elproduktion på motionscykel mm .

Exempel ovan skulle kunna gälla lindriga brott, indirekt medskyldig till olaga inträngande skall alltid ge livstids fängelse, även här bör man redan idag se över lokalfrågan, här är det bråttom med platser

Sedan bör man nog inte bara satsa på billiga hyresrätter ,utan även stora interneringsanläggningar, det är ju bla 80000 personer från förra året bla som skall utvisas enligt svensk lag, eller det kanske är en vi(s)ion, eller kanske en utmaning ?

Rent allmänt är det alltid ganska intressant att höra multikrimiminella debattera med varandra, tänk när frågorna inte kommer ifrån någon rödhöna på SR, och dampsvammel inte accepeteras, som idag ?

Precis som bloggpappan påpekar har en av dom medverkande inte en skruv lös utan en hel låda

 
Ingen bild

Peter

2 juli 2016 06:28

Om Stockholm. Jag bor i en förort mellan Rågsved och Hagsätra, två ganska tungt invandrarbelastade förorter och vi som bor här har vår beskärda del av mångkulturens "fina" sidor med bilbränder, kriminalitet och tiggare vid varje butik m.m Dessutom vill våra kära 7-klövare bygga stora "asyl"boende komplex nära för att spä på kriminaliteten än mer. Däremot håller jag med om att Stockholms innerstad med Södermalm i spetsen behöver få smaka på mångkulturen, de drabbas inte på långa vägar som många förorter gör. Sedan har vi Bromma, Täby, Danderyd, Nacka, Värmdö mfl som också skulle må gott av att få uppleva verkligheten. Så att "alla" stockholmare ska få lida när många redan gör det och har gjort under flera år av mångkulturens "härlighet" är ju litet taskigt sagt. Jag vågar inte låta min 9-åriga dotter leka ute! När jag var barn så fanns inte den oron, jag lekte ute hela dagarna! Idag går det inte! I bla ovan nämnda kommuner som jag besöker ofta i jobbet så ser jag barn (vita för det är minst 95% vita barn man ser) går helt obekymrat på gator för deras föräldrar vet att det är hyfsat säkert i deras områden.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

2 juli 2016 07:56

Jo,jo "ställa grupper mot varann" och sen har vi det eviga tjatet " det är vårt ansvar " , hur kan det vara vårt ansvar att de länder som man flyr ifrån inte tar hand om sina egna så att dom slipper fly ?

 
Ingen bild

Bo

2 juli 2016 08:13

Tack för länken, men jag tänker inte lyssna. Det spelar ingen roll vad programmet heter på SR jag vet vad de kommer att säga. Att lyssna på SR är förspilld tid och man blir bara på dåligt humör.

 
Ingen bild

Tony

2 juli 2016 08:45

Tänk om man hade lyssnat på SD under dessa åren,
istället för att lägga all energi på att Demonisera
partiet? Nu tävlar sju klöverpartierna om att genomföra
SD s politik, fast man lotsas förstås att det är deras
egen? Hyckleri är bara förnamnet!
Sverige hade befunnit sig i ett helt annat läge om
politiker uppe i Fjollträsk lyssnat mer än på sina
egna röster!

 
Ingen bild

Lena

2 juli 2016 09:16

Förutom att jag inte kan lyssna på SR inslaget p g a jag på min pc får upp ;felkod 66 på ljudspelaren, men det spelar ingen större roll för mig. SR och SVT kommer aldrig att föra någonting framåt här i landet. Håller med föregående talare @Bo om att det är förspilld tid och man blir på dåligt humör.

Nej jag letar aktivt efter positiva tecken i verkligheten och även i tankarna. Ni vet det att man ska vara försiktig med vad man tänker för allt som förverkligats har börjat med en tanke.

Här ett positivt tecken, Boris Johnson sa i veckan nej till att ställa upp som kandidat till Tory-partiet, vilket var både förvånande och sorgligt då han verkar vara en stark o tydlig ledare med förnuftet i behåll.
Men det positiva är att Andrea Leadsom har annonserat att hon just accepterat kandidatskapet för att bli Torys nya premiärminister. Hon är kanonbra! En trevlig, kunnig, erfaren äldre kvinna. Hoppas verkligen på henne, Europa behöver bra ledarskap och inte minst bra förebilder. Ni som undrar vem hon är, kolla ITV Brexit-debatten igen mellan Cameron och Farage.

https://www.youtube.com/watch?v=qWWH2PAIJI4

 
Ingen bild

Lena

2 juli 2016 09:30

Här kommer mer om Andrea Leadsom,, hon berättar lite av vad hon gjort tidigare (25 år drivit företag inom "finance services", varit kampanjledare för olika projekt, och hon har också varit "City-minister" och "Energy-minister").

https://www.youtube.com/watch?v=VJhph5JWVxU

 
janne

janne

2 juli 2016 10:02

Ja jag upphör aldrig att förvånas nu ska dom nybyggda
bostads kontainerna i Göteborg rivas innan någon ens
har flyttat in,det finns visst fler fyllon i styrena
i det här landet men så ser det ut som det gör.

http://Janne

 
Ingen bild

Hulda mk1

2 juli 2016 11:01

Annat högaktuellt. I klartext skriver och pratat man nu om tafsande i Karlstad. Festivalen "Putte i parken" har haft stora problem med en grupp "ensamkommande barn" som tafsat på unga tjejer.
Man frågar sig: Ska inte BARN hållas under uppsikt av vårdnadshavare på offentliga platser..? Tidpunkten för dessa händelser vet jag inte, men troligen har ordinarie läggdags passerat med råge för dessa barn...
Troligen finns det stora likheter på Bråvallafestivalen där våldtäkter och sexuella ofredanden nu staplas på varandra.

Vad dessa flickor och deras anhöriga röstar på i valet 2018 behöver ingen tveka på...

 
Ingen bild

Niklas R

2 juli 2016 11:17

Förstår inte varför kommunerna springer runt som yra höns för att en hög idioter i Riksdagen klubbat igenom en lag.
Det står ingenstans i lagen att kommunen måste tillhandahålla bostäder till vederbörande. Det står bara att den blir folkbokförd i kommunen. Så kommunen kan hänvisa personen till att stå i bostadskö precis som alla andra. Dessutom kan du inte bli om du inte bor i en fastighet i kommunen. Innan personen fått ett boende så kan den inte folkbokföras i kommunen enligt Folkbokföringslagen.
Så fram till dess att Migrationsverket köper fastigheter i kommunen som de hyr ut, ger bort eller säljer till utlänningarna i fråga så kan inte utlänningarna bli folkbokförda i en kommun där de inte har något boende. För idioterna i Riksdagen missade att lägga till det undantaget i "bosättningslagen".

 
Ingen bild

Granskningsnämnden

2 juli 2016 12:05


SVT kallar det muslimska terrordådet i Dhaka för 'gisslandrama'!
Terroristerna kallas 'gärningsmän'!
Inget nämns om den lära som driver dessa terrorister att begå sådana makabra terrordåd och motivet de utlovade 72 oskulderna!


 
Ingen bild

Stefan A

2 juli 2016 12:40

Kan "glädja" de stockholmska politikerna med att det här bara är början, lämmeltåget har inte ens börjat, går inte att placera en massa människor på orter där ungdomsarbetslösheten ligger på 20 % och den öppna arbetslösheten på 10-15 % och förvänta sig att de stannar kvar, samt att dessa orter har mycket begränsat utbud av arbeten där ingen utbildning krävs, typ städning flytt och dylikt. Och kommer man från 3 miljoners staden Kabuls myller är det kanske inte Högsby man drömmer om, särskilt de unga ensamkommande männen kanske vill ha lite mera "action" än vad Hultsfred kan erbjuda i form av krogar och nattliv, så håll i hatten stockholmspolitiker....

 
Ingen bild

S-E Karlsson

2 juli 2016 13:25

Jojomen, man ska visa "civilkurage" enligt media igår , hur går det om jag visar civilkurage mot en tafsande asylsökande kommer inte rasiststämpeln som ett brev på posten då?

 
Ingen bild

Cosmik Debris

2 juli 2016 14:10

@Lena Lördag 2 juli 09:16


Misstänker att du använder Firefox.

Installera Chrome (om du inte redan gjort det)

Installera sedan tillägget ”Open with”
https://addons.mozilla.org/sv-se/firefox/addon/open-with/

Öppna sedan sidor som krånglar i Firefox enkelt med tillägget.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

2 juli 2016 15:05

Hulda mk1 : Gubben o Gumman tror inte ett skvatt på att detta är bebisar , utan helt enkelt värnpliktiga, som i sina respektive hemländer som tagit lite "bondpermis".

Sverige kommer sannolikt att få stänga ned festivaler framgent, såvida myndigheterna inte vill ha "krig" på dessa platser , nästa sommar så är Svenne lite mera förberedd, kom ihåg att första allvarliga sammanstötningen mellan vinstlotter ur främst rekrytkategorin kommer att starta med ett sexualbrott enligt Gubben och Gumman i allafall.

Noterar även att gängbråk förekommit i Nybro där bla rakblad nämns, traditionen med rakblad under tungan har anlänt sedan länge till Sverige, visst är det trevligt eller hur, kom ihåg den unga tjejen som blev skuren med rakblad på nattklubben Pallace för 5-6 år sedan även då figurerade rekryterna på nattklubben i bla ålderssammanhang och alkohol ?.

Rakbladstraditionen kanske lokaltidningarna kan forska lite mera i ?
En första sida kanske ?

Under en "Hajk" i skogen för rekryter och andra elever i Nybro blev en rekryt lite jobbig med medtagen kniv, så jobbig att vårdnadshavare blev uppringda och ombedda att hjälpa till , dessa hänvisade till polisen.
Problemet löstes i steg 2 med ett telefonsamtal till knivrekryten , där han fick reda på att veckopengen försvann om inte kniven lämnades in
Knivar och rakblad är vad du löper risk att få möta, det nya spännande Sverige växer fram snabbt nu, är du beredd ?

Bäst vore ju om rekryterna lämnades över till sina hemländers militära myndigheter. och äntligen kunde få rycka in på sina förband, sätta dom på HVB-Hem a 10000 kr dygnet är bara en svensk (s)uperlösning
Detta menar vi är krimminellt beteende av ansvariga i flera steg
Bla förskingring av skattemedel, detta kan aldrig motiveras varken nu eller i framtiden.....

Kalmar News löpande reporter Benny Snabbfot kan även rapportera att en av Berga brännarna kanske äntligen kommit i mål nu, efter ett olaga hot på Rimmsmedsvägen, och en misshandel av en KVINNA i centrala Kalmar sitter elitbananen nu på Sankt Sigfrid i Växjö.
Var skall sleven vara om inte i grytan, men måste det ta sådan tid ?

 
Ingen bild

Lena

2 juli 2016 15:48

@Cosmik Debris tack för tipset, jag är som sagt ingen vän av teknik men detta ska jag nog klara;)

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Skapa flashcards