thoralf

SVENSKA KYRKAN BYGGER VÄXTHUS FÖR INTEGRATIONEN

Av Thoralf Alfsson - 2017-07-20 22:27


Jag vet inte om jag skall skratta eller gråta när jag läser en artikel i Barometern där vi får veta att Älmeboda kyrka med stöd av Växjö stift har byggt ett växthus. Växthuset är placerat utanför muren vid kyrkogården. Tanken är att det skall bidra till integrationen.


”Det handlar om att mötas, både svenskar och nyanlända, lära sig svenska termer och den svenska kulturen, säger Anders Hedlund, pensionerad pastor som också volontärarbetar på Älmeboda kyrka. Växthuset har stått klart i snart en månad men man har än så länge inte lyckats locka dit några nyanlända personer.”

 

Hur naiva får man vara inom svenska kyrkan?


På en månad har inte en enda nyanländ besökt växthuset.  Suck……


”Hur vi kom på att vi skulle göra ett växthus vet jag inte. Men vi ville skapa en sysselsättning och ge dem en möjlighet att komma in i samhället, säger Tore Carlzon.”

 

Tanken om ett växthus kom säkert från ovan. 

 
 
Ingen bild

Boris

20 juli 2017 22:36

De är så korkade att klockorna stannar.

 
Ingen bild

Hen

20 juli 2017 22:59

Det är något fundamentalt galet med en politisk kultur och ideologi, där "godhetsapostel" uppfattas som något icke önskvärt. Godhet, även naiv sådan, är hundrafalt bättre för samhällsklimatet än s.k sverigevänners MENA-hat.

Thoralf Alfsson

21 juli 2017 08:24

Klart att en islamist älskar svensk naiv godhet!

 
Ingen bild

Klas

20 juli 2017 23:24

Detta initiativ är ju fantastisk. Mer sådant vill vi se!

 
Ingen bild

calle

20 juli 2017 23:47

om dom börja odla cannabis och khat, så kommer det mångkultur!

 
Ingen bild

OT

20 juli 2017 23:49

Såsom i regieringen - "Regeringen kände till säkerhetsläckan – kan vara det värsta sedan spionen Stig Bergling": http://www.friatider.se/regeringen-k-nde-till-s-kerhetsl-ckan-kan-vara-det-v-rsta-sedan-spionen-stig-bergling

Så och i kyrkan.

P.S Lyssna nu på ”Livets ord - Ulf Ekman - Förrädare skjuts i krig”: https://www.youtube.com/watch?v=n2RKObTqbE8

 
Ingen bild

malle

20 juli 2017 23:50

Odla weed, då ska ni se att växthuset kulturberikas :D

 
Ingen bild

Björn

20 juli 2017 23:58

Jag gick ur Svenska kyrkan under den tid som den leddes av ärkebiskopen K-G Hammar.
Anledningen då var att jag ansåg att kyrkan hade blivit alltför politiserad och politiskt korrekt.
Kyrkan är fortfarande helt fel ute och långt från sina rötter. Detta märks ju bla av att folk lämnar kyrkan I allt högre grad.
68 - rörelsen har varit en katastrof för landet. Inte bara på det kyrkliga området.

 
Ingen bild

Lenabrzc

21 juli 2017 00:03

Kan knappt tro att det är sant, så otroligt korkat. OK dessa män kanske är vänligt sinnade, och det är inget fel med det, men var har de huvudet nånstans? Var har de befunnit sig under de sista decennierna? En del vaknar sent andra aldrig.
Men idag träffade jag en äldre kvinna som "vaknat" nyligen, för bara ett par år sedan var allt tabu att tala om invandring o kostnader i hennes närhet. Så icke nu.

 
Ingen bild

Fredrik

21 juli 2017 00:04

Nej detta kommer inte hjälpa någon, då ingen kommer dit av egen kraft om dom inte blir släpade dit av vänsterns naiva batikhäxor.
Man fortsätter att kasta svenskarnas skattepengar i sjön, tack som fan!

 
Ingen bild

Molle

21 juli 2017 00:06

De får väl lägga in några bönemattor.... :-)

 
Ingen bild

Karl

21 juli 2017 00:16

Vad är det för stollar i detta land har dom inte fattat ett jäxxa dugg,inte nog med att klockorna stannar de går bakåt också för att inte nämna det senaste angående transportstyrelsen, nu är det väl hög tid att rensa ut de naiva dårarna.

 
Krister Linköping

Krister Linköping

21 juli 2017 00:18

Skönt att man sparar kyrkoskatten märma 20 tusen på 3 i familjen

http://Thoralfs blogg

 
Ingen bild

Cosmik Debris

21 juli 2017 00:28

I Lars Åbergs bok "Framtidsstaden" återkommer han hela tiden till alla extremt kostsamma "integrationsprojekt" som alltid visar sig vara fullständigt verkningslösa. Ändå pumpas gigantiska summor in i nya "projekt" och man förväntar sig ett annat resultat.

Personerna på bilden och Svenska Kyrkan kan gott stå där med sina tvättade halsar.

Jag gick ur Svenska Kyrkan 2010.

 
Ingen bild

weasel

21 juli 2017 01:11

Okej.
Vi har diverse ...utmaningar. Eller "integrationsproblem".
Lite beroende på vilket man föredrar.
200 utanförskapsområden. Eller no - go zoner.
Också lite beroende på vilket man föredrar.
Men,
oavsett vilket man föredrar så har vi könsstympning, hedersvåld, bostadsbrist och massarbetslöshet- där ca hälften av den arbetslösa arbetskraften har en utbildning som inte ens räckte för att få ett jobb i Sverige för 40 år sedan .
Till och med en idiot på förskolenivå borde kunna räkna ut vad som sker med välfärden och pensionerna i ett Sverige den dagen då hela landet har blivit som den mångkulturella förebildsstaden Malmö.
Och vad gör då svenska kyrkan i denna situation ?
Jo, dom satsar på växthus....
:/

Lycka till....

 
Ingen bild

Veritas

21 juli 2017 02:09

Få besökare men full pott när det kommer till pk poäng för spritlampans lärjungar.
SD 2018 >>>>>>>

 
Ingen bild

Niklas R

21 juli 2017 02:10

Tror knappast att de "nyanlända" vet vad ett växthus är. Därifrån de kommer behöver man inga växthus.

 
Ingen bild

Me

21 juli 2017 02:22

Svenska kyrkan bygger växthus? Det kan inte vara meningen att folk som har läst teologi och vet knappast vilket som är fram och bak på en skruv, ska bygga växthus.

Det är dags att ta en rejäl diskussion om vilken uppgift svenska kyrkan har i dagens samhälle. De saknar helt klart en möjlighet att visa sin godhet, för att varken svenskar eller nysvenskar besöker deras tillställningar. Jag föreslår, att man omvandlar kyrkorna till minneslokaler och deras ägor, såsom skogar och annat, sälj och pengarna används till att betala till invandringen. På så sätt låter man de goda människorna i svenska kyrkan aktivt ta del av processen. Samtidigt undviker man misstankarna att kyrkan bara vill vara god med andras pengar. Det är detta som kallas för win-win-situation.

 
Ingen bild

Staffan Sundqvist

21 juli 2017 02:52

Jag är så glad att jag gick ur Svenska kyrkan för några år sedan, och detta tack vare dels Antje Jackelén och krypandet för muslimerna. Och nu detta. Fattar inte dessa godhjärtade idioter att de kommer inte att få dit en enda nysvensk tack vare att detta "projekt" genererar icke en krona till dessa snikna parasiter på samhällskroppen. Så länge de inte har någon ekonomisk fördel av detta växthus kommer de inte att sätta sin fot där.

 
Ingen bild

Odalbonde

21 juli 2017 03:01

I dag ges pengar till vad som helst som är PK. Vill man ha ett växthus så anger man just de skäl som nämndes ovan, och då får man sitt växthus.

 
Ingen bild

Friholt

21 juli 2017 06:04

Som barn byggde många av oss kojor. Sen lekte vi där i vår egen värld.

 
Ingen bild

Hacke

21 juli 2017 08:10

Skratta eller gråta? Det blir nog både och i detta fall. Först skrattar man åt det dråpliga i hela godhetshistorien inklusive bilden. Som taget ur en sketch ur mästerliga satirprogrammet Lorry.

Men skrattet fastnar snart i halsen när man sätter in spektaklet i ett större perspektiv. Den oöverskådliga miljardrullning i den humanitära stormakten och svenska godhetsindustrin som lär bli det ofrånkomliga slutet för det Sverige vi kände. Välfärdsstatens och den nationella sammanhållningens sammanbrott illustrerat av dessa sorglustiga godhetsprofeter i naivisternas förlovade land.

 
Ingen bild

SDare

21 juli 2017 08:25

Haha! Jo, möjligen om de odlat granatäpplen


 
Ingen bild

Gus

21 juli 2017 09:26

Hacke 0810. Du sätter pekfingret exakt och elegant på tillståndet i vårt Sverige av idag. Allt i ett nötskal . Vi möts på barrikaderna sept 2018 !

 
Ingen bild

605xx

21 juli 2017 09:57

Skattemedel vräks över religionen!

http://www.sst.a.se/download/18.23a06a2115bf5bc807eb03ab/1495536449631/17a+Utbetalda+statsbidrag+%C3%A5r+2016%2C+ny+sortering.pdf

Svenska bönehus får också sin del m.ha Skatteverket som hanterar medlemsavgifterna.

 
Ingen bild

Richard

21 juli 2017 10:09

Det är nog så enkelt att den pensionerade prästen iskallt räknar med att flytta hem växthuset när projektet läggs ned.
Vänta och se. Tror det är en riktig lågoddsare...

 
Ingen bild

Christer

21 juli 2017 10:26

Det har påpekats tidigare i tråden att växthuset nog kommer att få besökare bara någon form av extra bidrag kopplas till besöken.
Nästan varje dag drar jag en suck av lättnad över att jag lämnade Svenska Kyrkan samtidigt som Antje Jackelen tillträdde.

 
Ingen bild

Coyote

21 juli 2017 10:36

Om dom sprutar in extra koldioxid i växthuset så kommer få se att det växer mycket bättre där. Det kan bli ett inlägg i klimathotsdebatten.

 
Ingen bild

Ist

21 juli 2017 11:10

Människor som vill forska på frågor som rör muslimsk icke-integration, råkar ut för alla möjliga sorters problem, från två håll: dels en politiskt korrekt vänster, dels det muslimska samhället. Jag vet med säkerhet att detta är ett känsligt ämne att forska på.

Sagt av Niall Ferguson historieprofessor på Harvard, 2013

Fyra år senare besannades uttalandet, studien om Sverige och det Muslimska brödraskapet som Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap beställt och sedan stoppade efter påtryckningar.
https://detgodasamhallet.com/stod-oss/

På bloggen Det Goda Samhället pågår en insamling av medel för att återuppta studien. PK maffian och de muslimska sfärerna får inte tysta sanningen. Gå in på länken och bidra till en god sak.

 
Elake Karsten

Elake Karsten

21 juli 2017 11:25

Märkligt för intresset för Sveriges rara växter tycks vara stort. Nu senast grävde man upp ett tiotal fridlysta och sällsynta orkidéer i Skåne. För att inte tala om våra asiatiska kulturberikare som har ett brinnande intresse för att odla cannabis.
Vi som vet kan bara konstatera att det mångkulturella projektet är ett enda stort pengaslukande misslyckande.

http://eelake-karsten.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Uppåt

21 juli 2017 11:38

Jag tror man måste gödsla med statsunderstödda integrationsclowner för att få fatt på besökare. Eller kanske odla khat, så åtminstone herrarna från Somalia gör sig besvär.

 
Ingen bild

Nyrakad

21 juli 2017 11:47

Undrar om de har AC installerat... hur korkat kan det bli, det blir bara värre i detta landet... kyrkan borde istället skicka preventivmedel till bl.a "MENA-området", det är verkligen dags att börja begränsa barnafödandet globalt.

 
Ingen bild

Lena

21 juli 2017 12:01

@Thoralf, Varför är länken till tidningen Fria Tider borttagen? Någon särskild anledning?

Annat ämne: Transporstyrelsens IT-läcka växer, är detta en slump att de skött detta så enormt dåligt vid upphandlingen 2015, utan att kräva kontroll av de utländska män som hade tillgång till dessa hemliga uppgifter? Ygeman visste om detta sedan februari 2016 och det är över ett år senare som chefen för Transportstyrelsen får sparken!!! Hur dåligt får en regering uppföra sig? Är det meningen att vi ska ha förtroende för dem? Eller kanske de struntar blankt i vad vi tycker? Många frågor som sagt.

http://www.friatider.se/l-ckan-forts-tter-hela-det-milit-ra-fordonsregistret-spreds

Thoralf Alfsson

21 juli 2017 12:41

Jag är väldigt besviken på Fria Tider av mer personliga skäl och har därför tagit bort länken.

Funderar även på att skriva ett blogginlägg om orsaken.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

21 juli 2017 12:05

Det var för mycket sanning i den vackra psalmen " Fädernas Kyrka ",därför togs den bort ur den svenska psalmboken !

 
Ingen bild

Ronny

21 juli 2017 12:22

Något som jag hoppas borde undersökas, är att många äldre hus ,i min lilla by, plötsligt och mycket snabbt, blir uppköpta , av någon, och vips efter några dagar flyttar familjer in, och med slöjor och hucklen vet ju jag varifrån dom kommer. Men frågan är om det är bolag som köper in dessa husen, och sedan hyr ut till nyanlända, och där Migrationsverket/staten står för hyran ? Om det är så, förstår jag inte att någon kollar upp detta!? Hur/var finns det uppgifter om vilka som köper dessa hus?

 
Ingen bild

Göta

21 juli 2017 12:32

RÖSTA I KYRKOVALET DEN 17 SEPTEMBER om du inte vill att kyrkan ska fortsätta styras av den nuvarande vänstervridna trojkan, som t ex prästen/journalisten Helle Klein, ärkebiskop Antje Jackelén och biskop Eva Brunne, vilka bidragit till att Svenska kyrkan blivit en av PK-ismens och därmed SD-antagonisternas starkaste fästen.
https://sv.wikipedia.org/wiki/Eva_Brunne

I bloggen Det Goda Samhället skriver prästen Helena Hedlund om kyrkovalet, bland annat:
"Kyrkovalet 2017 är ett ödesval för Svenska kyrkan! Gör din röst hörd för att Svenska kyrkan ska bli den kyrka du vill att den ska vara. Ta del av nomineringsgruppernas program, välj vilken grupp som bäst företräder dig – och gå och rösta den 17 september. Makten vilar i dina händer. Använd den!"

"... Tre av de nomineringsgrupper som deltar i årets kyrkoval är politiska partier – Socialdemokraterna, Centern och Sverigedemokraterna – vars kyrkopolitiska program bygger på partiprogrammen."
https://detgodasamhallet.com/2017/07/14/vad-ar-kyrkovalet-och-varfor-ska-du-rosta/

Du som har gått ur Svenska kyrkan men ändå vill rösta i årets kyrkoval, kan begära inträde igen genom att fylla i blanketten på länken nedan. Inträdet måste vara registrerat i kyrkobokföringen senast 17 augusti!
https://www.svenskakyrkan.se/valkommen-som-medlem

 
Ingen bild

Fria Tider driver en anti SD agenda-Se upp

21 juli 2017 12:51

Angåene Kyrkans växthusprojekt så borde man
inkluderat en liten grisfarm då
detta bör gynna integrationen maximalt.

Kamelfarmen i Göteborg visade sig vara en rejäl flopp,
så ingen integration där inte.
" Över en miljon kronor i skattepengar och bidrag har beviljats, men fortfarande finns inte ett spår av det utlovade kamel­centret i Angered. Trots att bygglov saknas har pengar gått till staket, souvenirer och import av kamelmjölk. – Det sägs att mjölken hjälper mot autism, säger fullmäktige­ledamoten Malin Larsson (MP)".
http://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/miljonbidrag-till-kamelturism-och-mj%C3%B6lk-1.4150581

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/kamelcenter-tvingas-betala-tillbaka

 
Ingen bild

Cosmik Debris

21 juli 2017 13:03

Johan Westerholm:
”Det finns även ytterligare detaljer i dokumentationen som pekar på en kultur inom Transportstyrelsen som vittnar om en i det närmaste total respektlöshet mot lagar och förordningar.”

Detta gäller inte bara Transportstyrelsen. Sverige regering består av inkompetenta fåntrattar aktivister och direkta dårar. Johansson, Ygeman, Strandhäll, Blaha Kunke, Wallström, Löfven och Shekarabi(inte svensk) och Johansson är femfemmor som förvandlat Rosenbad till en lekstuga.

Vad tror ni pågår på t.ex Migarationsverket? Hur mycket korruption och mygel pågår inte där? Där anställer man araber och muslimer att utreda om deras landsmän har skyddsbehov och behöver asyl.

Kräv regeringens avgång!!!

 
Ingen bild

Gudrun Schymans och Fis huckleri

21 juli 2017 13:18

Schyman: Västerländska kvinnor bär sin egen slöja

Finns det någon västerländsk demokrati som påbjuder kvinnor att klä sig på ett visst sätt?

– Nej, men det har varit så. För hundra år sedan gick kvinnor i hucklen i Sverige.
Hela här-Bör läsas:
http://www.lokaltidningen.se/gudrun-schyman-vasterlandska-kvinnor-bar-sin-egen-sloja-/20170603/artikler/170609854/1465%20title=

 
Ingen bild

Cosmik Debris

21 juli 2017 13:42

Plantskola för muslimsk terrorism kanske?

 
Ingen bild

Fredde

21 juli 2017 13:53

Du milde vilken idiot Schyman är!! Söp hon bort varenda hjärncell...?

 
Ingen bild

605xx

21 juli 2017 14:36

Kyrkan, för vem?

https://www.svenskakyrkan.se/ekonomi


Svenska Kyrkan är Sveriges åttonde största skogsägare. Kyrkan äger ca 390000 hektar produktiv skogsmark, dvs ca 1,7% i Sverige. En skogsfastighet uppfattas inom Kyrkan som en tillgång i stället för en näring.

Kyrkans främsta ekonomiska tillgångar är jord, skog och fonder. Kyrkan äger ca 390 000 hektar produktiv skogsmark vilket innebär ca 1,7 % av all produktiv skogsmark i Sverige. Rågångsmarkeringen är en stiliserad mitra (biskopsmössa) målad på gränsträd eller på stolpar. Svenska kyrkan är Sveriges åttonde största skogsägare och har en stark ställning som den största institutionella ägaren utan skogsindustri.

Svenska kyrkan har totalt sett tillgångar på cirka 45 miljarder kronor. En del av dessa tillgångar, exempelvis värdepapper, ger avkastning. Andra tillgångar, som kyrkobyggnader, församlingsgårdar och begravningsplatser, medför kostnader.

Den totala intäkten från kyrkoavgiften 2017 uppgår till 14,1 miljarder kronor

 
Ingen bild

605xx

21 juli 2017 14:39

Kyrkan har korstecknet som plustecken i budgeten!

Enbart gamla fantasier som grund!
Vem lurar vem?

 
Ingen bild

605xx

21 juli 2017 14:52

Gott om pengar tycks det vara ont om!

Bidrag till kyrkan och stackars invandrare tär på finanserna!

Sveriges Statsskuld är idag 1 334 122 292 581 kr baserat på Riksgäldens senaste rapport 2017-06-01 som uppgick till 1 310 263 000 000 kr, Riksgäldens statsskuld prognos är 1 411 000 000 000 kr till slutet av 2017

I sammarbete med SCB

https://statsskuld.se/

 
Ingen bild

Laglydig

21 juli 2017 15:01

Det där är ju så förbaskat dumt så jag vet inte vad jag säga.

Men om de personer som de hoppas "integrera" skulle få nys om att det fanns ett växthus och att det bestod av mestadels glas då skulle dom nog komma på besök och sen skulle det inte finnas något växthus mer. Oberoende studier från exempelvis Malmö, Järvafältet i Stockholm etc tyder på att denna grupp "människor" har en inre drivkraft att förstöra andras ägodelar. Möjligen skulle växthuset kunna klara sig eftersom det inte brinner lika bra som bilar.

 
Ingen bild

steve

21 juli 2017 15:07

Dom får väl göra som på Järvafältet. Här har kolonilotterna förvandlats till något som liknar de sydamerikanska favelorna.

 
Ingen bild

Kristen

21 juli 2017 15:17

Snälla Thoralf, beskyll inte Gud för denna dumhet "Kommer säkert från ovan"

Sv. Kyrkan har inte mycket med Gud att göra längre...

Mvh

 
Ingen bild

Nyrakad

21 juli 2017 15:25

Angående it-skandalen i Transportstyrelsen så anser Jag att detta är att likställa med värsta landsförräderi, hur kan vi ha så inkompetenta ledare från GD:ar till Statsminister, det är fanimej skandalöst. Vad är det som händer i detta landet??? Det blir värre för varje dag. Hela bunten bör ställas inför krigsrätt. Och det borde bli tillåtet att arkebusera igen.

Snacka om kriminella politiker...
Men i det här landet är väl detta ingenting jämfört med att Ekeroth örfilar någon, det var värre ord om SD och Ekeroth för ett tag sedan i SVT:s soffa än var det var idag om denna IT-skandal...
Sanslöst!

 
Ingen bild

Magnus

21 juli 2017 15:37

När man tänker på hur kristna utrotas i länder med stor mängd islamsk kultur blir man gråtfärdig av den
svenska naiviteten. Ta Armenien, Libanon, Irak för att inte nämna för mycket.

 
Ingen bild

KS

21 juli 2017 15:45

Cosmic Debris 13:03. ”Total respektlöshet mot lagar och förordningar” menar Johan Westerholm. Om man funderar lite över denna myndighet, med sin i många fall inkompetenta personal, så måste åtminstone jag i egenskap av fd åkeriägare få uttrycka samma åsikt. Sedan 1 januari 2009 har myndighetens personal med olika medel försökt att markera sin suveräna ställning som tillsynsmyndighet! För oss arbetande åkerifolk har det inneburit kontrollavgifter och andra kostnader till ingen nytta. Bl.a utsändande av ”meddelanden” utan vare sig namn eller datum och ”hot” om än det ena än det andra. Felaktiga svar på trafiktillståndsfrågor, som kostar pengar och tid samt förseningar pga okunskap från den ”pisapersonal” som utan det minsta tvivel bara krafsar iväg något som skall likna ett svar......Westerholm nämner om en kultur inom TRPSTY som just främjar denna okunskap. Det är väl inte så att det han menar är det mångkulturella experimentet? I övrigt tycker jag Cosmic Debris har en tydlig uppfattning om vårt illa åtgångna Sverige!

 
Ingen bild

Peter

21 juli 2017 16:04

@Thoralf 12.41
I stort sett alla alternativa nättidningar är mycket sparsamma i kommunikationen och respekten hos sina läsare. Det är synd för de flesta har bra artiklar samt att de har både krönikörer och ledare som skriver bra. Avpixlat tillåter kommentarer inom deras regler vilket är bra. Du Thoralf tycker jag är generös med att släppa fram kommentarer, även en del negativa vilket kan vara bra många gånger. Då kan man få "utbilda" folk.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

21 juli 2017 17:49

Johan Westerholm: "Regeringen sammanträder varje torsdag."

När jag gick i skolan hade vi alltid "roliga timmen" på fredag eftermiddag.

Tiderna förändras.

 
Ingen bild

Observer

21 juli 2017 18:05

Minns ni LIVE AID 1985 ?
..Redan då började man med det vansinniga feltänket; Galans budskap var; "FEED THE WORLD"
Människor i väst t r o r på något konstigt sätt att jus de skall behöva MATA världens övriga människor!

-Varför?!

 
Ingen bild

Observer

21 juli 2017 18:07

Kom gärna med namnförslag på den psykiska åkomman nämd ovan!

 
Ingen bild

Observer

21 juli 2017 18:09

En annan galen tankekullerbytta är detta att; "Vi måste se till att de integreras" att "de får jobb" !

......Jasså? Måste vi det!

Nä det är dem s j ä l v a som skall se till detta. Absolut ingen annan.

 
Ingen bild

Observer

21 juli 2017 18:11

Godhetsappostlarna tror alltså att de är överlägsna och så mycket smartare än andra, Att de bara m å s t e ge de andra stackarna hjälp,

Det är ju detta som är generalfelet o roten till all denna galenskap.

 
Ingen bild

Ung i själen

21 juli 2017 18:33

Cosmik Debris.
Ja, den ungdomen. Vi hade roligt timme på lördagar vi.

 
Ingen bild

Pepparholm

21 juli 2017 20:39

Jag är uppvuxen med "Fädernas kyrka i Sveriges land..." och har inte kunnat förmå mig att ta steget ut trots våra senaste tre ärkebiskopar. Nu har jag bestämt mig, men avvaktar kyrkovalet och då vet jag precis vem som får min röst.

 
Ingen bild

s29

21 juli 2017 21:52

Suck.....själv sitter jag och funderar på vilken kyrka dom kommer att spränga först.Ska det bli Botkyrkas gamla stenkyrka? Eller kanske dom fläskar till med Uppsala domkyrka,den borde väl va jäkligt "haram".

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

22 juli 2017 02:16

4 Einstein på samma bild

 
Ingen bild

Onkel Sven

22 juli 2017 12:13

Har varit ur svenska kyrkan ca tre år men av rutiga skäl och randiga orsaker så har jag blivit medlem igen .

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards