thoralf

VILKEN FALSK SKITSTÖVEL

Av Thoralf Alfsson - 2018-06-11 23:18

 

Morgan Johansson (S)


Fick ett samtal från en allianspolitiker att jag borde titta på kvällens Aktuellt och i synnerhet inslaget om attacker mot moskéer. Jag kan väl säga att jag inte är det minsta förvånad över hur SVT och redaktionen för Aktuellt hanterar inslaget.


Egentligen är det helt häpnadsväckande hur journalisten Nike Nylander undviker att ställa kritiska frågor till justitieminister Morgan Johansson som gång på gång lägger skulden på SD i förtäckta ordalag utan att Nike Nylander reagerar på detta. Hela intervjun blir mer eller mindre en fars där Nike Nylander tillåter Morgan Johansson att gång på gång beskylla vissa högergrupper för attackerna mot moskéerna.


Detta enda Nike Nylander orkar kläcka ur sig under intervjun är att undersökning som gjorts av Mattias Gardell inte pekar ut vem som ligger bakom attackerna.

 

Min tolkning av detta är att det är medvetet gjort av Mattias Gardell. Om Gardell skulle pekat ut förövare i sin undersökning hade han inte kunnat undvika att även peka ut andra muslimer som förövare. Han kunde då heller inte undvika att ta upp splittringen mellan muslimska olika trosinriktningar som sunni och shia. Flera av de brandattentat som inträffat de senaste åren har haft andra muslimer som gärningsmän.


Nike Nylander är säkerligen medveten om detta och undviker det helt och hållet. Det kallar jag för hyckleri när hon tillåter att Morgan Johansson att beskylla ett riksdagsparti som är kritiska mot islam som orsak för attacker mot moskéer. 


Det är lågt på riktigt!


Den dagen Morgan Johansson förpassas bort som minister kommer jag applådera. Den dagen han skickas tillbaka till Malmö jublar jag! Den dagen blir dock lite tråkig för SD:s Malmöpolitiker som tvingas debattera med denna socialdemokratiska skitstövel!


Rösta bort Morgan Johansson den 9 september!


I inslaget förfasade man sig över att någon ritad hakkors på entredörrarna till moskéen i Flen. En ansvarig grät över detta i inslaget.


I Kalmar ritar man hakkors på Sverigedemokraternas foldrar och lägger upp det på FAcebook   för att tusentals personer skall se det. Åklagaren lägger ned förundersökningen trots att gärningsmannen erkänt gärningen. Brist på bevis säger åklagare Johan Henningsson!


Vilket märkligt land Sverige blivit. Beror det på islam?

 

PS 

 

Av en slump så lyssnade jag på kulturnyheterna idag. Där tyckte man att det var roligt att någon sagt "Fuck Trump". Nyligen var det visst någon som sa "Fuck islam" i Sverige och blev anmäld för hets mot folkgrupp.


 
 
Ingen bild

Emma

11 juni 2018 23:30

Självklart kommer jag ej att rösta på Morgan Johansson och hans partikamrater den 9 september.
Jag röstar rätt och röstar på SD den 9:e, finns inget annat alternativ.

 
Ingen bild

Nisse

11 juni 2018 23:55

Han är en riktigt falsk person.
Kan inte förstå hur folk kan lita på honom.

 
Ingen bild

Björn

12 juni 2018 00:07

Håller med. Av en justitieminister borde man kunna kräva lite mer. Så länge ingen dömts för ett brott (eller åtminstone gripits och där bevisningen visserligen talar för att den gripna är skyldig men ändå inte räcker för en fällande dom) så kan man ju inte säga vem/vilka som ligger bakom ett brott.

Eftersom vi nu har fått hit mellanöstern så har vi ju också fått hit deras konflikter. Tror man att muslimerna står enade i kampen mot de kristna och otrogna tror man fel. Shia och sunni har haft sina dispyter under lång tid. Inget nytt. Hur många shia muslimer har tex inte dött för sunni muslimska självmordsbombare.


 
Ingen bild

Blunder

12 juni 2018 00:17

Orkar inte höra Nike Nylander prata. Någon mer som märkt hennes fruktansvärda talfel och skeva uttal? Hon är en sopa i övrigt.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

12 juni 2018 00:38

CCCP-TV + Gardel + Mogge= Kattskit
Valsabotage ägnar sej SVT åt inget annat
Vår opartiska television har gjort det igen
Usch stäng av strömmen dit

 
Ingen bild

Cosmik Debris

12 juni 2018 00:58

Morgan Johansson är en fascistoid liten dvärgväxt streber Han är mycket farlig trots att han ser löjlig ut och är inkompetent. Han har sannolikt oerhörda komplex som nu drabbar svenska folket. Jag är för övrigt övertygad om att det varken är ”nazister” eller muslimer som ritar hakkors på extrempolitiska muslimska lokaler.

Det är fascister inom vänstern.

Galenpannan Dror Feiler ritade hakkors på sin ytterdörr, valet -14 eller -10 och ringde sedan SVT, som lydigt gjorde ett reportage.

En 650-kronorssedel är mer pålitlig än på den lille servile fjanten

 
Ingen bild

Tony

12 juni 2018 04:42

Ja och som om det inte var nog med falskhet från denna
Desinformationskanal så kommenterade man mötet med
Donald Trump och Kim Jon Un, ungefär 75 % av inslaget gick
till att i negativa ordalag slänga skit på Trump

SVT oberoende?? Ja när det är snöstorm i helvetet. Skrämmande!

 
Ingen bild

Hulda mk1

12 juni 2018 05:58

Jag såg också intervjun på Aktuellt, (eller ska man säga propagandainslaget). Detta var ett i raden av Svensk VänsterTelevisions riktiga magplask...

 
Ingen bild

Christer

12 juni 2018 06:18

Sossarna och LO håller på att förlora valet. Etablissemanget inser faran mad detta och alla hjälper till så gott det går. SD håller på att bli för stora, och att "informera" LO-folket till den rätta tron verkar inte fungera längre. Då tar man till det som inte fungerat tidigare - skrämsel - svartmålning - brunmålning av sin politiska motståndare. Vilket jag tror inte fungerar längre ty motståndaren är i grunden islam.
Jag tror att allt fler människor börjar inse att islam är oförenlig med det samhälle de flesta vill leva i. Och att islam inte kan reformeras till att fungera tillsammans med den sekulära majoriteten inom en Västerländsk demokrati.
Den dagen världens ledande imamer förkunnar att :
1. Från och med idag så är det fritt för var och en att lämna islam utan vedergällning.
2. Kvinnor ges samma rättigheter som män - kravet på täckande klädsel tas bort.
3. Man erkänner att det demokratiska samhällets lagar står över sharia.
Dessa 3 punkter skulle kunna inleda ett försök att reformera islam. Men att bara föreslå detta uppfattas nog bara som en skymf av de troende. Så tyvärr tror jag att en reformation ligger århundraden bort. Under tiden får vi underhålla oss med kunskap om islam via inslag som det i Aktuellt igår. Det ger faktiskt en inblick både om islam och hur/vilka det är som står för desinformationen.
Det finns ljusglimtar trots allt. Danmark och Norge inför slöjförbud, Österrike stänger moskeér och utvisar imamer, SD håller på att bli det största partiet. Men vi ska vinna mot islam via bättre utvecklade hjärnor, inte via målade hakkors eller krossade fönster.
Det bästa botemedlet mot islam är information och kunskap om den medeltida politiska religionen som heter islam. Thoralfs blogg är ett utmärkt exempel på hur den informationen kan se ut.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

12 juni 2018 06:52

Jag tror att Morgan Johansson bidrar starkt till att S går bakåt och SD ökar i väljarundersökningarna.
SVT är en annan faktor som hjälper SD att växa p.g.a att många håller sig informerade genom alla icke fake news nyhetskanaler.
Men visst är MJ en tragisk varelse som har förmågan att reta upp oss.
Det kommer att bli många mer påhopp på SD inför valet.
Du kommer nog också att bli orättvist påhoppad Thoralf !

 
Ingen bild

Pepparholm

12 juni 2018 07:07

Jag håller helt med dig i omdömet om Morgan Johansson. Men man kan inte skylla allt på Malmö. Jag tror att jag läst, att Morgan är bosatt i Lund där han var i bråk med grannar om en ändring på sitt hus. Dock hade han sin arbetsplats i Malmö på nu avsomnade Arbetet. Dessutom verkar politiken i Lund var en lika god grogrund för alla extra förmåner till invandrare och tiggare som i Malmö.

 
Ingen bild

Ove

12 juni 2018 07:13

Honom får du sätta på plats när du går in i riksdagen senare i år!

 
Ingen bild

SM811

12 juni 2018 07:35

Såg inslaget och blev inte förvånad när skitstöveln har uppbackning av en annan skitstövel, jan helin?
Denne skitstövel kommer att få uppleva när SD går stark fram och sossarna rasar vid valet. Blir skönt att slippa denna varelsens ständiga påhopp på SD.
SD 2018 för Sveriges framtid

 
Ingen bild

Gustaf

12 juni 2018 07:52

En mycket obehaglig person denna liten på jordenminister.
Hånler flackar med blicken.

Sverigedemokraterna självklart, rösta för bövelen för förändring.

 
Ingen bild

Peter

12 juni 2018 07:52

Jag såg detta igår. Jag hoppas att SD kräver en replik i dagens aktuelltsändning.

 
Ingen bild

Tobbe S

12 juni 2018 07:53

De moskéer som brunnit, har till 100% orsakats av "olycka", församlingsmedlem eller rivaliserande riktning inom islam.

 
Ingen bild

Hacke

12 juni 2018 08:43

Morgan Johansson är en synnerligen obehaglig och falsk figur. Men sådana vimlar det numera av i det f d folkrörelsepartiet. Och nu börjar äntligen resultatet av dessa fähundars härjningar i politiken märkas ordentligt i opinionsundersökningarna.
Jäklar vad jag ska njuta på valnatten när partiet gör sitt sämsta val i historien. Grattis i förskott förrädare Löfven och dina falska medlöpare i tidernas sämsta ministär.

 
Ingen bild

Gunnar Finkel

12 juni 2018 08:50

Men NEJ...!!!!!!
Vi vill INTE ha tillbaks fanskapet till Malmö!
(Jag vet allvarligt inte om jag skulle kunna tygla mig om jag stötte på den landsförrädaren i RL)

 
Ingen bild

onkel sven

12 juni 2018 09:20

Morgan" fladdrande blicken" Johansson ! Usch,usch,usch

 
Ingen bild

Niklas R

12 juni 2018 09:42

Självklart gör socialisterna på Aktuelltredaktionen allt de kan för att hjälpa partiet i valrörelsen.
Trots att alla undersökningar pekar på att moskébränder är en muslimsk nationalsport så ska svenska nationalister misstänkliggöras för att då kan man vinna politiska poäng på detta, tror sossarna.
Vad de glömmer är dock att 1. gemene man skiter i om en moské brinner ner. 2. gemene man vet redan vilka det är som bränner ner dem. 3. gemene man är trötta på alla kulturberikare som bränner, bråkar och snyltar på Sverige.

Det enda denne sosse lyckas med är att göra folket ännu mer irriterade på en misslyckad sossepolitik.
Så han är själva beviset på det som jag brukar påpeka; socialister är, per definition, idioter.

 
Ingen bild

C Andersson

12 juni 2018 09:54

Kuggfråga! Vilket är riksdagspartiet?

"Göteborg: Nu pågår rättegången efter den uppmärksammade brandattacken mot synagogan i Göteborg i vintras. Tre unga män, varav två palestinska medborgare, anklagas för grov mordbrand. Enligt åklagaren har det dessutom handlat om ett hatbrott."

http://www.gp.se/nyheter/göteborg/attacken-mot-synagogan-åklagarens-krav-vid-fällande-domar-1.6519142 [+sida

 
Ingen bild

Gubben Svensk

12 juni 2018 10:05

Av Morgan Johansson vill jag inte köpa en bil-

 
Stefan K

Stefan K

12 juni 2018 10:12

Hur tänker partiet reagera när en svensk minister sitter i TV och direkt anklagar SD för att ligga bakom en retorik som leder fram till attacker mot moskéer och andra religiösa byggnader?

Tro inte att SVT Aktuellt tänker bjuda in Åkesson, Jomshof eller någon annan för att bemöta anklagelserna.

http://https://petterssonsblogg.se

Thoralf Alfsson

12 juni 2018 10:21

Instämmer! Det borde komma en kraftfull reaktion från SD.

 
Ingen bild

brandmannen

12 juni 2018 10:27

Paniken är uppenbar hos S.
Bli inte arga, njut av att deras tid snart är till enda. Deras uttalande på senare tid talar allt mer för det.

 
Ingen bild

fete

12 juni 2018 11:18

Politiker som inte värnar för sverige o svenskarna först borde söka ett annat yrke.SD 2018.....

 
Ingen bild

Steve

12 juni 2018 11:48

Morgon Johansson satt i Aktuellt liknande en politruk från forna DDR, och insinuerande vilka som stod bakom dåden mot moskéerna.
Detta är nog bara början på en kampanj mot SD från S, SVT och andra pk-media inför valet.
Kampanjandet ökar i takt med att opinionsundersökningarna visar att SD får ökande stöd bland folket.

 
Ingen bild

ebe

12 juni 2018 12:10

Så patetiskt som att skrämmas med högerspöket. Funkade kanske för 40-50 år sen. Ska man skrämmas så blir det med MP spöket, Center spöket, Kommunist spöket eller värst av allt Fi spöket alla tänkbara partners till Sosseriet.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

12 juni 2018 12:18

Är Joakim Lamotte Sverigedemokrat?

"Här kommer ett inlägg om hur sjukvården fungerar i Sverige idag[...]Är det konstigt att folk röstar på så kallade missnöjespartier när det gång efter annan uppdagas nya exempel på hur våra makthavare missköter landet."

https://tinyurl.com/ybfl4bnu
https://www.facebook.com/joakim.lamotte/posts/1799413533486563

 
Ingen bild

Gustaf

12 juni 2018 12:39

Så här ska slipstenen dras. Göran Persson i Expressen

 
Ingen bild

C Andersson

12 juni 2018 12:59

Går det göra en anmälan till Konstitutionsutskottet? En anmälan skulle förstås inte leda till något annat än uppmärksamhet. Men det vore väl inte så illa?

Thoralf Alfsson

12 juni 2018 13:25

Jag föreslår det i mitt kommande blogginlägg som jag håller på med just nu!

 
Ingen bild

Bo

12 juni 2018 13:01

Fast egentligen är det nog Donald Trumps fel.

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/0E7O40/har-gar-mannen-till-attack-mot-synagogan-i-goteborg

 
Ingen bild

Robban

12 juni 2018 13:02

Morgan Johansson är personligt och direkt ansvarig till hur slappt lagen hanterar utländska kriminella och varför ex svenska kvinnor våldtas i den omfattaning som nu skett, terrorister mm
Han har i åratal förhalat skärningar och ändringar av lagen, trots direkta löften om motsatsen!
Han är en av de drivande, om inte DEN drivande, för införandet av censurlagen som nyligen stoppades!
Han är arkitekt över de två lagar, som kommer behandlas efter valet, där den den censurlag som stoppades, kommer framstå som harmlös vid en jämförelse!
Han är möjligen "socialdemokrat", på pappret, men i ord och handling så är han fascist!
I september gör vi oss av med denne galning!

 
Ingen bild

Thomas

12 juni 2018 13:33

Inget att bry sig om. 2010 funkade skrämselpropaganda om sd.
Minns t ex Ohly på svt valvaka vägrade gå in i samma rum som Åkesson
Idag är Ohly bortglömd och uthängd som mobbare och sexistisk.
2014 började en tillnyktring ske,om än försiktigt.
2018 kan alla som inte är mentalt hjärntvättade rösta på sd.
Det är sista striden nu som gäller för kulturmarxisterna så de skyr inga medel.
De vet att tiden är knapp.Rötägg som "Mojjgan",M Gardell,Dror Feiler,Jan Helin,Lars Lindström,Anders Lindberg kommer desperat skylla allt ont på sd.
Blir resten av sommaren regnig och kall = Sd:s fel
Förlorar Sverige alla matcher i fotbolls-VM =Sd:s fel.

 
Ingen bild

Roberto

12 juni 2018 13:34

Vilka småaktiga människor som tydligen inte kan vinna i politiken utan måste ljuga för framstå i bättre dagar. Har ej sett inslaget men brukar inte svt alltid komme med "ej här och kan försvara sig" !? Hoppas du får nytt förtroende i riksdagen.

 
Ingen bild

Tony

13 juni 2018 05:44

Men kommunisten Jonas kommer och går som han vill på
kommunistfästet SVT. Sparka ut Hanna Stjerne!

 
Ingen bild

Ludvig

13 juni 2018 06:43

Om det är sant att ministern Morgan Johansson sagt att han ska utrota kristendomen, då passar han inte till jobbet.

 
Ingen bild

Jag

13 juni 2018 07:32

Av politiker och poliser skall man avkräva en högre moral och etik dock så stämmer det inte i Sverige idag. Då dessa begår, främst s k "politiker", landsförräderi! Våra s k "politiker" med rättsväsendets hjälp sätter dit Svenskar för HMF i tid och otid men lägger ned grova brott.
En röst på sjuklövern är en förlorad röst!

 
Ingen bild

C Andersson

13 juni 2018 12:00

Björn Söder, Kent Ekeroth och Jeff Ahl borde vara kapabla anmäla justitieministern till konstitionsutskottet. Tillsammans eller var för sig. SD som parti verkar inte ha något intresse av att driva frågan.

 
Ingen bild

Mangan

14 juni 2018 11:52

Genom att hänvisa till ett fåtal (okända) våldsverkare skyller Morgan på de som kritiserar islamiseringen att legitimera beteendet? Han visar återigen att diskussion och kritik inte hör hemma i hans samhälle. Hans diktatoriska ambitioner kommer förhoppningsvis stoppas i höstens val.

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar