thoralf

TVÅ LEDARARTIKLAR

Av Thoralf Alfsson - 2017-10-12 10:11

Barometerns ledarredaktion lyckas idag med konststycket att inte med ett enda ord nämna Sverigedemokraterna eller SD i sina två ledarartiklar angående onsdagens partiledardebatt i riksdagen. Barometerns agenda på ledarredaktionen tycks vara att tiga ihjäl SD!


Vidar Andersson skriver också en märklig artikel med rubriken ”Åkesson golvade hela bunten”. Men han förklarar inte hur. Vi som lyssnade på partiledardebatten vet hur men det vill inte Vidar Andersson att läsarna skall veta!


 
 
Ingen bild

Niklas R

12 oktober 2017 10:39

Samma sak i P1 på eftermiddagen. Lyssnade på deras "experter" och deras utlåtanden och ingen gång, under denna kvart, tjugo minuter som de höll på att "analysera" debatten så nämnde de vad SD sa eller ville. Enda gångerna de berörde SD var hur de andra partierna ska relatera sig gentemot dem.

Totalt värdelös analys. Verkligen värd de pengar jag inte betalar till SR.

 
Ingen bild

Hacke

12 oktober 2017 12:13

Att en Jimmie i högform fullkomligt sopade golvet övriga partiledare kunde varje människa som tog del av riksdagens partiledardebatt konstatera. Därför är det synd att bara en bråkdel såg denna debatt jämfört med ”debatten” i statstelevisionens Agenda. Riksdagsdebatterna är debatt på lika villkor där inte media har sina smutsiga fingrar med i spelet och dikterar villkor i ämnesval, vilka som ska debattera det eller det ämnet mot den eller den och i övrigt styra alternativt inte styra efter behag.
Att de som missar dessa riksdagsdebatter sedan får nöja sig med traditionell medias minst sagt skeva för att inte säga totalt förvrängda efterkonstruktioner av vad som verkligen utspelade sig gör skadan än värre.

Trump går med rätta hårt åt medierna i USA, ändå skulle jag beskriva situationen där som ett under av objektivitet och mångfald jämfört med vad vi dagligen och stundligen tvingas stå ut med i demokraturen Sverige.

 
Ingen bild

Boris

12 oktober 2017 12:46

Widar Andersson är en märklig figur som växlar bra analyser och ledare med riktiga bottennapp. Kääns som att han ideologiskt ligger nära SD men inte kan befria sig själv från S-bojan

 
Ingen bild

SM811

12 oktober 2017 13:06

Samma var det på TV igår. Ingen tog upp vad Jimmie sa till Stefan när han fick en uppläxning angående vad sossarna har sysslat med genom åren. Det är väl 1:a gången detta har hänt att en statsminister får så mycket däng. Enda som TV4 höll på med i minst 5 min var att det var för få kvinnor i partiet. PK-media i ett nötskal.

 
Ingen bild

SM811

12 oktober 2017 14:09

OT: men mycket intressant.
Sexofredade flicka på busstation – slipper betala skadestånd
http://www.friatider.se/sexofredade-flicka-p-busstation-slipper-betala-skadest-nd
Vägrade skaka hand – får 30 000 i skadestånd
https://www.expressen.se/gt/vagrade-skaka-hand--far-30-000-i-skadestand/
Vilken är den gemensamma nämnaren här? Inte svårt att räkna ut.

 
Ingen bild

Friholt

12 oktober 2017 14:57

@Boris 12,46 Widar Andersson är ju en socialdemokrat och skribent med sunt förnuft. Därför ligger han nära SD. Han har dessutom sina rötter i det genuina Folkhemmet.

 
Ingen bild

Oj

12 oktober 2017 15:39

Praktikanten Anders Blanks PK-tidning förvånar mig inte!

 
Ingen bild

S-E Karlsson

12 oktober 2017 17:12

Med såna redaktörer och journalister blir det nog ett tungt valår 2018 Q

 
Ingen bild

Gustaf

12 oktober 2017 17:37

Ledarsidorna idag; Fylgia fock.

 
Ingen bild

Monica

12 oktober 2017 18:21

Närjag såg rubriken ”Åkesson golvade hela bunten” reagerade jag likadant: först glad sedan överraskad, slutligen lätt skeptisk. Nä, inte kan väl en S-ledarskribent berömma en SD-politiker, väl? Mycket riktigt, Widar Andersson gav inte ett enda exempel på hur Åkesson hade "golvat" sina kombattanter. Själv tyckte jag Jimmie var i högform, har aldrig hört honom bättre. Dessutom kan jag ge minst tre exempel på hur han golvade övriga partiledare.

 
Ingen bild

SM811

12 oktober 2017 18:35

"‘Ensamkommandes’ talesperson lovade följa svenska lagar – döms för sexuellt ofredande mot minderårig"
https://samnytt.se/avslojar-ensamkommandes-talesperson-lovade-folja-svenska-lagar-doms-for-sexuellt-ofredande-mot-minderarig/

"Löfven samtalade med illegal migrant dömd för sexbrott mot barn"
https://samnytt.se/lofven-samtalade-med-illegal-migrant-domd-for-sexbrott-mot-barn/

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

13 oktober 2017 01:06

Ca 15% etniska svenskar, många 75+ röstar på sossarna,Jimmie talade om att partiet inte har någon framtid, vilket är korrekt
Frågan är bara hur många 1000 miljarder ,samt brottsoffer dessa skall få producera i Sverige, vi ser ju tex hur utvecklingen går i Kalmar....

 
Ingen bild

Boris

13 oktober 2017 05:56

Nu är jag inte journalist men är det inte så att texten skrivs av en person medan rubriken sätts av någon annan. Då borde det ju ha stått något om Åkesson i texten när man satte rubriken. Sen har den delen i texten tagits bort. Men att ta bort text i en ledare verkar konstigt.

 
Ingen bild

Stefan A

13 oktober 2017 08:05

Vet inte om man skall skratta eller gråta, gäng tog över livsmedelsbutik i Malmö, slängde ut personalen och började driva verksamheten själva, att man helt öppet kan göra så beror inte på för höga straff iaf. sjuklövern är helt förlamad bara snackar skit och ingen verkstad...

 
Ingen bild

SM811

13 oktober 2017 08:44

Sverige blir mer och mer likt diktaturstater och som Stalin gjorde.
Tycker men fel skall man straffas. Det nya är nu att personerna mister sina jobb. Vi såg hur det gick för tandläkaren och nu en person på ett universitet. Så här får man inte skriva eller uttrycka sig.
"..invandrare från vissa världsdelar är särskilt extremt överrepresenterade när det gäller gruppvåldtäkter, men att bilden i stort sett är densamma för alla sexualbrott."
https://www.nyatider.nu/twittrade-om-trollfabriken-jagarhar-da-forlorade-bilyana-sin-universitetspost/

 
Ingen bild

SM811

13 oktober 2017 10:32

Angående partiledardebatten. Löfven är okunnig igen.

Vet inte Löfven vilken vård papperslösa får
"Frågan om vilken sjukvård papperslösa bör ha rätt till är genuint svår. Men 50 kronor för ett tandläkarbesök - det skaver.

I riksdagens partiledardebatt, i veckan, tog Jimmie
Åkesson (SD) upp frågan om välfärd till papperslösa. Detta apropå att tiotusentals asylsökande kan komma att gå under jorden de närmaste åren,samtidigt som polisen förväntas hålla emot ett växande "skuggsamhälle"."
https://www.expressen.se/ledare/ann-charlotte-marteus/vet-inte-lofven-vilken-vard-papperslosa-far/

SD påtalade detta när det klubbades igenom.
Björn Söder kallade det för "skammens dag"
https://www.youtube.com/watch?v=xqB0FMRSC5M

 
Ingen bild

Mia A

13 oktober 2017 11:08

Det märks att Valet 2018 närmar sig nu med stora steg..:
http://www.barometern.se/sverige-o-varlden/sverige-forlanger-granskontroller-2/
Men RÖSTA RÄTT den här gången eller ge fanken i att klaga över åldringsrån gängmisshandel gruppvåldtäkter osv osv

 
Ingen bild

Gus

13 oktober 2017 13:39

Mia Ŕ. Det kan du ge dej på !

 
Ingen bild

Cosmik Debris

13 oktober 2017 13:40

Bo Holmström är död. Hans Alfredsson begravdes idag. Det Sverige jag känner dör.

I Halmstad ska det byggas en gigantisk politisk terrormoské.

Jag hatar framtiden!

 
Ingen bild

Viveka

13 oktober 2017 14:55

Det var sprängstoff som Jimmie kom med vid partiledardebatten. Sossarna stämplade JUDE i deras pass en gång i tiden. Snyggt! Sen rättelse till Löfvén ang. illegalas rätt till tandvård för 50 kronor. Enligt honom gäller detta endast då "vård ej kan anstå". Kan berätta att svenskarna får betala fullpris för sin "vård som ej kan anstå", minsann. Exempelvis för att åtgärda tandvärk. Inte billigt inte!

 
Ingen bild

Lasse P

13 oktober 2017 18:13

Tänk på alla brottsoffer som får lida.Dom får ta mej fan inte en krona av staten,men alla tjuvar och banditer får allt vad dom peka på.Vi måste sätta ner foten nu Annas går det mer åt helvete med detta samhälle.
RÖSTA PÅ SVERIGEDEMOKRATERNA.

 
Ingen bild

Lena1

13 oktober 2017 19:31

@Cosmic Debris fredag 13.40 "Det Sverige jag känner dör". Vet precis vad du menar, känner likadant och man ser det vecka för vecka nu.
Hur kan vi ha en s k statsminister som säger det han gör på en partiledardebatt i Riksdagen? Kallar en stor del av befolkningen för nazister, rasister, fascister etc. Man får nypa sig i armen för att förstå att det faktiskt är verkligt!
Och de som varit en del av Sverigebygget dör bort nu , en efter en... skrämmande. Det är vi som står längst ut på flanken nu och ska försvara fosterlandet, som vår s k statsminister avskyr.. F y Stefan L

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Skapa flashcards